IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä


1. Wirkailijan on joka päivä lakaistava lattiat, pyyhittäwä pölyt huonekaluista ja hyllyistä.
2. Joka päiwä täytetään öljylamput, puhdistetaan uunit ja ristikot. Ikkunat pestään kerran wiikossa.
3. Jokainen wirkailija tuo päiwittäin sisälle sangon wettä ja kapallisen hiiliä.
4. Kynät teroitetaan huolellisesti, mutta kärjen saa kukin wuolla mieleisekseen.
5. Konttori awataan klo 7 aamulla ja suljetaan klo 8 illalla paitsi pyhänä, jolloin se on suljettuna. Jokaisen wirkailijan odotetaan käywän kirkossa sunnuntaina ja muutenkin wiettäwän ajan siweellisesti.
6. Mieswirkailijat saavar yhden illan wapaata wiikossa woidakseen seurustella tyttöjen kanssa, ahkera kirkossa käwijä saa kuitenkin kaksi iltaa.
7. Naiswirkailijoiden tulee elää suuressa siweydessä, erittäinkin nuorten neitojen. Kaikenlainen flirttailu konttorissa on kielletty.
8. Konttorin porsliininen Iawoire on yksinomaan konttorin chefin ja kasöörin käytössä. Muut käyttäköön pesemiseen kuparista Iawoirea.
9. Kun työtunnit ovat lopussa on ilta wietettäwä lukemalla raamattua ja muita hywiä kirjoja.
10. Se, joka polttaa espanjalaisia sikaareja, nauttii alkoholijuomaa mitä tahansa, ajattaa partansa parturissa tai käy wedonlyönti- tai muissa julkisissa paikoissa, antaa aiheen epäillä hänen arvoaan, tarkoituksiaan, vilpittömyyttään ja kunnianllisuuttaan.
11. Wirkailija, joka on uskollisesti ja moitteettomasti suorittanut työnsä wiiden wuoden aikana ja osoittanut säästäwäiseksi sekä pitänyt huolen siweellisistä welwollisuuksistaan saa wiiden sentin korotuksen päiwässä, mikäli liikkeen tuottama woitto sen sallii.

- Henry Ford Motor Company 1896 -

Näin annat kissalle pillerinLauantai 30.12.2006 20:36


Yli 15 vuotta kotikissan elämää seuranneena voin sanoa, että allaoleva juttu kuulosti jotenkin tutulta.

Nosta kissa syliin ja pitele sitä vasemmalla käsivarrellasi kuin pitelisit lasta. Aseta oikea etusormi ja peukalo kissan suun molemmin puolin ja paina hellästi poskia samalla kuin pidät pilleriä oikeassa kädessä. Kun kissa avaa suunsa, pudota pilleri suuhun. Anna kissan sulkea suunsa ja nielaista.

Nosta pilleri lattialta ja kissa sohvan takaa. Pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja toista prosessi. Hae kissa makuuhuoneesta ja heitä
pehmennyt pilleri pois.

Ota uusi pilleri pakkauksesta ja pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja pidä kiinni takajaloista lujasti vasemmalla kädelläsi. Pakota kissan leuat auki ja työnnä pilleri suun takaosaan oikealla etusormellasi. Pidä kissan suuta kiinni laskien samalla kymmeneen.

Poimi pilleri akvaariosta ja kissa vaatekaapin päältä. Huuda puoliso sisään pihalta.
Polvistu lattialle pitäen kissaa kiilattuna lujasti polviesi väliin pitäen kiinni etu- ja takakäpälistä. Älä välitä kissan matalasta mouruamisesta. Käske puolison pitää kiinni kissan päästä lujasti yhdellä kädellä, samalla kun tunget puista viivotinta kissan suuhun. Liu'uta pilleri suuhun viivotinta pitkin ja hiero kissan kurkkua voimakkaasti.

Hae kissa verhotangolta ja ota uusi pilleri pakkauksesta. Pistä muistiin uuden viivottimen osto ja verhojen korjaus. Lakaise rikkoutuneet koriste-esineet takasta ja laita ne syrjään myöhempää liimausta varten.

Kääri kissa isoon pyyhkeeseen ja pyydä puolisoasi makaamaan kissan päällä niin, että sen pää juuri ja juuri näkyy puolison kainalon alta. Pistä pilleri mehupillin päähän, pakota kissan suu auki lyijykynällä ja puhalla mehupilliin.

Varmista lääkepaketista, ettei pilleri ole vaarallinen ihmiselle. Juo lasi vettä, että saat maun pois suustasi. Laita laastari puolison käsivarteen ja pese veri pois matosta kylmällä vedellä ja saippualla. Hae kissa naapurin halkokuurista.

