IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

KotoapoistumislupahakemusMaanantai 30.04.2007 17:54


Ajalle ___.___._______ - ___.___._______

Minkätähären

[ ] Pirämma meirän osaston yöjuaksukilipaalut
[ ] Kaikki toisekki menöö
[ ] En ilikee jäärä pois
[ ] Näyttämähän uutta tanttua
[ ] Vanha tanttu kelepaa

Tuun kotia

[ ] Sitte kun kerkiän
[ ] Etyk (en tuu yäksi kotia)
[ ] Krannien valavonnas, mutta pimees

Jonsen tuu niinku lupasin

[ ] En oo voittanu kiusausta
[ ] Kukaan muukaa ei lähteny
[ ] Paisunta oli vieny sillan
[ ] Pyhäkengistä katkes korko

Jos päästät, niin lupaan

[ ] Mennä toistekki
[ ] Toimittaa kaikki toisista
[ ] Ottaa joskus sunki joukkohon

Josset päästä

[ ] Lähären kumminki
[ ] Lähären ja teen pahaa
[ ] Rupian ryyppäämähän
[ ] Krätyylen viikkotolokulla
[ ] Makaan laattialla, huuran ja potkin
[ ] Sanon toisille, nottet päästäny

Päiväys ja hakijan allekirjootus

________________________________________________

Päätös

[ ] Senkus meet
[ ] Ei tuu kuulohonkaa

Luvan myöntäjän allekirjootus

_______________________________________________


Tämän lupapäätöksen leimavero peritään luvansaajalta myöhemmin.

Maksuaikaa on ___.___._______ asti.

KoiranelämääSunnuntai 29.04.2007 13:31


1. Kun ihmiset ovat kylvettäneet sinut, ÄLÄ ANNA HEIDÄN KUIVATA SINUA PYYHKEELLÄ! Sen sijaan juokse heidän vuoteeseensa ja kuivaa itsesi lakanoihin. Tämä on erityisen hyvä jos on juuri ihmisten nukkumaanmenoaika.

2. Käyttäydy kuin tuomittu rikollinen. Kun ihmiset tulevat kotiin, käännä korvasi taaksepäin, laita pää tassujen väliin, leuka alas ja käyttäydy kuin olisit tehnyt jotain todella pahaa. Sitten katso ihmisiä, kun he raivoissaan etsivät talosta vahinkoja, joita he ajattelevat sinun aiheuttaneen. (HUOM: Tämä toimii vain silloin, kun et varmasti ole tehnyt mitään väärää.)

3. Anna ihmisten opettaa sinulle aivan uusia temppuja. Opettele ne täydellisesti. Kun ihmiset yrittävät näyttää niitä jollekulle toiselle, tuijota ilmeettömästi ihmiseen. Teeskentele kuin sinulla ei olisi harmainta aavistustakaan, mistä he oikein puhuvat.

4. Tee ihmisestäsi kärsivällinen. Kun menet ulos "pissalle", haistele ympäriinsä koko pihaa kun ihminen odottaa. Näyttele, kuin se paikka, jonka olet valinnut pissaamiseen, on ylivoimaisesti paras mahdollinen päätös ja maailman paras kohtalo.

5. Vedä ihmisten huomio puoleesi. Kun menet ulos kävelylle, pidä kiirettä näkyvimmin, kun menet kakille. Tee asiasi rauhassa ja pidä huolta, että kaikki katsovat. Tämä toimii erittäin hyvin, kun ihmiset ovat unohtaneet ottaa muovipussin mukaansa.

6. Kun olet ulkona kävelyllä, vuorottain yski ja ole kuin tukehtuisit joka kerta, kun vieras ihminen kävelee ohi.

7. Tee omat sääntösi. Älä aina vie keppiä takaisin, kun leikit noutoa ihmisten kanssa. Anna heidän mennä ja noutaa se ajoittain.

8. Piiloudu ihmisiltäsi. Kun ihmiset tulevat kotiin älä tervehdi heitä ovella. Sen sijaan piiloudu heiltä ja anna heidän ajatella, että sinulle on tapahtunut jotain kauheaa. (Älä näyttäydy ennenkuin ainakin yksi ihminen on pakokauhun vallassa ja pillahtamaisillaan itkuun).

