IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Itsetyydytys-opasSunnuntai 28.02.2010 00:04

Itsetyydytys on hyvä keino oppia tuntemaan omaa kehoaan ja seksuaalisuuttaan. Ja mikä parasta, sen avulla voi kehittää seksielämää paremmaksi.

Itsetyydytys on edelleen arka vaikkakin monia kiinnostava aihe. Seksuaaliterapeutit näkevät itsetyydytyksen olevan olennainen osa seksuaalisuuden kehittymistä, mutta tavallisille ihmisille se nostaa edelleen häpeän ja syyllisyyden tunteita. Vasta viime vuosina itsetyydytyksellä on todettu olevan positiivisia vaikutuksia ihmisen tunne-elämään ja terveyteen.

Termi masturbaatio tarkoittaa omien sukupuolielinten hyväilyä ja koskettelua nautinnon saamiseksi. Tuore tutkimus osoittaa, että 95 prosenttia miehistä ja 89 prosenttia naista on hankkinut itselleen nautintoa omien käsien voimin. Kuten arvata saattaa, monet ovat saaneet ensimmäisen seksuaalisen nautintonsa itsetyydytyksen avulla.

Itsetyydytyksen eri tekniikat

Anatomisesti katsottuna miehen ja naisen itsetyydytyskokemukset ovat luonnollisesti erilaisia.

Miehet yleensä masturboivat hyväilemällä penistään jatkuvalla ylösalaisliikkeellä. Liikkeen nopeudella ja voimakkuudella voidaan vaikuttaa siihen, milloin orgasmi saavutetaan.

Naiset puolestaan saavuttavat orgasmin monilla eri itsetyydytystekniikoilla: suoralla klitorisärsykkeellä, jossa sormet hyväilevät klitorista, hyväilemällä vaginaa seksilelun tai sormen avulla, rinta ja nännihyväilyllä tai puristelemalla "paikkoja" yhteen rytmikkäin liikkein.

Sekä miehet että naiset voivat harrastaa itsetyydytystä monissa ei asennoissa. Osa miehistä kokee peniksen hieromisen vuodevaatteita tai tyynyä vasten nautinnolliseksi. Naiset saavuttavat hekuman huipun joko pitämällä jalkoja toisista erillään tai puristamalla niitä voimakkaasti yhteen yhtäaikaisesti alapää-ärsytyksen kanssa.

Itsetyydytyksen hyödyt

Yleinen huolenaihe on, että itsetyydytys vaikuttaisi negatiivisesti seksuaaliseen suorituskykyyn. Todellisuudessa monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että itsetyydytys kehittää seksuaalista vastaanottokykyä, sillä se auttaa ihmistä ymmärtämään oman kehon toimintaa ja sitä, miten se saavuttaa seksuaalista nautintoa.

Itsetyydytys voi helpottaa miestä kontrolloimaan siemensyöksyä ja selvittämään mahdollisia ongelmia, kuten ennenaikaista siemensyöksyä tai sen saavuttamattomuutta. Naiset voivat itsetyydytyksen avulla oppia, miten he saavuttavat orgasmin yhdynnän aikana.

Itsetyydytyksellä on myös muita terveydellisiä vaikutuksia. Se voi helpottaa seksuaalisuuteen liittyvää jännittyneisyyttä. Se antaa helpotusta ihmisille, jotka ovat päättäneet pidättäytyä sukupuoliyhdynnästä, ja sen avulla voi saavuttaa turvallista seksuaalista nautintoa ilman pelkoa raskaudesta tai sukupuolitaudeista. Itsetyydytys auttaa myös unettomuuteen. Seksuaalisen nautinnon saavuttaminen lisää kehon endorfiinien määrää, jotka puolestaan lieventävät kipua ja stressiä.

Pariskuntien välinen itsetyydytys

Pariskuntien välinen itsetyydytys on omiaan silloin, kun nainen ja mies eivät jostain syystä ole vielä valmiita yhdyntään tai jos pariskunta haluaa pitää hauskaa intiimisti ja tiivistää itsetyydytyksen avulla seksuaalista yhteyttään. Parit voivat kosketella itseään joko samanaikaisesti tai vuorotellen niin, että toinen katselee vierestä. Ennen yhteistä kokeilua kannattaa keskustella partnerin kanssa kummankin mielihaluista, jotta itsetyydytys antaa molemmille nautintoa.
Blogisti Femme kirjoittaa seksuaalisuudesta ja pohtii sitä rohkeasti ja avartavasti naisen näkökulmasta. Tässä merkinnässä Femme pohtii miehen alistamista seksuaalisesti.