Ota uusi pilleri. Laita kissa kaappiin ja sulje ovet kaulan kohdalta niin että pää jää näkyviin. Pakota suu auki jälkiruokalusikalla. Ammu pilleri kissan kurkkuun kumirenksulla.

Hae ruuvimeisseli työkalupakista ja kiinnitä ovi takaisin saranoilleen. Laita kylmäkompressi poskellesi ja tarkista rokotuskortistasi viimeisen jäykkäkouristusrokotuksen päivämäärä. Heitä T-paita roskiin ja hae toinen paita makuuhuoneesta. Soita palokunta hakemaan kissa puusta tien toiselta puolelta. Pyydä anteeksi naapurilta, joka törmäsi aitaan väistäessään kissaa.

Ota viimeinen pilleri paketista. Sido kissan etu- ja takakäpälät yhteen puutarhalangalla ja sido se kiinni ruokapöydän jalkaan. Etsi paksut näppylähanskat vajasta. Pakota kissan suu auki pienellä jakoavaimella. Työnnä pilleri suuhun ja iso fileepihvinpala perään. Pidä päätä pystyasennossa ja kaada puoli litraa vettä kurkkuun jotta pilleri huuhtoutuu alas.

Pyydä puolisoa viemään sinut ensiapuun ja istu rauhallisesti hiljaa kun tohtori tikkaa sormesi ja käsivartesi sekä poistaa pillerin jämät oikeasta silmästäsi. Poikkea matkalla huonekalukauppaan ostamaan uusi pöytä.

Soita eläinlääkärille ja pyydä kotikäyntiä.

Nuorten matikkapalstaPerjantai 29.12.2006 16:47


Kysymyksiä ja vastauksia nuoria jo pitkään askarruttaneisiin kiusallisiin asioihin...

HEI, olen 16-vuotias poika Hesasta. Mull on probleema. Mun funktiossa on siinä origon vieressä sellanen varianssi. Se ei näytä muuten hirveen pahalta, mutta kun mun funktio kasvaa ekspotentiaalisesti, se alkaa myös kasvaa, ja sitten derivoidessa kirvelee. Mitä mun pitäis tehä?

- Mukaan laittamastasi valokuvasta päätellen ei ole syytä huoleen. Sinun kannattaa kuitenkin käydä matematiikan laitoksella näyttämässä funktiotasi matematiikan proffalle, ihan varmuuden vuoksi.

***

MOICCA, mä oon yx 17-ikänen tyttö Valkeakoskelta. Mulla on poikafrendi, jonka kanssa mä oon ollu jo vuoden. Mut nyt se haluis... integroida mun kanssa. Mä en tiiä oonksmä valmis siihen. Mä tosissaan tykkään siitä, enkä haluis erota sen takia. Mut musta tuntuu et pelkkä yhteenlasku ei enää riitä sille. Miten mä pääsen peloista irti?

- Jos poikaystäväsi ei ymmärrä toivettasi odottaa, on syytä miettiä, onko hän sinun arvoisesi. Tärkeintä on, että te pystyisitte avoimesti puhumaan matematiikasta. Teidän on tehtävä yhteiset pelisäännöt. Yhteenlaskusta voitte vähitellen siirtyä kertolaskuun ja ehkä jopa yhtälöiden ratkaisuun, jos molemmat haluavat niin. Ikänne puolesta olisitte kyllä valmiita integrointiinkin, mutta tärkeintä on, että molemmat tahtovat sitä. Integrointiin löytyy hyviä vinkkejä MAOL-taulukoista. Lukekaa MAOLia yhdessä ja sopikaa, kuinka pitkälle haluatte mennä. Positiivisia kokemuksia matematiikan parissa! Ja muistakaa käyttää laskinta!!

***

APUA! MÄ KUOLEN! Mun äiti löys mun patjan välistä pitkän matikan kirjoja ja yllätti mut kun mä tilavuusintegroin mun pyörähdyskappaletta! Nyt se ei enää puhu mulle! Arvaa hävettääkö?

- Äitisi reaktio on helppo ymmärtää. Tilavuusintegrointi on yhä tabu yhteiskunnassamme. Se on kuitenkin aivan luonnollinen osa matematiikkaa ja jokainen tekee sitä. Koita puhua asiasta isällesi, tai jollekin miehelle. Älä kehitä tästä itsellesi matemaattista traumaa loppuiäksesi! Mene vaikka keskustelemaan matikan opettajasi kanssa!

***

HEI, mä oon kakskymppinen tyttö Hyvinkäältä. Mä oon integroinu pari kertaa, mutta nyt mulla on alkanut ilmestyä sellasia juuria mun funktioon. Tarkottaakse et mä oon saanu trigonometrian?! Mä oon kyllä aina käyttänyt laskinta!