9. Kun ihmiset kutsuvat sinua takaisin, ota lungisti. Kävele mahdollisimman hitaasti takaisin ovelle.

10. Herää aamulla kaksikymmentä minuuttia ennen herätyskellon soittoa ja vaadi ihmisiä viemään sinut ulos aamupissille. Mene mahdollisimman pian takaisin ja mene nukkumaan. (Ihmiset voivat harvoin mennä takaisin nukkumaan käytyään ulkona, tämä tekee heistä hulluja!)

Kiertokirje kyvykkäille naisilleLauantai 28.04.2007 22:21


Tämän ketjukirjeen panivat alulle kyvykkäät naiset - kuten sinä - rikastuttamaan seksielämäänsä vielä enemmän. Päinvastoin kuin tavalliset ketjukirjeet, tämä ei maksa mitään. Voit ainoastaan voittaa!!! Lähetä kirje edelleen seitsemälle parhaimmalle, yhtä kyvykkäille ja aktiiveille ystävillesi. Sen jälkeen nukutat oman avo-/aviomiehesi/poikaystäväsi, paketoit hänet isoon pahvilaatikkoon (älä unohda ilmareikiä) ja lähetät paketin sille henkilölle jonka nimi on ylimpänä listalla. Kohta sinun nimesi on ylimpänä listalla ja tulet saamaan 823.543 miestä postissa. Tilastollisen jakauman mukaan niiden seassa on vähintäin:

o 1 Mister Suomi
o 2 George Clooney-kloonia
o 31 Antonio Banderas-kloonia
o 463 villiä sex-machinea
o 3234 hyväkroppasia poikakalentien vakiomalleja
o 20198 tosi aktiivista miestä
o 40198 muuten vaan komeaa ja kestävää

Yhteensä siis 64.294 miestä, jotka selvästi ovat kuumempia, viriileimpiä ja herkullisempia kuin se nuutunut, äkäinen ukko, jonka panit postissa kierrätykseen. Parasta tietysti on, että vanha äijäsi ei takuulla ole näitten joukossa.
Älä missään tapauksessa katkaise tätä ketjua

Eräs nainen lähetti kirjeen viidelle ystävälleen seitsemän sijasta, ja sai oman äijänsä takaisin, edelleen puettuna samoihin polvista lököttäviin black-horse-kalsareihin, samoja typeriä vitsejä toistellen ja keppanapullon korkkejä ympärilleen viskellen. Se kansainvälinen supermallipoika, joka oli asunut naisen luona siitä lähtien, kun oma äijä lähti, muutti samana päivänä naisen parhaan ystävän luo (jolle hän ei ollut kirjoittanut!). Samalla kun olen tätä sinulle kirjoittanut, on nainen, joka on kuusi paikkaa ennen minua listalla, vastaanottanut 837 miestä ja on joutunut sairaalaan ylirasituksesta. Sairashuoneen ulkopuolella odottaa vielä 452 laatikkoa.
Sinun on uskottava tähän ketjukirjeeseen

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus parantaa seksielämääsi. Ei typeriä, illalliskutsuja, ei tuntitolkulla keskusteluja yksinkertaisista asioista (kuten formula, jääkiekko) vain saadaksesi hänet houkutelluksi seksiin. Ei mitään velvollisuuksia, ei hapanta anoppia, ei epämiellyttäviä puheita häistä tai kihlajaisista, ei ainaista Viagra-kuuria... Älä siis epäröi! Lähetä kirje jo tänään seitsemälle parhaalle ystävällesi. Ellei sinulla ole miestä niin lähetä pölynimuri - siinähän on sama periaate, eli kun puhti loppuu niin se vanha rotisko menee vaihtoon.