"Voidaanko alistaminen parisuhteessa pitää vain seksuaalisena alistamisena? Vai onko koko suhde sellainen, että toinen, tässä tapauksessa mies, on jatkuvasti alistettuna? Onko jatkuva seksuaalinen alistaminen edes mahdollista parisuhteessa? Tarkoitan tietysti miehen alistamista tässä tapauksessa, naisethan ovat joutuneet elämään hyvinkin usein seksuaalisesti alistettuina. Jos alistaminen ei ole jatkuvaa, niin eikö se silloin ole roolileikkiä? Alistetaan silloin, kun tuntuu siltä."

Nyt se on todistettu: Seksi torjuu nuhaa!Sunnuntai 21.02.2010 02:07

Flunssakauden keskellä petipuuhat pitävät terveyttä yllä, sillä seksi lievittää stressiä ja lisää vastustuskykyä.

Wilkesin yliopiston tekemä tutkimus todistaa, että seksin harrastaminen parantaa vastustuskykyä, uutisoi ABC News. Ihmisillä, jotka harrastavat seksiä kerran tai pari viikossa, on kohonnut Immunoglobuliini A pitoisuus veressä. Kohtuus kuitenkin kaikessa: tutkijat myös totesivat, että seksin harrastaminen kolme kertaa viikossa tai enemmänkin ei vaikuttanut vastustuskykyyn yhtä myönteisesti. IgA-pitoisuuden pieneneminen voi johtaa vastustuskyvyn heikkenemiseen.

Tutkimustulosten valossa olisi siis ihanteellista harrastaa noin kaksi kertaa viikossa seksiä, ja tämä kohottaisi veren IgA-pitoisuutta jopa 30 prosenttia.

Myös säännölliset hieronnat parantavat vastustuskykyä, kertoo University of Miami School of Medicinen tekemä tutkimus. Hieronta aktivoi kehoa torjumaan taudinaiheuttajia ja vähentää stressihormonin määrää elimistössä.
Mitä tehdä, kun miehelläsi on päähänpinttymä odottaa sinun saavan orgasmin seksin aikana, vaikka nauttisit seksistä ilman loppuhuipennustakin? Oletko alkanut teeskennellä orgasmeja päästäksesi helpommalla? Lue tohtori Kristen Markin vinkit painostuksesta pääsemiseksi.

Onko miesystävälläsi pakonomainen tarve antaa seksin aikana sinulle orgasmi? Yrittäkö hän löytää G-pisteesi ja keksiä kaikki keinot saada sinut tulemaan, vaikka tiedät ettet sillä kertaa ole lähelläkään? Orgasmi on usein toivottava juttu, muttet jää kaipaamaan sitä välttämättä joka ikinen kerta. Miehesi ei ymmärrä sinua ja pitää ajatustasi outona. Olet siis päättänyt alkaa teeskennellä orgasmeja ja nyt miehesi odottaa näitä dramaattisia eleitä joka aktin päätteeksi. Miehesi pakonomainen yrittäminen vaivaa sinua. Pitäisikö sinun myöntää miehellesi totuus vai unohtaa orgasmit kokonaan? Tohtori Kristen Mark kertoo.

– Ensinnäkin, kukaan ei anna sinulle orgasmia, vaan saat orgasmin. Vaikka se saattaa vaikuttaa kumppanilta saadulta lahjalta, se on ollut sinulla koko ajan. Miehesi pitäisi painaa tämä asia mieleensä! Monet miehet (ja jotkut naiset) näkevät orgasmin jonain hyväksynnän leimana sille, että olet nauttinut seksistä. Jos mies pitää outona ajatustasi siitä, ettet tarvitse orgasmia joka kerta, olette kuitenkin puhuneet asiasta. Se on hyvä, Mark sanoo.

Painostus vaikuttaa myös parisuhteeseen

Kristen Markilta heruu kuitenkin ymmärrystä myös miehen ajatusmaailmalle: vain noin 30 prosenttia naisista saavat orgasmin yhdynnän aikana ja lähes kaikki tarvitsevat jonkin virikkeen samanaikaisesti klitorikselle. Prosentuaalisesti pienempi luku on kokenut G-pisteestä lähtevän orgasmin.

– En tarkoita, ettei orgasmin saaminen olisi mahdollista, se on. Jos miehesi painostus kuitenkin häiritsee sinua, tällä tiedolla voit selittää hänelle, ettei ajatuksissasi tai siinä, ettet laukea joka kerta, ole mitään outoa, Mark kannustaa.

Jotkut naiset teeskentelevät orgasmin juuri siksi, kun saavat partneriltaan painostusta osakseen.