- Mene heti matematiikan laitokselle testeihin! Kyse ei välttämättä ole trigonometriasta, vaikka oireet siihen viittaavatkin. Laskinta käytettäessä matemaattisia dilemmoja ei pitäisi tulla lainkaan. Sinun pitäisi puhua myös kumppanillesi. Jos häntä kirvelee derivoidessa on kyseessä mitä todennäköisimmin trigonometria. Se voidaan kuitenkin helposti diskriminoida. Toimi nopeasti!

***

MOIDE, mä oon 18-vuotias tyttö Vantaalta. Mulla on paha probleema. Mä integroin tossa joululomalla yhden Mikan kanssa... ilman laskinta. Nyt mun binomit ei oo ollu jatkuvia kahteen kuukauteen. Onks mulle tulossa laskuvirhe? APUA! Mä en haluu laskuvirhettä vielä tässä iässä. Ja mun kundi häipyy kuitenkin kun se saa selville! Pitääks mun tehä arkussini?!?

- Aijai, ilman laskinta ei kannattaisi integroida! Tee nyt ensin kuitenkin hypoteesi, jotta olisit varma laskuvirheestä. Arkussini voi olla vaikea suorittaa, koska olet jo 18-vuotias. Hyvillä perusteluilla se kuitenkin onnistuu. Oletko varma, ettet halua laskuvirhettä? Ja jos sinun poikaystäväsi jättää sinut laskuvirheen vuoksi, on syytä miettiä, onko hän sinun arvoisesi.

***

MOI, mä oon just 18 vuotta täyttäny gimma Jyväsgylästä. Mä oon ihan pihkassa mun matskunopeen! Mä tiedän et se on 10 vuotta vanhempi, mut kun se hymyilee aina mulle ja kaikkee. Se on ihan kipeen söpö! Mitä mun pitäsi tehä? Arvaa hävettääkö?

- Saatanan perverssi! Hankkiudu hoitoon!

Numbers of the BeastTorstai 28.12.2006 20:10


668 - Neighbor of the Beast,

660 - Approximate number of The Beast,

DCLXVI - Roman numeral of The Beast,

666.0000 - Number of the High Precision Beast,

0.666 - Number of the Millibeast,

/ 666 - Beast Common Denominator,

666 * SQR(-1) - Imaginary number of The Beast,

1010011010 - Binary number of The Beast,

6, uh... what was that number again? - Number of the Blonde Beast,

1-666 - Area code of The Beast,

00666 - Zip code of The Beast,

1-900-666-0666: Live Beasts! One-on-one pacts! Call Now! Only >$6.66/minute. Over 18 only please.,

$665.95 - Retail price of The Beast,

$699.25 - Price of The Beast plus 5% state sales tax,

$769.95 - Price of The Beast with all accessories and replacement soul,

$656.66 - WalMart price of The Beast,

$646.66 - Next week's WalMart price of The Beast Phillips,

666 - Gasoline of The Beast Route,

666 - Way of The Beast (Highway to Hell),

666 F - Oven temperature for roast Beast,

666k - Retirement plan of The Beast,

666 mg - Recommended Minimum Daily Requirement of Beast,

6.66 % - 5 year CD interest rate at First Beast of Hell National Bank, $666 minimum deposit.,

Lotus 6-6-6 - Spreadsheet of The Beast,

Word 6.66 - Word Processor of The Beast,

i66686 - CPU of The Beast,

666i - BMW of The Beast,

DSM-666 (revised) - Diagnostic and Statistical Manual of The Beast

Naisen miellyttäminenKeskiviikko 27.12.2006 12:01


Ei ole vaikeaa tehdä naista onnelliseksi.

Tarvitsee vain olla

1. ystävä
2. kumppani
3. rakastaja
4. veli
5. isä
6. opettaja
7. kasvattaja
8. rippi-isä
9. uskottu
10. kokki
11. mekaanikko
12. asentaja
13. sähkömies
14. kuljettaja
15. kantaja
16. siivooja
17. hovimestari
18. putkimies
19. puuseppä
20. malli
21. sisustusarkkitehti
22. seksologi
23. psykologi
24. psykiatri
25. psykoterapeutti

Myös luonteenpiirteet ovat tärkeitä.

