IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Sting pitää mauttomasta seksistäSunnuntai 31.01.2010 18:01

Laulaja-laulunkirjoittaja Sting osaa 30 vuodenkin jälkeen pitää petipuuhat jännittävinä Trudie-vaimonsa kanssa. Tähti kuitenkin paljastaa, että parin sänkyleikit ovat kaukana romanttisesta.

Tantraseksinkin saloja hehkuttaneet Sting, 59, ja Trudie Styler, 57, tietävät edelleen, miten pitää hauskaa sängyssä. Melkein 30 vuotta yhdessä ollut pariskunta ei pelkää paljastaa muillekaan, mitkä asiat heitä viihdyttävät vuoteessa.

– Minusta tavallinen seksi ei ole kovin kiinnostavaa, The Police -bändistäkin tuttu Sting kertoi Harper's Bazaarin haastattelussa.

– Meillä on mukana tiettyä leikkisyyttä, pidän seksin teatteripuolesta. Haluan näyttää hyvältä. Pidän siitä, että hän pukeutuu sitä varten. Pidän siitä, että voin pukea hänet sitä varten.

18 vuotta naimissa ollut pari ei harrasta seksiä ruusun terälehdillä balladien soidessa taustalla. Haastattelussa kysyttiin Stingiltä, mikä on romanttisinta, mitä pari on toisilleen tehnyt.

– Romanttista? Me pidämme mauttomasta, Sting totesi.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö pari rakastaisi toisiaan. Kun heiltä kysyttiin haastattelussa heidän suurimmista nautinnoistaan, kumpikin vastasi toisensa.
Tantrisessa kohtaamisessa ihminen muuttuu rakkaudeksi, eikä seksi ole suoritus.

Tantra on tuhansia vuosia vanha itämainen henkisen kasvun tie, jonka poikkeuksellinen elämänmyönteisyys on nostanut sen uudelleen kukoistukseen myös länsimaissa. Siinä missä monet muut perinteet kieltävät kehon ja seksuaalisuuden arvon, tantra käyttää seksuaalista energiaa astinlautana kohti korkeampaa tietoisuutta ja luonnollista elämää.

Tantra ei ole uskonto eikä filosofia, vaan lähinnä perinne, menetelmä ja myöskin elämänasenne, jossa elämän monimuotoisuutta lähestytään tietoisuuden ja täydellisen hyväksymisen kautta.

Tantran ydinajatus on hyväksyä ihminen juuri sellaisena kuin hän on tällä hetkellä, täydellisenä epätäydellisyydessään. Olemme osa todellisuutta, joten meidän ei tarvitse taistella luontoamme vastaan ja pyrkiä kohti tavoitteita jotka sijaitsevat jossakin hamassa tulevaisuudessa, vaan voimme oikeastaan kehittyä ja tulla tietoisemmiksi vain jos hyväksymme itsemme juuri sellaisina kuin olemme nyt, tässä hetkessä.

Hyväksymällä ensin itsemme voimme myös hyväksyä toisen ihmisen omassa ainutlaatuisuudessaan, juuri sellaisena kuin hän on nyt.
Seksistä voi tulla suoritus

Tantra käyttää seksuaalisuutta kasvun tienä. Jos seksiä ei pidetä yhtä luonnollisena asiana kuin muita kehon normaaleja tarpeita ja toimintoja, ihmisen mieli helposti pyörii jatkuvasti seksin ja halujen ympärillä. Seksuaalienergia on kuitenkin perusenergiaamme, energia, jonka kautta ja jonka kanssa olemme syntyneet.

Jos taistelemme tätä perusolemustamme vastaan, jos pidämme sitä likaisena, pahana tai syntisenä, kiellämme oleellisen osan itseämme - ja samalla seksikeskeisyytemme usein hallitsee meitä.

Seksistä voi tulla helposti suoritus tai rutiini, ja partnerista voi jopa tulla pelkkä väline omaan mielihyvään. Tantran mukaan voidessamme lähestyä seksiä tietoisuuden, aitouden ja viattomuuden kautta, siitä voi tulla aivan uudenlainen, tietoisuutta kasvattava, herkkä, rakastava ja kunnioittava kohtaaminen kahden ihmisen välillä, jolloin ihmisen koko seksuaalisuus muuntuu uudeksi ymmärrykseksi, jonka syvä tunne ja sen kokeminen avaavat.