Kaunis Veera eli balladi SaimaaltaPerjantai 27.04.2007 15:01

Huomatkaa! Tervetuloa kesäiltaan kaikki nai-
set ja herrat Harjun kesäteatteriin katsele-
maan Kaunista Veeraa ja siinä sivussa myös
koko näytelmää: romaaneja, poliiseja, laivamiehiä
sieviä hovinaisia ja kauniita mustalaistyttöjä.
Richard, Saara ja Salomo: siinä muutama nimi.
He tulevat antamaan Teille vain parastaan ja huo-
lettoman puolitoistatuntisen. Kenenkään nar-
raamisesta tuskin on kysymys, sillä tästä ilosta
ja täysipainoisesta ja retevästä ohjelmasta
on 1€ nykyisin ehdottomasti aivan naurettava hinta.
Tässä vaiheessa voitaneen vielä lisätä:
Yli 10 hengen ryhmille sallitaan alennus,
eikä ennakkovaraus ole välttämätön. Tulkaa ryhmissä,
jolloin hinta on vain 0,80€ miestä kohti. Siispä ka-
dunmittaaminen sikseen taikka kotiaskarte-
lut kuntoon ja sitten kohti Veeraa ja Harjua.

PS. Yleisö voi luonnollisesti makunsa mukaan panna
päälleen vaikka kirkkovaatteet. Asu on vapaa. Paras sopia
vaikka keskenään niin ei pety. Aluksihan Veera
tanssii ja laulaa tässä näytelmässä. Sitten lava
onkin laivamiesten käytössä.

PPS. Luepa nyt uudelleen joka toiselta riviltä...

Kappale kadonnutta KalevalaaTorstai 26.04.2007 19:38


Vaka vanha Väinämöinen, uros kaunis karvarinta, tunsihe tulisen lemmen, sytkyttävän suonissansa, kutkuttavan kullin päässä. Tuo ei tuostansa tokene, jollei naida napsahuta, naista suttihin sukaise. Vaka vanha Väinämöinen, kantaja kalun kamalan, halajas hameen haentahan, emon ehtan etsintähän. Suuntasi suksensa salolle, vartavasten vieraisille. Lylyllänsä lykkelehti, kalhullansa kiitäeli, kunnes kohteeseensa kerkisi, Pohjan piukoille perille. Pohjan piika pikkarainen, kovin kiimainen kakara, tarjosi toki tavaratansa, pilluansa pantavaksi. Vaka vanha Väinämöinen, sanan virkkoi noin nimesi: "Ei ole pillusi parahin, aikamiehen aiottavaksi, isojen poikien pantavaksi. Vaan se on pukkia poikasien, alamittaisten asettaa. Pohjan Akka harvahammas, leveäperseinen letukka, pyörsi pirtistä pihalle, povensa puolittain paljasti, sanan suustansa noin suikkasi: "Jos sie tahot Kalevan Poika, pillun pitkän pantavaksi, pyllyn pulskan pukittavaksi, tule tuokiossa tupahan, alle kahden kurkihirren. Vaka vanha Väinämöinen, pieksut porstuaan potkaisi, paidan palttinaisen paljasti. Muorin laverille levitti, housut nilkoille nitisti. Pallit pontevasti paljasti. Vaka vanha Väinämöinen, oikaisi aisansa esille, sukunuijansa suoristi, varren vallan vapisevan. Syöksi kullinsa kamalan, uumenihin uikuttavan, nartun naitavan napahan. Tahdin tuimaksi tihensi, vauhdin vallan vihmovaksi. Paadet vaskiset vapisi, pöly pirtissä pöllysi, pierut perseistä pärisi, Vaka vanha Väinämöinen, tunsi tuhonsa tulevan, onnen oivan orgasmissa, siemenen syvälle syöstessänsä, mehunsa muorihin mojautti, koinat kohtuun kehittymään.

Kaljaveikon kapakkaopasKeskiviikko 25.04.2007 16:20


OIRE : kaljanjuonnista puuttuu maku; paidanrintamuksesi on märkä.
SYY : et muistanut avata suutasi hörpätessäsi tai kallistit tuop- pia kasvojesi väärää osaa kohti.
TOIMENPITEET : hae uusi tuopillinen ja harjoittele juomista pei- lin edessä. Jatka niin kauan että juomatekniikastasi tulee täy- dellinen.

OIRE : kaljanjuonnista puuttuu maku; oluesi näyttää epätavallisen vaalealta ja kirkkaalta.
SYY : tuoppisi on tyhjä
TOIMENPITEET : etsi joku, joka tarjoaa sinulle tuopillisen.

OIRE : jalkasi ovat kylmät ja märät.
SYY : kallistat tuoppiasi liian jyrkässä kulmassa.
TOIMENPITEET : käännä tuoppisi niin, että avoin eli ns. suuosa osoittaa kattoa kohti.