Tarvitsee vain olla:

1. miellyttävä
2. urheilullinen mutta
3. älykäs mutta
4. voimakas
5. hyvätapainen mutta
6. luja mutta
7. lempeä
8. herkkä mutta
9. päättäväinen mutta
10. romanttinen mutta
11. miehekäs
12. vitsikäs ja
13. iloinen mutta
14. vakavasti otettava ja
15. arvokas
16. rohkea mutta
17. nallekarhu mutta
18. energinen
19. huolehtiva
20. luova
21. idearikas
22. taitava mutta
23. vaatimaton ja
24. ymmärtäväinen
25. elegantti mutta
26. johdonmukainen
27. lämmin mutta
28. viileä mutta
29. intohimoinen
30. suvaitsevainen mutta
31. periaatteellinen mutta
32. kunniallinen ja
33. jalo mutta
34. käytännöllinen ja
35. pragmaattinen
36. oikeudenmukainen mutta
37. valmis tekemään hänen vuokseen mitä tahansa
(esim.pankkiryöstön), eli
38. epätoivoinen (rakkaudesta) mutta
39. hillitty
40. charmikas mutta
41. pysyvä ja
42. uskollinen
43. valpas mutta
44. haaveileva mutta
45. kunnianhimoinen
46. luotettava ja
47. kunnioitettava
48. valmis uhrauksiin ja, ennen muuta,
49. maksukykyinen.

Samaan aikaan miehen on kiinnitettävä huomiota siihen, että hän:

a) ei olisi mustasukkainen, mutta kuitenkin kiinnostunut
b) tulisi hyvin toimeen sukunsa kanssa, muttei kuitenkaan
uhraisi sille enempää aikaansa kuin ko. naiselle
c) antaisi naiselle vapautta, mutta osoittaisi kuitenkin
huolenpitoa ja olisi kiinnostunut siitä, missä nainen on
ollut ja mitä tehnyt
d) pukeutuisi elegantisti, mutta olisi kuitenkin valmis
kantamaan naista polvillaan kurassa ja menemään parvekkeen
kautta sisään, jos hän
on unohtanut avaimensa, tai ottamaan kiinni ja mukiloimaan
varkaan, joka on ottanut hänen laukkunsa, jossa oli niinkin
elämälle välttämättömiä asioita kuin peili ja huulipunaa.

Miehen on tärkeää olla unohtamatta naisen:

1. syntymäpäivää
2. nimipäivää
3. ensimmäistä tapaamispäivää
4. ensimmäisen suudelmanne vuosipäivää
5. kihlajaispäivää
6. hääpäivää
7. kuukautisia
8. hammaslääkäriaikaansa
9. muita vuosipäiviä
10. parhaan ystävän ja lempitädin syntymäpäiviä.

Valitettavasti täydellisinkään edellä mainittujen ohjeiden noudattaminen ei takaa menestystä. Nainen saattaa nimittäin väsyä ihanteellisen miehen läsnäoloon elämässään ja kokea olevansa hänen dominoimansa ja siksi karata ensimmäisen kohtaamansa kitaransoittajan kanssa!

Ja nyt mitalin toinen puoli.

Miehen tekeminen onnelliseksi on huomattavasti vaikeampaa.

Se johtuu siitä, että mies tarvitsee:

1. seksiä ja
2. ruokaa

Pääosa naisista kokee nämä miesten korkealentoiset vaatimukset äärimmäisen orjuuttaviksi. Niiden tyydyttäminen käy yli heidän voimiensa.

Johtopäätös:
Sopusointuinen yhteiselämä on helppo saavuttaa, kunhan miehet lopulta ymmärtävät, että heidän on rajoitettava kohtuuttomia vaatimuksiaan!

Mokia lääkärilehdestäTiistai 26.12.2006 12:14


Napattu Nuori Lääkäri-lehdestä, kaikki lääkärien tumpelointeja, osa toki konekirjoittajienkin virhepainalluksia. Tositarinoita:

Tulosyy: Tukieläinongelmat

Potilas tulee näyttämään oikeaa keskisormeaan. Tänään taas huimailua ja nimenomaan jalkeilla ollessa kaatuilua.

Kertoo saaneensa Xanor-reseptin yksityiseltä lääkäriasemalta (yleiseen vitutukseen)

Perunoita kuoriessa oikea nilkka kipeytynyt.

Itsenäisyyspäivänä pudonnut WC-pytyltä ja 118 tullut apuun.

Ainakin 2 pv päässä soinut "Tango kohtalon". Nyt tuskastunut niin päässä soivaan musiikkiin, että yrittänyt itsemurhaa. 44-vuotias aiemmin varsin terve keittiö Koskelan sairaalasta.

Eilen ei muista syöneensä mitään sopivaa.

Aamulla huulet lähteneet laskeutumaan.

Tupakoinut noin 7 savuketta 15 vuoden aikana.

Tulosyy: Virtsan haju hengityksessä, pää tuntuu tohelolta.

Potilas kertoo, että veri ollut punaista jo pari päivää.