– Kenties ajattelet, että miehesi ei nauti seksistä yhtä paljon ellet saa orgasmia. Tai että hän ajattelee epäonnistuneensa tyydyttämisessäsi, vaikkei se sitä tarkoita. Ajattelet pääseväsi helpommalla teeskentelemällä orgasmin. Tämä kuitenkin antaa hänelle väärän vaikutelman siitä, että olet tyydytetty, vaikket olekaan. Voit todellakin olla tyydytetty ilman orgasmiakin, mutta hänen painostuksellaan se on epätodennäköistä, Mark kertoo.

Painostus vaikuttaa seksielämäsi lisäksi myös parisuhteeseenne. Mark onkin sitä mieltä, että sinun on lakattava teeskentelemästä ja kertoa miehellesi, miten painostaminen vie ilon tyydytyksestäsi.

– Pelastaaksesi seksuaalinen tyydytyksesi suhteessanne, jonkin on muututtava. Vain sinä tiedät, aiheutuuko siitä harmia, jos kerrot puolisollesi teeskennelleesi orgasmeja. Päätä itse, haluatko paljastaa asian vai et. Tärkeämpää olisi, että miehesi päivittäisi tietojaan naisen orgasmista: toivottavasti hän ymmärtää, että seksi tarjoaa paljon muitakin upeita asioita, kuin orgasmin, Mark sanoo.

Viisi vinkkiä nautinnollisempaan seksiinSunnuntai 07.02.2010 13:23

Self.com listasi asioita, joilla on myönteinen vaikutus seksielämääsi. Lue vinkit ja nauti!

Mitä nainen todella tarvitsee tyydyttävään seksiin? Ainakin hyvä itsetunto ja hetkessä eläminen on tärkeää! Tutustu Self.comin asiantuntijoiden monipuolisiin neuvoihin ja pidä ansaitusti hauskaa lakanoiden välissä.

1. Tyydytä itsesi – makuuhuoneen ulkopuolella

"Olen stressaantunut" on nykyajan korvike lauseelle "Ei tänään kulta, päätäni särkee". On tärkeää, että pidät itsestäsi huolta. Ota kylpy tai mene kylpylään, nauti mukavasta pitkästä hieronnasta – tee se, mikä ikinä piristääkään sinua fyysisesti ja henkisesti. Kun kehosi ja mielesi ovat tasapainossa, seksikin on mahtavaa.

2. Unohda mieltä painavat asiat

Kun rakastelet, yritä olla ajattelematta mitä menneisyydessä on tapahtunut.

– Kuvaan intiimejä makuuhuonekohtauksia ja kaksi toisilleen tuntematonta näyttelijää on aina seksikkäämpää katsottavaa kuin tosielämän parit, sillä he eivät tuo kaikkia ongelmiaan mukanaan sänkyyn. He pystyvät keskittymään hetkeen ja se on kiihottavampaa, kertoo valokuvaaja Robert Whitman.

3. Yksinkertaisesti: Tee se!

Kiihottuneisuuden ei aina tarvitse olla edellytys seksille. Vaikket ensin olisi sillä tuulella, saatat pian intoutua nauttimaan seksistä kumppanisi kanssa. Jos haluat odottaa esimerkiksi kunnes puolisosi on kerännyt likaiset vaatteet pyykkikoriin tai jokin muu askare suoritettu, saatat joutua odottamaan ikuisesti. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun tulisi harrastaa seksiä jonkun kanssa, jota inhoat tai joka ei tyydytä sinua seksuaalisesti. Joskus voi kuitenkin lämmitä puolison aloitteelle, vaikkei olosi ensin kovin halukas olisikaan.

4. Vartalosi on seksikäs, vaikkei se olisikaan täydellinen

Suurin osa naisista kuvittelee, että heidän on pudotettava painoaan, vaikka suurin osa miehistä tykkää naisista, joilla on kurveja.

– Jotkut asiakkaistani kuvittelevat häpyhuultensa olevan liian suuret, vaikka ne ovat normaalimittaiset. Toiset valittavat rintojensa muuttuneen etenkin synnytettyään ja itsetuntonsa siitä syystä laskeneen. Naiset eivät tunnu tietävän, miltä toisten naisten vartalot näyttävät, sillä vartalot joita näemme lehdissä ja elokuvissa harvoin vastaavat todellisuutta, gynekologi Lisa Masterson kertoo.

Ellei sinulla ole luonteva suhtautuminen omaan vartaloosi, tartu ongelmaan. Kysy lääkäriltäsi oletko normaalia ylipainoisempi – hän voi kertoa sinulle, miltä tavallinen ihminen näyttää ilman vaatteita. Jos olet ylipainoinen, voit miettiä vaihtoehtoja painonpudotukseen ravintofysiologin kanssa. Älä ole onneton, mutta ota vastuu omasta onnellisuudestasi. Kaikessa on kyse itsetunnon parantamisesta. Ilman sitä on mahdotonta kokea ja selvittää mikä todella kiihottaa sinua.