OIRE : jalkasi ovat lämpimät ja märät.
SYY : sinulle on käynyt vahinko.
TOIMENPITEET : hivuttaudu sen asiakkaan viereen, jolta on jäänyt sepalus auki. Vähän ajan kuluttua kysyt närkästyneenä, miksi hän sen teki ja vaadit korvaukseksi tuopillisen.

OIRE : et löydä tuoppiasi mistään, ja takkisi sekä housusi ovat märät.
SYY : tuoppi, jonka piilotit povitaskuusi ei ollutkaan tyhjä.
TOIMENPITEET : tönäise lähintä seisoen juovaa asiakasta. Vaadit häneltä tuopillisen korvaukseksi vaatteittesi kastumisesta.

OIRE : kapakka näyttää epäterävältä.
SYY : katsot kapakkaa tyhjän tuoppisi pohjan läpi.
TOIMENPITEET : etsi joku, joka tarjoaa sinulle tuopillisen.

OIRE : kapakka liikkuu.
SYY : sinua kannetaan ulos.
TOIMENPITEET : kysy, kantavatko he sinua kenties toiseen kapak- kaan - ellei, huuda elämäsi hädässä, että sinut kidnapataan.

OIRE : huomaat, että vastapäinen seinä on täynnä kattolamppuja.
SYY : olet kaatunut selällesi.
TOIMENPITEET : jos lasisi on vielä täynnä ja jollei kukaan seiso sitä pitelevän kätesi päällä, voit jäädä tähän asentoon. Ellei näin ole, huuda joku avuksesi ja sido itsesi baaritiskiin.

OIRE : silmissäsi mustenee ja sinulla on suu täynnä irtonaisia hampaita.
SYY : olet kaatunut turvallesi.
TOIMENPITEET : katso ohjeet edellisestä kohdasta.

OIRE : heräät ja huomaat että vuoteesi on märkä ja kylmä. Et tun- ne ympäröiviä seiniä ja kattoa.
SYY : olet viettänyt yösi kapakan pisurännissä.
TOIMENPITEET : katso kellostasi onko jo avaamisaika - jollei, ota vielä nokoset.

OIRE : kaikki pimenee yhtäkkiä.
SYY : valomerkki. Kapakka suljetaan.
TOIMENPITEET : PANIIKKI!

Kakkuresepti krapula-aamuja vartenTiistai 24.04.2007 12:18


Ainekset

- Normaali kakunpohja
- 1 jalostajan hernekeittopurkki (mieluiten kuitenkin Pirkka-purkki)
- Kostukkeeksi 1,5 dl koskenkorvaa (loput 3,5 dl nautitaan sellaisenaan)
- 1 purkki kermaa
- 1 purkki abban tomaattisillejä
Valmistus

- Siivutetaan kakunpohja
- Kostutetaan kossulla pohja (ei kurkkua!)
- Kaadetaan hieman keitetty hernekeitto pohjan päälle
- Lätkitään sillit kerrokseksi hernekeiton päälle
- Laitetaan uuniin 225 asteeseen
- Paistetaan niin kauan kuin sopivalta tuntuu
Koristelu

- Kuorrutetaan runsaalla kermavaahdolla
- Murennetaan yksi reissumies (tai eväsleipä) päälle
- Plöräytetään kallen mätitahnaa päälle (muista ettet liioittele)
Käyttö

- Tungetaan pakastimeen pahan päivän varalle
Kun krapula yllättää

- Otetaan kakku pakastimesta
- Laitetaan mikroon (täysi teho) noin viideksi minuutiksi
- Nautitaan kuumana, sellaisenaan, parin asperiinin ja keskikaljan kera

JA JO VIRKOAT...!!!

Juomailtojen pelitMaanantai 23.04.2007 15:02


Ihmisellä on kumma vietti saada itsensä (ja ennen kaikkea kaverinsa) nopeasti humalaan. Jos kotikonstit eivät auta tai juoma ei yksinkertaisesti vaan maistu, niin silloin lienee syytä ottaa avuksi erilaiset " väkisin känniin" -juomapelit. Kannattaa muistaa, että jos alkuvaiheessa tuntuu että ei saa ottaa tarpeeksi usein huikkaa, niin eipä kannata hätiköidä - se voi kostautua.