Potilas kertoo, että puhe on ollut lässytystä ja kävelee apinamaisesti. Kotona kävelee seiniä pitkin.

Kun potilas menee WC:een, joutuu istumaan siellä tunnin, että jaksaa lähteä pois.

Tänä aamuna potilas mennyt vessaan. Tuolloin tullut kumma tunne siitä, että ollut siellä aikaisemminkin. 23-vuotias tuoteryhmäasiantuntija S-Marketissa. Työkseen kantelee juomakoreja.

Potilaalla käy KSHx1 ja arteriapalvelu.

Kyseessä 78-vuotias nainen, joka tyttären kanssa puhuessa nyrjäyttänyt leuat.

Potilas siis eilen kaatunut ja lyönyt vasemman päänsä.

Potilas kertoo olleensa aikoinaan muumio, tullut Tellukselle.

Puhuttaessa Hesperian päivystyspoliklinikasta, kertoo päivystävänsä siellä MTK:n puolesta. On soittamassa Hesperiaan ja tarkistaa, onko

siellä palkkamurhaajat paikalla.

Omatoimisesti noin 10 tuntia sitten pahoinpidelty.

Potilas autonkuljettaja. Muutoin terve.

Pärjäilee kotona täysin omatoiminen siivooja kerran viikossa.

Tullut tunne, että pää puolittunut ja lopettanut lääkityksen.

Huumeiden käyttäjä, ei muuta säännöllistä lääkitystä.

Potilas kertoo, että aamujäykkyys kestää 2 tuntia.

Vasen nilkka murtunut pari vuotta sitten, kipsissä.

Lyönyt päänsä ja ottanut siihen 18 kpl 800 mg tabletteja ja viinaa. Alcometer 2.8 promillea. Päätä särkee yhä.

Tänään havainnut ranteessa kiputilan läimäytettyään kuuroa kissaa.

Talvella ollut uimassa avanteessa.

Valvonut koko yön, ajoittain nukkunut.

Nyt päättänyt yrittää vähän pidempää unta ja ottanut 14 kpl Imovanea kerralla ja alkoa.

Tulosyy: ambulanssilla itsemurhaepäilyn vuoksi.

Viime yönä muutaman tunnin kestänyt jakso, josta ei muista mitään.

Jo vuosikymmeniä ollut kipuja nivelissä, terveysasemalla ei ole viitsinyt käydä ja hakeutuu nyt sairaalaan päivystyksenä.

Tulosyy: Kouristanut eläkkeellä psyykkisistä syistä.

Ottanut 20 tbl antabusta ja viinaa. Hoitajalle kertoo, että tämän teki, koska haluaa ruveta urheilijaksi.

Muutaman PLV:n sairastanut aiemmin.

Potilas kertoo, että puoliso hyppinyt rintakehän päällä potilaan maatessa lattialla mahallaan.

Lähete ta:lta: Mahdollisesti kuuroutunut nivustyrä.

Väittää sokerin vievän jalat alta. Puhaltaa 2.9 promillea.

Potilas on 7-vuotias nainen, töissä lihatiskissä, selkäkipuja ollut.

Esitiedot: Katso yst. myös sivut 1-65.

Esitiedot: Potilas ei suostu antamaan.

Tulosyy: Ei ole syönyt 3 viikkoon mitään.

Päivässä n. 20 pll olutta. Oluen katsoo olevan ainoa itselleen sopiva ravinto. Alkoholin käytön kieltää kokonaan.

Tulosyy: Kaatunut, oikea nilkka humalassa.

Niellessä tuntuu kipua kiveksissä saakka säteillen aina isovarpaiden niveliin.

Oikea kylki tippunut hevosen selästä maanantaina.

Molemmissa lonkissa totaaliproteesit. Muuten ei säännöllistä lääkitystä.

Kaksi viikkoa lyöty takaraivoon kirveellä.

Pitkäaikainen tytär ja ystävä kuolleet lähiaikoina.

Flatus- ei kun status

Kipsi kaatunut ja haljennut.

Asiallisesti vastaileva hyvin artikuloiva mies. Puhaltaa 4.09 promillea.

Vasen pakara palpoiden stabiili.

Takaraivolla Mersun muotoinen haava.

Plv:ssä prot+, virtsa+.

NSO-kuvassa sydän kooltaan normaalin rajoissa.

Gravidana 15. kuukaudella.

Seurannassa potilas lämpenee.

Potilas kiroilee, kun mahaa painelee, eli saattaa aristaa.

Desorientoitunut miellyttävällä tavalla aikaan ja paikkaan.

Yleistilaltaan kohtalaisen hyvä nainen.

Sydämestä ei selvää obstruktiota.

Potilas katsoo silmiin tutkijaa ja irvistelee symmetrisesti.