Tantrisessa kohtaamisessa ihminen muuttuu rakkaudeksi, sulautuu yhdeksi tekemisen kanssa. Ei ole suutelijaa tai suudeltavaa, on vain suudelma. Ei ole rakastajaa tai rakastettua, on vain rakkaus jossa kaksinaisuus muuttuu yhdeksi, kahden ihmisen energiasta tulee yksi energia.

Näin rakkaus voi muuttua syväksi meditaatioksi, syväksi yhteyden kokemiseksi maailmankaikkeuden kanssa. Ja pikkuhiljaa emme enää ajattele seksiä, siitä tulee yksinkertainen asia, totaalinen tapahtuma, joka on koko olemuksemme liikettä.
Unohda ujostelu ja säväytä suhdetta pitämällä linjat kuumina.

Erotiikkaa tihkuva ja kiemurtelevaan kliimaksiin johtava puhelinseksi tuntuu toimivan vain elokuvissa ja tv-sarjoissa. Tosielämässä puhelimessa huokailu ja tuhmien puhuminen saattaa ujostuttaa, mutta näillä nikseillä pääset ujoudesta yli ja alat nauttia.

Phone Sex: Aural Thrills and Oral Skills kirjan kirjoittanut Miranda Austin kirjoittaa savvymiss.comissa, että hyvän puhelinseksin salaisuus on siinä, kuinka taitava kuvailija olet.

“Mitä sulla on päällä” kuulostaa kliseeltä, mutta Austinin mukaan se on toimiva avaus. Kumppanista on seksikästä kuulla, mitä teet itsellesi ja varsinkin jos hän inspiroi sinua puuhissasi. Kerro, mitä sinulla on ylläsi. Kuvaile yksityiskohtia, kerro miltä tuntuu riisua jokainen vaatekappale erikseen. Kuvaile jokainen sormiesi tekemä liike. Jos nyt sattuisit pitämään kulahtaneita verkkareita, voit hieman värittää ja maustaa mielikuvia: kerro, että ylläsi on esimerkiksi punaiset pitsistringit ja niihin sopivat rintaliivit.

Kuvaile, mitä teet itsellesi samalla kun puhutte puhelimessa. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkia juttuja oikeasti, mutta tietysti se lisää touhuun aitoutta ja nautintoa. Jos puhelimen pitely kädessä tuntuu kömpelöltä, voit laittaa puhelimen kaiuttimelle.

Maalaa kuumia mielikuvia teistä kahdesta tekemässä ihania asioita toisillenne. Sinä tunnet kultasi kehon läpikotaisin: kuvaile, miltä hän näyttää ja mitä teet esimerkiksi huulillasi hänen rintakehälleen tai kuinka suutelet hänen kaulansa kuoppaa, ja kuinka sormenpääsi seikkailevat hänen vatsallaan.

Ole herkkänä ja kuuntele häntä ja hänen reaktioitaan, mikä häntä eniten kiihottaa. Puhelinseksi ei myöskään ole pelkkää puhetta. Hengitys, voihkiminen ja huokaukset puhuvat omaa kieltään.

Entä jos vieläkin nolottaa? Miranda Austin lohduttaa, että ujostelu kuuluu asiaan. Puhelinseksiin kuitenkin tottuu harjoittelemalla. Ja vaikka punastelisit, änkyttäisit ja kuiskaisitkin vain, kumppanisi taatusti kiihottuu siitäkin.

Lisävinkki:

Voit kirjoittaa pienen tarinan rakkaastasi, ja lukea tarinan hänelle puhelimessa. Tarinalla ei tarvitse olla valmiiksi kirjoitettua loppua: se tarjoaa alkupisteen kiihkeälle keskustelulle, ja tarinaa voi jatkaa yhdessä.

Ekologista seksiä: Näin teet senMaanantai 25.01.2010 14:20

Ekoilu on päivän sana, ja nyt makuuhuoneenkin tulee vihertää. Lue vinkit ekoseksiin!