Älä havittele liikoja itsellesi tai yhtäkkiä huomaat olevasi vessan pöntöllä... Kokemus puhuu... Näissä peleissä ei kenelläkään ole kavereita! Yhteistyösopimukset kaatuvat jossain vaiheessa ja sitten sinä saatatkin olla kaiken juomisen keskipisteenä. HUOM!!! Jokainen pelatkoon näitä pelejä omalla vastuullaan ja oman viinansietokyvyn mukaan. Juoma oman maun mukaan.

OTTAA JA ANTAA PELIKORTEILLA

Helppo peruspeli pelikorteilla. Jakaja jakaa jokaiselle pelaajalle kolme korttia kuvapuoli ylöspäin. Mikäli kaikki samannumeroiset kortit ovat jaossa, ne poistetaan, mutta tilalle ei jaeta uusia. Onnekas pelaaja pääsee helpommalla, jos on on vähemmän kortteja kuin muilla. Sen jälkeen jakaja aloittaa pelin kääntämällä yhden kortin kerrallaan pakasta keskelle pöytää kuvapuoli ylöspäin. Kääntäessään kortteja hän samalla laskee "ottaa yhden - ottaa kaksi - ottaa kolme - antaa yhden - antaa kaksi - antaa kolme - ottaa yhden...". Aina kun jollakulla pelaajalla on sama numero kuin jakajan pakasta kääntämässä kortissa, hän toimii jakajan käskyn mukaan. Eli ottaa 1, 2 tai 3 huikkaa juomastaan tai antaa jonkun toisen pelaajan ottaa 1, 2 tai 3 huikkaa. Myös itselleen saa antaa huikat, mutta se ei liene hirveän suositeltavaa. Jos useammalla kuin yhdellä pelaajalla on sama numero, toimivat kaikki käskyn mukaan. Huikat otetaan, jonka jälkeen jakaja kääntää uuden kortin pakasta. Näin jatketaan kunnes pakka on pelattu. Kusella käynti ei ole sallittua kesken jaon, vaan hätää pitää pidätellä kunnes jako loppuu. Peli toistetaan tarvittavan monta kertaa =)

Pelimiesten muunnoksessa jakaja laskee kolmen sijasta viiteen ja sen mukaan juodaan. Pelijuoma vapaasti valittavissa. Kirkkaiden käyttöä kannattaa miettiä hieman tarkemmin, sillä jo pelkästään kalja tai siideri toimivat tässä pelissä kuin junan vessa.

JUOPPOJEN INKKARIPOKERI

Helppo peruspeli pelikorteilla. Jakaja jakaa jokaiselle pelaajalle yhden kortin kuvapuoli alaspäin. Pelaaja ei saa itse katsoa korttiaan, vaan nostaa sen otsalleen kuvapuoli muihin pelaajiin päin. Toisten kortteja katsellessa voi pelaajien ilmeistä lukea mitä tulemaan pitää... Kortit käännetään pöydälle ja pienimmän kortin haltija ottaa korttinsa silmäluvun mukaisen määrän huikkia. Helppoa ja yksinkertaista. Ässä on tässä pelissä ykkönen, jätkä 11, rouva 12 ja kunkku 13. Pakka pelataan loppuun ja juoma nousee huppuun...

Hauska peli niin kauan kunnes sinä satut saamaan jaossa jätkän ja muilla sattuu olemaan kunkkuja ja akkoja... Jos peliä halutaan helpottaa, voidaan ennen jakoa pakasta poistaa kaikki suurimmat kortit.

KÄNNI-YATZI

Helppo peruspeli kahdella nopalla. Ennen peliä sovitaan pelataanko isoin vai pienin panoksin. Kukin pelaaja heittää vuorollaan kahta noppaa, laskee noppien silmäluvut yhteen ja painaa mieleensä mitä numeroita heitti. Muistilappujen käyttö suositeltavaa pelin edetessä. Kun kaikki ovat heittäneet, ottaa huikkaa se joka heitti pienimmän yhteistuloksen. Huikkia tulee ottaa sen mukaan mitä omat nopat kyseisellä kierroksella näyttivät. Jos pelataan isoilla panoksilla, huikkaa otetaan suuremman silmäluvun mukaan. Pienillä panoksilla pelatessa otetaan luonnollisesti pienemmän silmäluvun mukaan. Mikäli joku pelaaja heittää vuorollaan kaksi kuutosta, hän on saanut Känni-Yatzin. Tällöin kaikki muut paitsi Känni-Yatzin heittäjä ottavat kuusi huikkaa samantien. Kierros loppuu siihen. Heittokierroksen aloitusvuoro kiertää koko ajan. Kierroksia pelataan riittävän monta...

