IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Naisten 10 kuuminta seksifantasiaaLauantai 03.01.2009 14:47

Seksifantasioissa voit tehdä mitä tahansa haluat. Kaikkea ei ole pakko kokeilla käytännössä. Jos kaipaat piristystä seksielämääsi, katso, olisiko näissä Everyday Healthin listaamissa tyypillisissä fantasioissa jotain, joka toimisi sinulla.

1. Alistuminen

Alistuminen, sidonta ja toisen hallittavana oleminen ovat asioita, joista moni nainen haaveilee. Se että fantasioit alistamisesta, ei välttämättä tarkoita sitä, että haluaisit kokea sen omassa makuuhuoneessasi.

2. Tirkistely

Oletko koskaan fantasioinut katselevasi muita ihmisiä harrastamassa seksiä, tai että sinua katseltaisiin? Luultavasti olisit häpeissäsi, jos joku kolmas osapuoli oikeasti seuraisi rakasteluasi, mutta ehkäpä fantasian ydin onkin juuri tässä.

3. Vahvoilla käsivarsilla

Tässä romanttisessa fantasiassa unelmiesi mies tekee kyselemättä kaiken sen, mistä olet aina haaveillut sängyssä ja sen ulkopuolella. Hän kohtelee sinua ihanasti, viettelee huolella ja hemmottelee.

4. Tuhma tyttö

Tuhmana tyttönä olemisesta haaveilevat usein etenkin naiset, jotka oikeassa elämässä kiltisti seuraavat muiden asettamia sääntöjä. Tuhmat tytöt tekevät kiihkeästi ja anteeksi pyytelemättä mitä mieli tekee.

5. Nainen hallitsee

Moni nainen haaveilee olevansa domina, joka ottaa ohjat käsiinsä. Sinä määräät, miten sinua kosketetaan - jos mies siihen nyt sidottuna kykenee.

6. Seksiä exän kanssa

Suhde exän kanssa ei ehkä toiminut, mutta harrastitte tajunnan räjäyttävää seksiä. Fantasioissasi voit palata siihen uudestaan, vaikkei se tosielämässä ehkä kannattaisikaan.

7. Tyttöjen kesken

Moni nainen fantasioi seksistä toisen naisen kanssa. Naisen vartalo on samalla tuttu ja vieras. Kuvittele, mitä kaikkea erilaista naisen kanssa voisi tehdäkään.

8. Ryhmäseksi

Sinä ja kaksi miestä, sinä ja kaksi naista, katsojana tai aktiivisena osallistujana, suuremmassa joukossa... Fantasia on sinun, joten sinä päätät!

9. Seksiä rannalla

Lomaromanssi ja kuumaa seksiä kuumalla hiekalla paratiisissa kaukana kotoa... Tuntematon kumppani, jonka kanssa pitää ottaa kaikki irti, koska tuttavuus tulee pian loppumaan. Arjen huolet eivät paina.

10. Vielä erikoisempaa?

Fantasioissasi saat tehdä ihan mitä haluat - vaikka se olisi laitonta. Fantasioiden hyvä puoli on siinä, että osa niistä kannattaakin jättää vain ajatusleikiksi. Älä pode huonoa omaatuntoa siitä, mitä ajattelet, jos se sinua kiihottaa. Ajattelemisen ja tekemisen välillä on suuri ero. Nauti fantasioistasi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.