5. Shoppaile, kunnes olet kiihottunut

– Minulla oli asiakas, joka kertoi pitävänsä shoppailusta ennen seksiä. Minusta se kuulosti ihan järkevältä. Naisille mielentilalla on suuri vaikutus seksiin. Ostamalla jotain turhanpäiväistä, kuten kengät tai laukun, nainen tuntee itsensä seksikkääksi ja vaikutusvaltaiseksi. Se saa hänet avoimeen ja vastaanottavaiseen mielentilaan, kertoo muun muassa Jennifer Lopezin, Penelope Cruzin ja Ben Affleckin personal trainer Gunnar Peterson.

jatkoa eiliseen..Lauantai 06.02.2010 14:02

Löytäkää yhteinen rytmi

Parin ollessa oikeassa asennossa on tärkeää löytää yhteinen rytmi ja ylläpitää se. Vain siten peniksen ja klitoriksen kontakti pysyy yllä. Nainen aloittaa liikkeen viemällä lantiotaan ylöspäin pakottaen lopulta miehen lantion liikkumaan taakse. Naisen lantion liikkuessa eteen ylös, penis menee luonnostaan yhä syvemmälle emättimeen. Peniksen ollessa niin syvällä kuin mahdollista, aloittaa mies alaspäin suuntautuvan liikkeen naisen painaessa klitorista peniksen vartta vasten. Samalla nainen vie lantiotaan alas taakse, jolloin penis siirtyy emättimessä ulommaksi. Tämän jälkeen nainen aloittaa jälleen liikkeen.

CAT-tekniikan toimimisen kannalta on tärkeää, että kumpikin osapuoli on yhtä aktiivinen liikkeissään. Yhdyntä tässä asennossa on parhaimmillaan toisiinsa sulautuneiden lantioiden pientä keinuntaa eteen ja taakse.

CAT-tekniikassa merkittävin seikka on se, että miehen lantion liikkeen suunta muuttuu. Normaalisti lähetyssaarnaaja-asennossa miehen lantion kulkusuunta on ylösalas, mutta CAT-tekniikassa se muuttuu eteen-taakse -suunnaksi. Tällöin penis on pystysuorassa linjassa emättimeen nähden ja asettuu mukavasti häpyluiden liittymäkohdan pieneen kuoppaan. Häpyliitos pakottaa peniksen taipumaan hieman taakse, jolloin se osoittaa kohti naisen peräaukkoa. Peniksen varsi painaa tällöin klitorista.

Asennon ja oikean rytmin löytyminen vaatii hiukan harjoittelua onnistuakseen. Tutkimusten perusteella naiset olivat kaikkinensa tyytyväisiä kokemaansa, ja suurin osa pareista piti asentoa erittäin kiihottavana ja miellyttävänä. Osa miehistä kertoi, että peniksen taittuminen liikaa taaksepäin aiheutti lievää kipua. Naisen kannalta voi olla ongelmallista, jos mies on häntä huomattavasti kookkaampi.

Orgasmi – näin saat sen varmastiLauantai 06.02.2010 00:15

Oppiminen ja asennoituminen seksiin vaikuttavat orgasmin syntymiseen, joten sen saamista voidaan harjoitella. Lue, miten!

Orgasmin useimmiten saavat naiset ovatkin opetelleet saamaan orgasmin. Heidän asenteensa orgasmia kohtaan on myönteisempi kuin niiden naisten, jotka eivät orgasmia ole saaneet. Orgasmin saaneet naiset ovat yleensä paremmin koulutettuja ja heidät on kasvatettu asennoitumaan seksiin ja seksuaalisuuteen myönteisesti.

Naiset, jotka ovat alkaneet masturboida nuorena tai teini-ikäisenä, saavat helpommin orgasmeja kuin naiset, jotka eivät ole harrastaneet itsetyydytystä. Masturboinnin harjoittaminen on siksi yksi tärkeimmistä menetelmistä anorgasmian hoidossa.

Orgasmin saavat naiset näyttävät tutkimusten mukaan aloittaneen sukupuolielämän aikaisemmin kuin naiset, joilla on ongelmia orgasmin saannin suhteen. Heillä on myös ollut useampi avioliittoa edeltänyt suhde ja heidän yhdyntäaktiivisuutensa parisuhteessa on tiheämpi. Säännöllinen ja vireä seksielämä edesauttaa siten myös orgasmin oppimisessa.
Hoitomenetelmiä anorgasmiaan

Naisen orgasmiongelmaa pystytään tutkimusten mukaan hoitamaan erittäin hyvinkin tuloksin. Joseph LoPiccolon mukaan 95 prosenttia aikaisemmin orgasmittomista naisista kykeni saavuttamaan orgasmin masturbointiharjoitusten jälkeen. 85 prosenttia heistä sai orgasmin myös kumppanin suorittamalla stimulaatiolla ja 40 prosenttia naisista onnistui saamaan orgasmin yhdynnässäkin.