LAUSEPELI

Helppo peruspeli, joka vaatii nopeaa ajattelua ja puhekykyä. Peli alkaa siten, että joku pelaajista sanoo valitsemansa sanan. Tämän jälkeen jokainen pelaaja lisää vuorollaan aiemmin sanottuun/sanottuihin sanoihin yhden saada tarkoituksenaan saada aikaan järkevä lause. Kierros jatkuu kunnes joku lisää sanan, joka ei enää järjellisesti sovi lauseeseen, miettii liian kauan tahi syystä tai toisesta ei saa sanaa sanotuksi selvästi. Pelaaja, joka mokaa lauseen, ottaa ennalta rangaistukseksi ennalta sovitun määrän huikkaa. Huikat ottanut pelaaja aloittaa seuraavan lauseen.

SHOWER POWER

Yksinkertainen peli, jossa saattaa kastua. Kaikki pelaajat ottavat itselleen samankokoisen juoman. Tuomari laskee kierroksen käyntiin ja kaikki aloittavat juomaan omaa juomaansa mahdollisimman nopeasti. Nopeimmin juonut kääntää voiton merkiksi lasinsa ylösalaisin päänsä päälle. Tällöin muiden pelaajien tulee myöskin kääntää oma lasinsa ylösalaisin päänsä päälle, oli siinä juomaa tai ei. Kannattaa olla nopea mikäli ei halua kastua - saati sitten kaataa hyvää juomaa hukkaan...

PUHEESTA JUOMAKSI

Television tuijottajien helppo peruspeli. Valitaan töllöstä kanava, joka esittää jotain sarjaa (Kauniit ja rohkeat, Salatut elämät, X-files... ihan sama). Jokainen pelaaja valitsee itselleen yhden sarjan päähenkilöistä. Henkilöt voidaan myös valita toisille pelaajille, jolloin muut vaikuttavat enemmän toisten juomiseen. Aina kun kyseinen henkilö alkaa puhua sarjassa, hänet valinnut pelaaja alkaa juoda. Pelaajan pitää juoda niin kauan ja niin usein kuin henkilö puhuu.

KORKILLA KALJAA

Helppo peruspeli, joka vaatii tarkkuutta. Pelaajat asettuvat pöydän ääreen. Jokaisella on oma muki ja niiden lisäksi vielä yksi yhteinen muki. Mukit asetetaan pöydän keskelle niin, että yhteinen muki on keskellä ja muut sen ympärillä ikäänkuin kukan terälehtinä. Jokainen muki täytetään juomalla. Vuorossa oleva pelaaja yrittää heittää pullonkorkilla johonkin mukeista. Heitto tapahtuu ranneliikkeellä sopivan matkan päästä, niin että kyynärpää-ranne-akseli on pystysuorassa. Heiton osuessa 1)...omaan mukiin, juo heittäjä mukinsa ja täyttää sen uudelleen 2)...yhteiseen mukiin, kaikki juovat oman mukinsa ja hitain vielä yhteisen mukin 3)...jonkun toisen mukiin, juo" osuman saanut" mukinsa tyhjäksi. Mikäli heitto menee ohi, vuoro siirtyy seuraavalle.

Joulupukki-tutkielmaSunnuntai 22.04.2007 13:16


Yleisön pyynnöstä julkaisemme tutkimustuloksemme koskien Joulupukin olemassaoloa.