Jos olet luonnonsuojelija henkeen ja vereen, on aika tuoda oma intohimo myös makuuhuoneeseen. Kirjailija Stefanie Iris Weiss on kirjoittanut teoksen ekologisesta seksistä, ja paljastanut tekniikoitaan myös Huffington Post -lehdessä. Ecorazzi.com listasi naisen salaisuudet.
Tuoksu

Kun hän painaa nenänsä kaulallesi, tuoksut vaniljalle – muttet hajuvedelle! Weiss vihjaa, että esimerkiksi ruusun terälehtiä murskaamalla saadaan aikaan luontaista hajuvettä, jossa ei taatusti ole yhtään kemikaalia.
Alusvaatteet

Seksikäs olo löytyy tietenkin hurmaavissa alusvaateissa, joiden tulee olla luontoystävällisiä. Weiss kehottaa panostamaan bambun ja luomupuuvillan kaltaisiin ekomateriaaleihin. Ja ei, nykyiset luontoystävälliset alusvaatteet eivät näytä juuttikankaasta valmistetuilta säkeiltä.

Afrodisiakit

Jos haluatte herätellä himojanne aterian äärellä, kokeilkaa simpukoiden sijaan näitä herkkuja. Kasvipohjainen dieetti antaa hehkua ja pitää hoikkana sekä energisenä.

Miehelle Weiss suosittaa basilikaa, hampunsiemeniä, ananasta, kanelia, vaniljaa, persikkaa, goji-marjoja, chiliä ja cayenne-pippuria. Kuumaa menoa luvassa!

Nainen voi nauttia manteleita, suklaata, papaijaa, soijaa, lakritsia ja kardemummaa, kertoo ecorazzi.com.
Muuta mukavaa

Jokainen tietää, että nykyisin apteekeista saa myös ekoilijoille sopivia kondomeja. Vaan entä liukuvoide? Ei hätää, vakuuttaa Weiss: myös liukkareissa on luontoystävällisiä vaihtoehtoja. Jos et uskaltaudu kyselemään erotiikkaliikkeiden valikoimaa, kysy Googlelta.

Etsi samalla luontoystävällisistä materiaaleista valmistettuja seksileluja – jotta makuuhuoneeseen ei varmasti tule tylsää hetkeä!

Bruno Mars - GrenadeSunnuntai 24.01.2010 19:12

Easy come, easy go, that's just how you live
Oh, take, take, take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open, why were they open?


Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for ya
Throw my head on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same
No, no, no, no

Black, black, black and blue, beat me 'til I'm numb
Tell the devil I said, hey, when you get back to where you're from
Mad women, bad women, that's just what you are, yeah
You'll smile in my face then rip the brakes out my car

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my head on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for ya, baby
But you won't do the same

If my body was on fire
Ooh, you'd watch me burn down in flames
You said you loved me, you're a liar
'Cause you never, ever, ever did, baby
But darling, I'd still catch a grenade for ya
Throw my head on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same
No, you won't do the same
You wouldn't do the same
Ooh, you never do the same
No, no, no, no

Flirttaile fiiliksellä!Lauantai 23.01.2010 15:37

Flirttailemaan voi oppia kuka tahansa. Flirttiin tarvitaan annos itseluottamusta ja avointa mieltä. Perinteiset suomalaiset paukut ovat useimmiten vain haitaksi.

- Pienellä itsetunnon pönkittämisellä pääsee flirttailussa vaadittavaan positiiviseen mielentilaan. Myös ulkonäköön panostaminen tuo itsevarmuutta, ihmissuhdekouluttaja, flirttiguru Eila Kaarresalo-Kasari kertoo.

Hyvä itsetunto onkin flirttailun A ja O. Kun ihminen on sinut itsensä kanssa, hänestä tulee rennompi ja puoleensavetävämpi muiden silmissä.

- Mukava fiilis tarttuu. Jos itsensä kantaa kunnialla vioistaan huolimatta, kyllä sen huomaavat kanssa olijatkin, Kaarresalo-Kasari vakuuttaa.

Enemmän small talkia, vähemmän viinaa

Liika alkoholi tekee viehättävästäkin persoonasta epäviehättävän örisijän, juntin, jolle flirttailu tarkoittaa kaksimielisiä vihjauksia narikkajonossa valomerkin jälkeen. Sellaiselle tyypille, ehdoton ei kiitos.

Flirttailu perustuu paitsi silmäpeliin myös reiluun, rehtiin ja avoimeen keskustelutaitoon, jota voi harrastaa milloin vain ja missä vain, Eila Kaarresalo-Kasari toteaa.

Rohkaisuryyppyjen sijaan flirttikonkari siis suosittelee small talkin harjoittamista osana jokapäiväistä elämää. Rento jutustelu vaikkapa naapurin kanssa luo pohjaa myös hyville flirttitaidoille.