Primaarisessa häiriössä on aluksi tärkeää selvittää, johtuuko ongelma seksuaalisuuteen liittyvien asioiden heikosta tietämyksestä, alhaisesta seksuaalisesta halukkuudesta, parisuhdeongelmista, lääkityksestä, aikaisemmin negatiivisena koetuista tilanteista, seksuaalisuuteen liittyvästä ujoudesta, yhteensopimattomuudesta kumppanin kanssa tai persoonallisuushäiriöistä.

Primaarisen orgasmihäiriön hoitoon kuuluvat muun muassa seuraavat tekijät:

1) Sukupuolielinten anatomian ja fysiologian opiskelu.

2) Itsetunnon ja itsevarmuuden lisääminen.

3) Oman kehon ja sukuelinten tutkiskelu.

4) Lupa nauttia omasta seksuaalisuudestaan.

5) Olla sinut sukuelintensä kanssa.

6) Seksuaalisuuteen ja orgasmiin liittyvien pelkojen poistaminen.

7) Päivittäiset lantiopohjalihasten harjoittelut.

8) Omaan seksuaalisuuteen kohdistuvan kritiikin poistaminen.

9) Henkisen kiihottumisen lisääminen.

10) Seksifantasioiden ja eroottisen kirjallisuuden käyttö.

11) Itsetyydytysharjoitukset, joissa käytetään tarvittaessa runsaasti liukuvoidetta.

12) Hieromasauvan käyttö, mikäli tarvitaan voimakkaampaa stimulaatiota.

13) Masturboinnissa opittujen keinojen siirtäminen kumppanin kanssa harrastettavaan seksiin.

14) Parisuhde- ja kommunikointiongelmien käsitteleminen

Sekundaarisessa orgasmihäiriössä on myös syytä selvittää taustoja. Nuorella naisella orgasmiongelmien syynä ovat usein parisuhteeseen liittyvä ongelmat, terveydelliset syyt tai elintapaan liittyvät ongelmat. Myös ehkäisyyn ja mahdolliseen raskauteen liittyvät ongelmat ovat hyvin varteenotettavia.

Redmanin mukaan iäkkäämmillä naisilla orgasmiongelmat aiheutuvat usein menopaussista, terveyteen liittyvistä ongelmista tai lääkityksestä. Myös masennus aiheuttaa usein ongelmia orgasmin saamisessa.

Sekundaarisen orgasmihäiriön hoitoon kuuluvat muun muassa seuraavat tekijät:

1) Lääkityksen tarkastaminen ja mahdollinen muuttaminen.

2) Parisuhdeongelmien selvittäminen.

3) Sairaudesta johtuvien seksiongelmien huomioiminen.

4) Seksitapojen muuttaminen ja stimulaation lisääminen.

5) Mahdollisen hormoniepätasapainon korjaaminen ja tarvittaessa testosteronihoito.

6) Lantiopohjalihasten harjoittaminen.

7) Kumppanin terveydentilan tarkistaminen ja mahdollisten seksiongelmien hoito.

8) Lupa nauttia seksuaalisuudesta.

9) Kannustetaan seksuaalisuuteen ja hyväksyntään.

10) Mahdollinen pariterapia.

Naisen orgasmihäiriötä pyritään yleensä hoitamaan siten, että kumpikin osapuoli on paikalla terapiatilanteessa. Terapia sisältää seksuaalikasvatusta ja siinä pyritään pääsemään eroon orgasmia haittaavista myyteistä. Hoidon tarkoituksena on se, että nainen oppii kiihottumaan lähelle orgasmin tilaa ennen kuin hän siirtyy yhdyntään. Hoidossa pyritään myös siihen, että nainen löytää emättimensä erogeenisen alueen, varsinkin sen uloimman kolmasosan eli orgasmivyöhykkeen. Lisäksi naista neuvotaan maksimoimaan klitoriksen stimulaatio joko valitsemalla asento, jossa hän on miehen päällä, tai stimuloimalla klitorista suoraan käsin tai hieromasauvalla.