- Tietoomme ei ole tullut lentävää porolajia. 300 000 eläinlajia on tässä vaiheessa tutkimatta (suurin osa näistä on hyönteisiä). Ei ole täysin mahdotonta että Joulupukin lentävät porot ovat tosiaan olemassa.
- Maailmassa on noin 2 miljardia lasta (alle 18-vuotiasta), mutta koska Joulupukin toimialueeseen ei kuulu muslimit, hindut, juutalaiset ja buddhalaiset, Joulupukki joutuu vierailemaan vain noin 15% maailman lapsista (378 miljoonaa). Koska taloudessa on keskimäärin 3.5 lasta, Joulupukki joutuu vierailemaan 108 miljoonassa kodissa. (Olettaen että jokaisessa perheessä on vähintään yksi kiltti lapsi)
- Joulupukilla on 31 tuntia aikaa työskennellä, ottaen huomioon eri aikavyöhykkeet sekä maapallon pyörimisliikkeen, olettaen että hän matkustaa loogisesti idästä länteen. Pikaisen laskutoimituksen tuloksena huomaamme, että Joulupukille tulee 967,7 vierailua sekunnissa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisessa talossa on joulupukilla aikaa noin 1/1000 sekuntia parkkeerata, hypätä alas reestä, jakaa lahjat, juosta takaisin rekeen ja matkustaa seuraavaan taloon.
- Ottaen huomioon että nämä 108 miljoonaa pysähdystä ovat jakautuneet tasaisesti ympäri maapallon ja kahden talon välinen matka on keskimäärin noin 1.3 kilometriä, kokonaismatkaksi tulee noin 140 miljoonaa kilometriä. Tämä tarkoittaa sitä, että Joulupukin reki kulkee noin 1040 kilometrin sekuntinopeutta, 12 500-kertaisella äänennopeudella. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että normaali poro kulkee nopeimmillaan noin 25km/h.
- Reen paino on toinen mielenkiintoinen tutkimuskohde. Olettaen että jokainen lapsi saa vain keskikokoisen Lego-paketin (500g), reki painaa 189 000 000 kg, lisäksi tulee ottaa huomioon
- Joulupukki, joka on usein kuvattu reilusti ylipainoiseksi. Maalla normaali poro voi vetää korkeintaan noin 140 kiloa. Vaikka olettaisimme että lentävä poro (kts. kohta #1) voisi vetää KYMMENKERTAISEN määrän verrattuna normaaliin, reen vetämiseen ei riitä kahdeksan, eikä edes yhdeksän poroa. Tarvitsemme 135 000 poroa. Tämä nostaa massan, ottamatta huomioon kelkan painoa, 210 000 000 kiloon.
- 210 000 000 kg matkustaen 1040 km/s saa aikaan mahtavan ilmanvastuksen. Tämä saa porot lämpiämään samaan tapaan kuin avaruusaluksen sen palatessaan maan ilmakehään. Porojen etummainen pari kuluttaa 14.3 KVANTIMILJOONAA joulea / sekunti / poro. Lyhyessä ajassa porot syttyvät liekkeihin saaden aikaan ketjureaktion, joka johtaa kaikkien porojen räjähtämiseen. Koko porolauma höyrystyy 1/4260 sekunnissa. Joulupukki kohtaa samalla 17 500-kertaisen painovoiman. 120-kiloinen Joulupukki painautuu reen takaosaan 1 959 016 kilon voimalla. Tutkimuksissamme tulimme siihen lopputulokseen, että jos Joulupukki jakoi lahjat viime jouluaattona - hän on nyt kuollut. Toinen vaihtoehto on se, että Joulupukki on huijausta (mikä on tosin todella epätodennäköistä, maailmasta löytyy niin paljon todistajia jotka todistavat nähneensä Joulupukin säännöllisesti vähintään kerran vuodessa).

Jos vauvakuume iskee...Lauantai 21.04.2007 13:17


- Nainen: harjoittele äitiyttä pukeutumalla aamutakkiin, jonka vyön alle tunget papusäkin. Pidä säkkiä vatsaa vasten seuraavat 9 kk. Tämän jälkeen poista 10 % papusäkin painosta. Mies: harjoittele isyyttä poikkeamalla apteekkiin. Kumoa lompakkosi sisältö tiskille ja pyydä farmaseuttia käymään siihen käsiksi. Siirry sitten lähikauppaasi ja järjestä niin, että palkkasi maksetaan suoraan myymäläketjun pääkonttoriin.