Potilaan purema tuntuu tavalliselta.

Potilas asiallinen ja orientoitunut x3.

Yt hyvä. Tällä hetkellä vainaa.

Alahuulessa vasemmassa huulipunassa pinnallinen haava.

Makaa kukkakaupan edessä ja kouristelee.

Nykyvaiva: ei vaivoja.

St: Kuiva ja asiallinen potilas.

St: Ihmettelee vatsansa muotoa, joka pömppö. Vatsa palp pehmeä, rauhallinen kaljamaha.

CPAP puhuu lauseita, ei kipuja.

Massiivisen obeesi. Syö kotona kaiken mitä löytää.

Runsaasti pieniä elukoita ympäri kehoa.

Rikan poisto lapiolla ja muut toimenpiteet

Normaali rasitus 200 metriä ja 2 tyynyä.

Kirurgi Tamminen käy painamassa potilasta.

Konsultoitu kirurgia. Hoidoksi teipataan jalka naapurin varpaaseen kiinni kolmeksi viikoksi.

Poistetaan roska silmästä rikkalapiolla.

Jatkosuunnitelmat ja johdonpäätökset

Voltaren kipuun, sauvat, 10 kpl mukaan.

Nyt osastolla paikkatilapulanne.

Niskakivun vuoksi otettiin kaularanka-rtg, jota katsoin yhdessä kir. päivystäjän kanssa, joka oli mielestäni normaali.

Ei vaikuta allergiselta venäläiselle viinalle.

Todennäköisesti kysymys huonosta kunnosta, päästetään hyväkuntoisena kotiin.

Potilaalla siis rintaperäkehäinen kipu.

Peniksessä kasvaa todennäköisesti sieni.

Kehotetaan ostamaan lisää rautaa ja syömään sitä.

Kyllä yleislääkäritkin osaavat!

Hb 95, joten annettu 1 punasolu.

Keskustelussa tulee mieleen depressio, kanserofobia, etniset sairaudet...

Klortriptylistä hyötyä pahentuneen yöunen muodossa.

1 kk sitten mennyt ensiapupoliklinikalle, josta ei mitään löytynyt.

Molemmin puolin vaaleat, heijasteiset ja herkkäliikkeiset korvat.

Todettavissa yksi aristava sisäinen pukama, jossa Scheriproct combi pakkaus.

Puhelimessa normaalipainoinen, 161 cm, 64 kg.

Keskikaljan ystävä on, jota ei kuitenkaan käytä.

Ulosteissa ei ole ollut.

Haisee kovasti vanhalle viinalle. Hyvin takatuupparissa.

Potilaan hoito siirtyy siis A-klinikalle, jossa tavoitteena päästä lääkäripuvuista eroon.

Ollut laserleikkauksessa peräpukamiensa kanssa.

En suosittele ruiskutettavaa povilääkettä hyaluronaattia.

Mokattuja lehtiotsikoita 2Maanantai 25.12.2006 22:06


Suomen kieli kunniaan! Lisää hauskoja toimittajien mokia.

Takaa-ajettavat törmäsivät tien varteen pysähtyneellä autollaan takaa-ajajien auton oikeanpuoleiseen sivuoveen näiden ohittaessa varkaiden ajoneuvoa. Luoteis-Uusimaa 24.1.

Pirkanmaan kuolonkolarit suurelta osin turhia. Otsikko Aamulehdessä 2.2.

Selvin päin en astuisi humalassa auton rattiin. Sirpa Pietikäinen Ilta~Sanomissa 29.1.

Itsemurhan tehneiden keskusteluryhmä kokoontuu Kriisikeskus Turvapoijussa ti 23.1. klo 18. Lisätietoja saa Turvapoijusta ma-pe klo 8-17 puh 257403. Ilmoitus Lounais-Lapissa 18.1.

Kuka on Viinijärven Urheilijoiden naisten superpenisjoukkueen puheenjohtaja? Ilta-Helin kysymyspähkinä 14.7.

Alapään metsästysseura kasvaa ja kehittyy. Otsikko Järviseudun Sanomissa 7.3

Poborskyn hauskanniminen manageri Pavel kakka hoiti homman niin kierästi, että muilla halukkailla ei ollut hajuakaan tilanteesta ennen kuin nimi oli paperissa. Ilkka 10.8.

Syövän vastainen työ täyttää 60 vuotta ja Suomen Syöpäyhdistys järjestää työnsä tukemiseksi keräyksen Syöpä voittaa. Apu 12/1996.

Surman tutkintaa johtavan rikosylikomisario Juha Rautaheimon mukaan varsinainen surmaaminen oli tapahtunut varsin nopeasti, ilman lain vaatimaa erityistä raakuutta tai julmuutta. Ilta~Sanomat 2.4.