Harjoitus tekee mestarin

Erittäin tärkeitä ovat ohjatut itsetyydytysharjoitukset. Yleensä harjoitusten peruskaava on seuraava:
1. askel

Pyritään selvittämään, mikä on ongelma. Naiset käyvät läpi asioita, joita he inhoavat seksissä. Asioita, jotka saavat heidät turhautumaan tai tuntemaan olonsa epämukavaksi. Toisaalta selvitetään, mikä heitä seksissä eniten viehättää, millaisia fantasioita heillä on ja mitkä heidän kehonsa osat ovat herkimmät naisen ollessa kiihottunut.
2. askel

Koska hyvä käsitys omasta kehosta on tärkeä tekijä orgasmia hankittaessa, naiset pyrkivät muuttamaan asennetta omasta kehosta. He pyrkivät hyväksymään itsensä sellaisina kuin ovat. Kaikkien ei tarvitse olla malleja ollakseen viehättäviä. Tässä vaiheessa tutkitaan myös kehon reaktioita kosketukseen: miltä esimerkiksi kevyt hively reiden sisäpinnalla tai niskassa tuntuu. Harjoittelua auttaa se, jos nainen keskittyy kunnolla kehonsa lähettämiin viesteihin. Silmien sulkeminen on usein hyvä keino keskittää ajatukset pelkästään tuntoaistiin. Tässä kohtaa tutustutaan myös omiin sukupuolielimiin. Monella naisella ei ole mitään mielikuvaa siitä, miltä hänen omat sukupuolielimensä näyttävät. Peili kädessä naiset tutkivat elimiään ja selvittävät miltä kosketus eri kohdissa tuntuu.
3. askel

Seuraavaksi opetellaan eri tapoja pyrkiä seksuaaliseen nautintoon ja orgasmiin. Naisia opetetaan hyväilemään sukupuolielimiään eri tavoin. He voivat käyttää sormen päässä liukuvoidetta ja hieroa sitten häpyhuulia ja klitorista. Heitä opetetaan huomaamaan tuntemuksissa eroja, kun sukupuolielimiä hivellään vuoroin höyhenellä, silkkikankaalla ja turkiksella tai niitä suihkutetaan virtaavalla vedellä. Naisia opetetaan ajattelemaan eroottisesti: ihminen on sitä mitä ajattelee olevansa. Myös orgasmikynnyksen löytäminen on tärkeää. Lisäksi käydään läpi erilaisia apuvälineitä, joiden avulla matka orgasmiin helpottuu. Esimerkiksi hieromasauvan käyttö on monelle naiselle vierasta, ja sen vuoksi naiset opettelevat sauvan käyttöä. Lopuksi pyritään saavuttamaan kadoksissa ollut orgasmi ja kuulostellaan omaa oloa orgasmin jälkeen.
4. askel

Opitut asiat pyritään siirtämään tilanteeseen, jossa myös kumppani on läsnä. Aluksi kumppani hyväilee naisen kehoa ilman, että tarkoituksena olisi yhdyntä tai orgasmi. Nainen antautuu pelkästään omiin tuntemuksiin ja pyrkii hyväksymään kiihottumisensa sekä luottamaan kumppaniinsa.

Seuraavilla kerroilla kumppani pyrkii lisäämään naisen nautintoa mahdollisesti orgasmiin saakka joko manuaalisin tai oraalisin keinoin tai niiden yhdistelmillä. Tässä vaiheessa naisen on hyvä kertoa kumppanille omia tuntemuksiaan ja myös se, mitä haluaa itselleen tehtävän.

Harjoittelun päämääränä on lopulta se, että nainen kykenisi saamaan orgasmin kumppaninsa kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että orgasmi pitäisi saavuttaa yhdynnässä välittömästi muutamien harjoittelukertojen jälkeen. Orgasmin oppiminen – etenkin yhdynnässä – vaatii oman aikansa eikä sen suhteen kannata kiirehtiä. Suorituspainotteinen rakastelu vain lisää henkisiä paineita ja haittaa orgasmin saavuttamista. Ja seksihän ei missään tapauksessa ole pelkkää yhdyntää.

CAT-yhdyntäasento

Seuraava yhdyntäasento saattaa olla avuksi yhdyntäorgasmin saavuttamiseksi. Edward Eichel nimittäin esitteli 1980-luvulla yhdyntätekniikan, jonka nimeksi hän antoi CAT (rinnakkaistekniikka). Eichelin tekniikan perusajatus on se, että penis ja klitoris saisivat yhdynnässä mahdollisimman hyvän kontaktin. Eichelin omassa testiryhmässä naisten orgasmiprosentti kasvoi CAT-tekniikan avulla 23:sta 77:ään.

Toisessa tutkimuksessa selvitettiin CAT-tekniikan ja yhdynnän aikana suoritetun itsetyydytystekniikan toimivuutta. Tutkimuksen mukaan CAT-tekniikan avulla naisten orgasmikyky kasvoi 56 prosenttia, kun itsetyydytysmenetelmällä kasvu oli 27 prosenttia..

CAT-tekniikkaa suositellaan erityisesti seuraavissa tapauksissa:

– Lisänä yhdyntäasentoihin, jotka mahdollistavat paremman klitoriksen kontaktin.

– Orgasmikyvyttömille naisille, jotka eivät liikuta lantiotaan aktiivisesti yhdynnän aikana.