- Jotta osaisit varautua tuleviin öihin, kävele ympäri huonetta viidestä iltapäivällä kymmeneen illalla kantaen märkää kassia, jolla on painoa 3,5-5,5 kiloa. Iltakymmeneltä laita kassi pois, aseta herätyskello soimaan puoliltaöin ja mene nukkumaan. Herää kahdeltatoista ja kävele märän kassin kanssa ympäri olohuonetta yhteen saakka aamuyöllä. Laita herätyskello soimaan kolmelta. Koska et saa unta, nouse kahden aikoihin juomaan vettä. 15 minuuttia vaille kolme mene takaisin sänkyyn. Nouse ylös, kun kello pärähtää soimaan kolmelta. Lauleskele pimeässä neljään saakka. Laita herätyskello soimaan viideltä. Nouse ylös. Tee aamiaista. Jatka samaa rataa seuraavat 5 vuotta. Näytä iloiselta.

- Koverra meloni ontoksi ja tee sen kylkeen reikä. Ripusta meloni roikkumaan narunpätkästä kattoon ja laita se heilumaan edestakaisin. Ota kulhollinen puuroa ja yritä lusikoida sitä liikkuvaan meloniin matkien samalla lentokonetta. Jatka kunnes olet käyttänyt puolet puurosta. Kaada loput syliisi. Olet nyt valmis syöttämään 1-vuotiasta lasta. Harjoitellaksesi leikki-ikäisiä varten hiero banaania sohvaan ja hilloa ikkunaverhoihin. Piilota kalapuikko stereoiden taakse ja jätä se sinne muutamaksi kuukaudeksi.

- Pienten lasten pukeminen: Aloita hankkimalla mustekala ja verkkokassi. Yritä sitten tunkea mustekala verkkokassiin siten, että sen kaikki lonkerot pysyvät kassin sisällä. Aikaa voi käyttää koko aamupäivän.

- Heitä haaveet urheiluautosta ja osta tilava perheauto. Perheauton huolto: Osta suklaajäätelöä ja laita se hanskalokeroon. Jätä jäätelö sinne. Tunge kasettisoittimeen 10 mk:n kolikoita. Murenna takapenkille jättipakkaus suklaakeksejä. Viimeistele auto juoksuttamalla haravaa pitkin kumpaakin kylkeä.

- Valmistaudu uloslähtöön. Odota vessan ulkopuolella puoli tuntia. Mene ulos etuovesta. Palaa takaisin sisälle. Mene ulos. Palaa takaisin sisälle. Mene taas ulos ja kävele/ota spurtti jonkin matkaa tielle päin. Käänny takaisin talolle. Kävele takaisin tielle päin. Maleksi tietä pitkin hitaasti viiden minuutin ajan. Pysähdy matkan varrella tutkimaan jokainen tupakantumppi perusteellisesti, samoin purukumit, likaiset nenäliinat ja kuolleet hyönteiset. Kilju ääneen, että kärsivällisyytesi alkaa olla lopussa, kunnes naapurit ilmestyvät pihalle tuijottamaan sinua. Olet valmis viemään lapsesi kävelylle.

- Poikkea kauppaan ja ota mukaasi jotakin, mikä muistuttaa mahdollisimman paljon alle kouluikäistä lasta - vuohi käy hyvin. Mikäli aiot hankkia enemmän kuin yhden lapsen, ota mukaan useampi vuohi. Tee viikon ostokset päästämättä vuohia hetkeksikään silmistäsi. Maksa kaikesta, mitä vuohet syövät ja tuhoavat.

- Opettele ulkoa kaikkien teletappien ja prätkähiirten nimet. Kun huomaat laulavasi muumien tunnussäveltä suihkussa, sinusta on tullut kelpo isä/äiti.

- Toista kaikki sanomasi ainakin viiteen kertaan.

- Ennen kuin lopulta ryhdyt hankkimaan lapsia, etsi käsiisi pariskunta, jolla on jo jälkeläisiä. Arvostele ääneen heidän kasvatusmetodejaan, lyhyttä pinnaansa ja sitä, miten huonoja he ovat asettamaan rajoja kurittomille ja huonotapaisille lapsille. Neuvo, miten he voisivat korjata lastensa unirytmiä, tehostaa pottaharjoittelua ja parantaa villikkojensa pöytätapoja. Nauti täysin rinnoin, sillä tämä on viimeinen kerta elämässäsi, kun tiedät kaiken!