- Jos ihminen on liian ujo tällaiseen, voi viehättäviä ilmeitä ja eleitä bongailla ja harjoitella myös elokuvista ja televisiomainoksista, Kaarresalo-Kasari vinkkaa.

Ota rohkeasti kontaktia!

Kun suomalainen kohtaa mielenkiintoisen ihmisen esimerkiksi baarissa, hän usein pelkää ottaa tähän kontaktia pakkien pelossa. Valitettava totuus on kuitenkin se, että jotain saadakseen on uskallettava myös antaa. Rohkea rokan syö ja riski kannattaa ottaa.

- Pakkeja on turha pelätä! Aina kannattaa kokeilla kepillä jäätä. Jos kohde ei kiinnostu sinusta, siirry seuraavaan, Kaarresalo-Kasari tsemppaa.

Perinteinen "mies tekee aloitteen" -ajatus ei ole nykypäivää. Modernin ja vahvan naisen ei tarvitse kyyhöttää nurkassa odottamassa unelmiensa prinssiä.

- Nainen voi jäädä paljosta ilosta ja riemusta paitsi, jos alituiseen odottaa miehen tekevän aloitteet. Valkoinen ratsu jää mitä todennäköisimmin tulematta, Eila Kaarresalo-Kasari toteaa.

Varattukin voi flirttailla

Missä sitten menee hyvän maun raja flirttailussa varattujen kanssa? Alan asiantuntijan mukaan kevyt ja viaton flirtti on sallittua myös varatulle henkilölle, mutta leikki on syytä jättää siihen.

- Toista ei saa johdattaa harhaan eli pitää hienovaraisesti kertoa olevansa varattu. Vieraiden kanssa voi tanssia ja jutella, mutta sen pidemmälle ei uskollinen kumppani mene, Kaarresalo-Kasari toteaa.
Neljäsosa nuorista naisista on tuntenut seksuaalista vetoa toiseen naiseen, kertoo tuore väitöstutkimus. Asiasta kirjoittaa Turun Sanomat perjantaina.

Katarina Alangon väitöskirjan mukaan nuorissa miehissä samaan sukupuoleen on tuntenut kiinnostusta joka kymmenes vastaaja.

Alanko ei kuitenkaan kärjistäisi tulosta niin, että joka neljäs 18-32-vuotias suomalaisnainen olisi sisimmässään lesbo. Alangon mukaan suurella osalla kyse on vain fantasioista.

Seksuaalista kanssakäymistä saman sukupuolen edustajien kanssa oli ollut noin kolmella prosentilla miehistä ja noin prosentilla naisista.

Tutkimuksessa oli mukana noin 14 000 suomalaista kaksosta. Tiedot kerättiin kyselytutkimuksella vuosina 2005 ja 2006.

Kaksosilla tehty tutkimus antaa myös uutta tietoa homoseksuaalisuuden synnystä. Alangon mukaan noin puolella homoseksuaalisuus on perinnöllinen ominaisuus.

Homoseksuaalit ja lapsena sukupuolelleen epätyypillisesti käyttäytyneet ihmiset kärsivät aikuisiällä muita yleisemmin esimerkiksi ahdistuksesta ja masennuksesta. Psykiatristen oireiden arvellaan liittyvän lähinnä ympäristön kielteisiin reaktioihin.

jaa no jos sitä lähtis..Maanantai 11.01.2010 12:29

.

Tuoreen suhteen seitsemän kuolemansyntiäSunnuntai 10.01.2010 02:34

Mikään ei tyrehdytä orastavia tunteita yhtä nopeasti kuin lankeaminen näihin synteihin.

Deittailun seitsemän kuolemansyntiä kokosi She Knows -sivusto.

1. Kiirehtiminen seksiin

Ei ole olemassa mitään tarkkaa sääntöä siitä, missä vaiheessa suhteen ensiaskelia kuuluisi mennä sänkyyn. Liian nopea eteneminen lemmenleikkeihin saattaa kuitenkin johtaa siihen, että toinen määrittelee sinut vain hoidoksi. Tutustukaa toisiinne ensin, niin seksikin on parempaa.

2. Avautuminen liian nopeasti

Suhteen alussa kannattaa näyttää itsestään ensin ne myönteiset puolet. Ehdit itkeä kurjaa lapsuuttasi hänen olkapäätään vasten sitten myöhemmin. Älä säikäytä kiinnostavaa tuttavuutta pois lataamalla heti kaikki huolesi hänen niskaansa.