– Pareille, jotka fantasioivat intiimistä, hitaasta ja aistikkaasta koko vartalon kontaktista.

– Useimmille pareille kiihottavana esileikkinä.

– Keinona sytyttää parin välillä keskustelua seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa.

– Miehille, jotka työntyvät yhdynnän aikana emättimeen liian nopeaan tahtiin.

CAT-tekniikassa on kyse muunnellusta lähetyssaarnaaja-asennosta. Nainen asettuu selinmakuulle, kuten hän normaalistikin tekee kyseisessä asennossa. Tämän jälkeen mies asettuu naisen päälle siten, että miehen lantio on naisen lantiota korkeammalla. Korkeampi asento saa aikaan sen, että peniksen varsi painaa häpykukkulaa. Toinen tärkeä seikka asennossa on se, että mies ei nojaa kyynärpäihinsä.

Toisin kuin perinteisessä asennossa, mies kietoo käsivartensa naisen hartioiden taakse ja makaa siten painollaan naisen päällä. Miehen tulee suunnata painonsa kohti hartioitaan ja päätään eli olla hiukan alaviistossa asennossa. Nainen kietoo tämän jälkeen jalkansa miehen jalkojen päälle. Naisen lantion kulma ei kuitenkaan saa ylittää 45:tä astetta. Liian suuri kulma tekee nimittäin lantion liikkeen mahdottomaksi.

Sting pitää mauttomasta seksistäSunnuntai 31.01.2010 18:01

Laulaja-laulunkirjoittaja Sting osaa 30 vuodenkin jälkeen pitää petipuuhat jännittävinä Trudie-vaimonsa kanssa. Tähti kuitenkin paljastaa, että parin sänkyleikit ovat kaukana romanttisesta.

Tantraseksinkin saloja hehkuttaneet Sting, 59, ja Trudie Styler, 57, tietävät edelleen, miten pitää hauskaa sängyssä. Melkein 30 vuotta yhdessä ollut pariskunta ei pelkää paljastaa muillekaan, mitkä asiat heitä viihdyttävät vuoteessa.

– Minusta tavallinen seksi ei ole kovin kiinnostavaa, The Police -bändistäkin tuttu Sting kertoi Harper's Bazaarin haastattelussa.

– Meillä on mukana tiettyä leikkisyyttä, pidän seksin teatteripuolesta. Haluan näyttää hyvältä. Pidän siitä, että hän pukeutuu sitä varten. Pidän siitä, että voin pukea hänet sitä varten.

18 vuotta naimissa ollut pari ei harrasta seksiä ruusun terälehdillä balladien soidessa taustalla. Haastattelussa kysyttiin Stingiltä, mikä on romanttisinta, mitä pari on toisilleen tehnyt.

– Romanttista? Me pidämme mauttomasta, Sting totesi.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö pari rakastaisi toisiaan. Kun heiltä kysyttiin haastattelussa heidän suurimmista nautinnoistaan, kumpikin vastasi toisensa.
Tantrisessa kohtaamisessa ihminen muuttuu rakkaudeksi, eikä seksi ole suoritus.

Tantra on tuhansia vuosia vanha itämainen henkisen kasvun tie, jonka poikkeuksellinen elämänmyönteisyys on nostanut sen uudelleen kukoistukseen myös länsimaissa. Siinä missä monet muut perinteet kieltävät kehon ja seksuaalisuuden arvon, tantra käyttää seksuaalista energiaa astinlautana kohti korkeampaa tietoisuutta ja luonnollista elämää.

Tantra ei ole uskonto eikä filosofia, vaan lähinnä perinne, menetelmä ja myöskin elämänasenne, jossa elämän monimuotoisuutta lähestytään tietoisuuden ja täydellisen hyväksymisen kautta.

Tantran ydinajatus on hyväksyä ihminen juuri sellaisena kuin hän on tällä hetkellä, täydellisenä epätäydellisyydessään. Olemme osa todellisuutta, joten meidän ei tarvitse taistella luontoamme vastaan ja pyrkiä kohti tavoitteita jotka sijaitsevat jossakin hamassa tulevaisuudessa, vaan voimme oikeastaan kehittyä ja tulla tietoisemmiksi vain jos hyväksymme itsemme juuri sellaisina kuin olemme nyt, tässä hetkessä.

Hyväksymällä ensin itsemme voimme myös hyväksyä toisen ihmisen omassa ainutlaatuisuudessaan, juuri sellaisena kuin hän on nyt.
Seksistä voi tulla suoritus

Tantra käyttää seksuaalisuutta kasvun tienä. Jos seksiä ei pidetä yhtä luonnollisena asiana kuin muita kehon normaaleja tarpeita ja toimintoja, ihmisen mieli helposti pyörii jatkuvasti seksin ja halujen ympärillä. Seksuaalienergia on kuitenkin perusenergiaamme, energia, jonka kautta ja jonka kanssa olemme syntyneet.