Kajaanilainen mies sai kahdesta vaimonsa nyrkillä tapahtuneesta pahoinpitelystä yhteensä 55 päiväsakkoa, 6105 markan laskun. Kainuun Sanomat 5.2.

Yksinään 1976 syntynyt mies potki Eurassa puhelinkopin lasit rikki ja repi kuulokkeen puhelimesta irti. Pyhäjärviseutu 13.2.

Vähän yli parikymppiset miehet rikkoivat alkoholia ja tupakkaa etsiessään ovia ja ikkunoita. Takaovesta sisään tulleet varkaat iskivät vielä poistuessani peliautomaatin läpi etuoven lasin. Turun Sanomat 16.2.

Jos lapsi ei nauti hieronnasta, se pitää lopettaa. Turun Sanomat 5.9.

Paistinpannulla nukkumassa olleen vaimonsa surmannut insinööri tuomittiin eilen Turun käräjäoikeudessa taposta kahdeksan vuoden ja kuuden kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Ilta~Sanomat 5.8.

Varsinkin lasten seksuaalisessa hyväksikäytössä ja pahoinpitelyssä pitäisi Eila Koivuniemen mielestä poliisin olla mukana. Keskisuomalainen 26.4.

Simberg oli yksi niistä monista, joista tuli heti kuoltuaan legenda jo eläessään. Kouvolan Sanomat 5.2.

Kuollut jalkapalloilija pelikieltoon Italiassa. Otsikko Helsingin Sanomissa 19.9.

Ovaska komentaa YK:n historiassa sangen harvinaista pataljoonaa. - Tämä on YK:n ensimmäinen rauhaa ennalta ehkäisevä hanke. Helmikuussa tuli viisi vuotta täyteen. Karjala 14.5.

Aseellinen ryöstö toteutettiin häikäilemättä ja se oli suunniteltu huolella. Miehet naamioivat itsensä vetämällä sukkanauhat päänsä yli. Iltalehti 10.1.

Mokattuja lehtiotsikoitaSunnuntai 24.12.2006 23:35


Tekevälle sattuu, niin myös toimittajille...

* Huhtikuussa 1998 menehtynyt Linda meni myöhemmin
naimisiin Beatlesin Paul McCarthyn kanssa.
* Kiitos kaikille, jotka autoitte auton ojaan ajossa
tiistaina 5.1.
* Nainen synnytti presidentin helikopterissa
* Panssarimies Susanna Nieminen ohjaa ensimmäisenä naisena taistelupanssarivaunua valtakunnan itsenäisyyspäivän paraatissa sunnuntaina Jyväskylässä. Kansalaiset saavat varautua liikenneruuhkiin ja erityisjärjestelyihin koko viikonlopun ajan.
* Palo syttyi hieman ennen klo 19:ää. Palokunta sai lastenhuoneen syttymään nopeasti pienellä vesimäärällä. Syttymissyytä tutkitaan.
* Edestakainen matka Finnairin suihkukoneella. Ohjaaja on mukana kaikilla matkoilla.
* Liiviviikko. Osallistu asiakaskilpailuun, jossa arvomme joka päivä rintaliivit. Voittajat nähtävissä liiviosastollamme.
* Ensiaputaitokin kuuluu erätaitoihin. Erkki ja Pasi Tuunanen paikkailivat kirveellä jalkansa loukannutta potilasta.
* Niin että metsään ja sieneen tällaisena syksynä! Mikä onkaan komeampaa näin syksyllä kuin päättää päivänsä limanuljaskasopalla.
* Eräpuukko. Terä puukkoterästä, pituus n. 10 cm. Pää nahkaa, hela uushopeaa, tuppi vuotaa.
* Isänpäivän lounas tänään klo 11-15. -- Lapsille mummonlihamureke.
* 28.1. esitetään Rainer Werner Fassbinderin elokuva Jenkkisotilas kaupunginkirjaston auditoriossa.
* Yllättäkää vaimonne. Tehkää se matolla. Seppo Ojalan Kutomo ky.
* Puheenjohtajavalintaa venytti se, ettei tällä kertaa ollut yhtään selvää ehdokasta.
* Nahkapusero, hirveä 595,-
* VR kaavailee toisen miehen pudottamista veturista.
* Kuudesta ällästä hän on tietysti iloinen. Iloa korostaa vielä sen, että hän joutui talvella auto-onnettomuuteen, jossa katkesi niin käsi kuin jalkakin.
* Veteen ammuttaessa on varottava kimmokkeita ja veneestä on turvallisinta ampua yksi metsästäjä kerrallaan. (Pitäjäläinen 18.8.1997)
* 12.25-12.50 Bon Appétit. Herkkuja mädistä ja makeista sitrushedelmistä. (TV-ohjelmaa Helsingin Sanomissa 15.2.1997)
* Morsian päivän kaunotar. Meikki. Tilaa ennen hääpäivää: kuorinta, hieronta, naamio, kulmien siistiminen - myös sulhanen. (Ilmoitus Turkulaisessa 18.3.94)