3. Liiallinen soittelu, tekstailu tai sähköpostittelu

Etenkin miehet haluavat edelleen saalistaa, joten heille se nautinto suotakoon. Soittelu puolen tunnin välein tuskin pitää yllä kenenkään - miehen tai naisen - vasta herännyttä mielenkiintoa.

4. Vakoilu

Hänen kännykkänsä selailu saattaa tuntua houkuttelevalta, mutta et voisi menettää luottamusta nopeammin kuin jäämällä kiinni nuuskimisesta selän takana.

5. Orgasmien teeskentely

Pitkällä aikavälillä teet feikkaamalla vain hallaa teille molemmille. Et koskaan tule saamaan hänen kanssaan orgasmia, jos annat ymmärtää hänen osuvan juuri oikeisiin pisteisiin, kun hän on senttejä liian kaukana.

6. Muutoksen odottaminen

Ihmiset eivät ajan kuluessa muutu kovinkaan paljon. Jos uudessa kumppanissasi on mielestäsi iso lista korjattavia asioita, olisi hedelmällisempää ehkä siirtyä seuraavaan.

7. Itsensä laiminlyöminen

Vaikka on tärkeää hoivata nupullaan olevaa suhdetta, omien tarpeidensa uhraaminen on suuri virhe. Olet suhteessa tai et, muista ottaa omaa aikaa ja rakastaa ja hoivata myös itseäsi.
Health24.com-sivusto keräsi yhteen kymmenen asiaa, jotka ärsyttävät miestä. Naisen kannattaa välttää näitä - ainakin ensimmäisillä treffeillä.

1. Valittaminen

Kukaan mies ei jaksa naista, joka valittaa kaikesta. Voi olla vaikeaa ajatella positiivisesti, mutta joskus kannattaa pitää mölyt mahassaan.

2. Epävarmuus omasta ulkonäöstä

Harvat naiset ovat täysin tyytyväisiä ulkonäköönsä. Yleensä miehet eivät kuitenkaan huomaa vikoja, joihin naiset kiinnittävät itsessään huomiota. Niistä ei siis kannata tehdä suurta numeroa.

3. Onnen onkiminen

Jos miehestä tuntuu, että nainen on enemmän kiinnostunut hänen pankkitilistään kuin hänestä itsestään, ei kannata odottaa toisia treffejä. Tällä vuosituhannella naiset eivät tarvitse miehiä elättääkseen itsensä.

4. Mielialan vaihtelut

Aina ei voi olla hyvä päivä, mutta huonoa tuulta ei kannata purkaa toiseen ihmiseen. Ainakaan kukaan ei voi lukea toisen ajatuksia, joten ongelmat kannattaa ratkoa puhumalla eikä mököttämällä.

5. Liiallinen omistautuminen

Mies saattaa tuntea olonsa tukalaksi, jos nainen haluaa viettää vapaa-aikaansa vain hänen kanssaan. Suhteen molemmilla osapuolilla tulisi olla muutakin elämää: harrastuksia ja ystäviä.

6. Täydellisen prinssin odottaminen

Mies toivoo naisensa olevan itsenäinen ja kykeneväinen huolehtimaan itse itsestään. Naisen ei kannata sysätä kaikkea vastuuta miehen harteille.

7. Orjallinen muodin seuraaminen

Miehet ovat vain harvoin muotitietoisia. Naiset, jotka eivät suostu lähtemään mihinkään ilman meikkiä ja tälläytyvät liikaa, eivät yleensä ole miesten mieleen. Tavalliset naapurintytöt herättävät usein miesten mielenkiinnon.

8. Existä puhuminen

Kaikilla naisilla lienee ex-poikaystävä jos toinenkin, mutta heistä ei kannata avautua nykyiselle. Jos nainen jauhaa exästään, hän tuskin on päässyt tästä yli.

9. Kontrolloiminen

Suhteessa molempien kuuluu joustaa. Mies hermostuu, jos kompromissit jäävät yksin hänen tehtäviksi. Arki ei voi olla pelkkää taistelua siitä, mikä elokuva katsotaan ja mikä ravintola valitaan.

10. Äänen korottaminen

Miehet saattavat olla toisinaan laiskoja kuuntelemaan naista. Varmimmin miehen pelästyttää puhetulvalla ja kimeällä äänellä.