Jos taistelemme tätä perusolemustamme vastaan, jos pidämme sitä likaisena, pahana tai syntisenä, kiellämme oleellisen osan itseämme - ja samalla seksikeskeisyytemme usein hallitsee meitä.

Seksistä voi tulla helposti suoritus tai rutiini, ja partnerista voi jopa tulla pelkkä väline omaan mielihyvään. Tantran mukaan voidessamme lähestyä seksiä tietoisuuden, aitouden ja viattomuuden kautta, siitä voi tulla aivan uudenlainen, tietoisuutta kasvattava, herkkä, rakastava ja kunnioittava kohtaaminen kahden ihmisen välillä, jolloin ihmisen koko seksuaalisuus muuntuu uudeksi ymmärrykseksi, jonka syvä tunne ja sen kokeminen avaavat.

Tantrisessa kohtaamisessa ihminen muuttuu rakkaudeksi, sulautuu yhdeksi tekemisen kanssa. Ei ole suutelijaa tai suudeltavaa, on vain suudelma. Ei ole rakastajaa tai rakastettua, on vain rakkaus jossa kaksinaisuus muuttuu yhdeksi, kahden ihmisen energiasta tulee yksi energia.

Näin rakkaus voi muuttua syväksi meditaatioksi, syväksi yhteyden kokemiseksi maailmankaikkeuden kanssa. Ja pikkuhiljaa emme enää ajattele seksiä, siitä tulee yksinkertainen asia, totaalinen tapahtuma, joka on koko olemuksemme liikettä.
Unohda ujostelu ja säväytä suhdetta pitämällä linjat kuumina.

Erotiikkaa tihkuva ja kiemurtelevaan kliimaksiin johtava puhelinseksi tuntuu toimivan vain elokuvissa ja tv-sarjoissa. Tosielämässä puhelimessa huokailu ja tuhmien puhuminen saattaa ujostuttaa, mutta näillä nikseillä pääset ujoudesta yli ja alat nauttia.

Phone Sex: Aural Thrills and Oral Skills kirjan kirjoittanut Miranda Austin kirjoittaa savvymiss.comissa, että hyvän puhelinseksin salaisuus on siinä, kuinka taitava kuvailija olet.

“Mitä sulla on päällä” kuulostaa kliseeltä, mutta Austinin mukaan se on toimiva avaus. Kumppanista on seksikästä kuulla, mitä teet itsellesi ja varsinkin jos hän inspiroi sinua puuhissasi. Kerro, mitä sinulla on ylläsi. Kuvaile yksityiskohtia, kerro miltä tuntuu riisua jokainen vaatekappale erikseen. Kuvaile jokainen sormiesi tekemä liike. Jos nyt sattuisit pitämään kulahtaneita verkkareita, voit hieman värittää ja maustaa mielikuvia: kerro, että ylläsi on esimerkiksi punaiset pitsistringit ja niihin sopivat rintaliivit.

Kuvaile, mitä teet itsellesi samalla kun puhutte puhelimessa. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkia juttuja oikeasti, mutta tietysti se lisää touhuun aitoutta ja nautintoa. Jos puhelimen pitely kädessä tuntuu kömpelöltä, voit laittaa puhelimen kaiuttimelle.

Maalaa kuumia mielikuvia teistä kahdesta tekemässä ihania asioita toisillenne. Sinä tunnet kultasi kehon läpikotaisin: kuvaile, miltä hän näyttää ja mitä teet esimerkiksi huulillasi hänen rintakehälleen tai kuinka suutelet hänen kaulansa kuoppaa, ja kuinka sormenpääsi seikkailevat hänen vatsallaan.

Ole herkkänä ja kuuntele häntä ja hänen reaktioitaan, mikä häntä eniten kiihottaa. Puhelinseksi ei myöskään ole pelkkää puhetta. Hengitys, voihkiminen ja huokaukset puhuvat omaa kieltään.

Entä jos vieläkin nolottaa? Miranda Austin lohduttaa, että ujostelu kuuluu asiaan. Puhelinseksiin kuitenkin tottuu harjoittelemalla. Ja vaikka punastelisit, änkyttäisit ja kuiskaisitkin vain, kumppanisi taatusti kiihottuu siitäkin.

Lisävinkki:

Voit kirjoittaa pienen tarinan rakkaastasi, ja lukea tarinan hänelle puhelimessa. Tarinalla ei tarvitse olla valmiiksi kirjoitettua loppua: se tarjoaa alkupisteen kiihkeälle keskustelulle, ja tarinaa voi jatkaa yhdessä.