Marttojen kursseja miehilleLauantai 23.12.2006 02:07


Suur-Helsingin Martat järjestävät tänä vuonna seuraavat kurssit miehille:

1. Typeryys ja sen vaihtoehdot
2. Sinäkin voit tehdä kotitöitä
3. PMS - Pre Menstrual Syndrome eli milloin on parasta pitää suu tukossa
4. Kuinka täyttää jääkuutiomuotti, jatkokurssina uusi Kuinka täyttää jääpalapussi
5. Emme halua ällöjä alusvaatteita joululahjaksi - Raha kelpaa
6. Kuinka tulkitsen naisen reaktiot kun tulen kotiin kännissä klo 4 aamulla
7. Pyykinpesun hienoudet (kurssin aiempi nimi Näpit irti silkkivaatteista)
8. Isyys - se jatkuu hedelmöittämisen jälkeenkin
9. Get a Life - Opi kokkaamaan
10. Kuinka vältän käyttäytymästä kuin mulkku, kun olen selvästi väärässä
11. Oikeinkirjoitus - jopa sinä pystyt siihen
12. Kuinka ymmärrän epäpätevyyteni raha-asioissa
13. Sinä - Henkisesti heikompi sukupuoli
14. Syitä tuoda kukkia
15. Kuinka pysyn hereillä seksin jälkeen
16. Miksi on sopimatonta pissiä muualle kuin vessaan
17. Roskat ja kuinka ne viedään ulos
18. Pystyt kyllä nukahtamaan ilman seksiä, jos todella yrität, jatkokurssi
19. Aamuinen ongelma (kurssin aiempi nimi Jos se on hereillä, ota suihku)
20. Laitan sen ylleni jos huvittaa
21. Kuinka lasken WC-istuimen alas
22. Viikonloppu ja urheilu eivät automaattisesti kuulu yhteen, jatkokurssina Selvä viikonloppu perheen parissa.
23. Lopeta jo (kurssin aiempi nimi Tiedän, että selitykseni ovat täyttä paskaa)
24. Kuinka shoppailen kumppanini kanssa eksymättä, jatkokurssina Pubikäynti ei välttämättä kuulu shoppailuun.
25. Kaukosäädin - Opi voittamaan riippuvuutesi
26. Romantiikka - mitä muuta siihen kuuluu kuin seksi
27. Helpful postural hints for couch potatoes
28. Anopitkin ovat ihmisiä jatkokurssina Vaimon sukulaiset - muutakin kuin apinoita ja hyväksikäytettäviä hölmöjä
29. Kuinka käyttäytyä kypsemmin kuin omat lapset
30. Sinäkin voit toimia kuskina
31. Miesten kaveruus - jätä heidät omaan kotiinsa, jatkokurssina Miksi ei kavereita kylään jatkoille yöllä klo 4.
32. Kultaseni, sinä et näytä Mel Gibsonilta - etenkään alasti
33. Alusvaatteiden vaihtamisen hyvät puolet
34. Saavutettavissa oleva tavoite - sanan v..tu poistaminen puhekielestä
35. Miksi peiton nostaminen pieraisun jälkeen ei ole tarpeellista

Tervetuloa kasvamaan paremmaksi mieheksi !!!!!!

Lehmä lisävarusteineenPerjantai 22.12.2006 12:13


Kaupunkilaismies osti itselleen talon maalta ja päätti, että hän tarvitsi myös lehmän.

Hän huomasi sellaisen olevan kaupan läheisellä maatilalla. Kaupoista neuvoteltaessa tilanomistajalle selvisi, että kaupunkilainen oli autokauppias.

"Tämä lehmä" maanviljelijä sanoi, "maksaa teille 500 euroa, joka on perushinta. Mutta joistakin lisävarusteista minun on veloitettava erikseen."

Hetken kuluttua tilanomistaja ojensi ostajalle paperilapun. Se sisälsi seuraavan luettelon:

* Peruslehmä; 500 e
* Ulkopinnoite, kaksi värisävyä; 150 e
* Lehmännahkaverhoilu; 400 e
* Ylimääräinen maha; 100 e
* Kaksoissarvet; 70 e
* Neljä hanaa; 200 e
* Automaattinen kärpäslätkä; 150 e

Yhteensä 1570 e