IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Mies katselee vain muitaPerjantai 30.12.2005 16:21

Se, että heteroseksuaalinen mies huomaa kauniin ja seksikkään naisen tai yksityiskohdan, on aivan normaalia. Miehet yleisesti ottaen syttyvät visuaalisista ärsykkeistä herkemmin kuin naiset. Mutta se ei tarkoita, että niskat pitää taittaa tai aina toimia ärsykkeen mukaisesti. Myös hienotunteisuutta tulee olla ja oman kumppanin huomioimista.

Vaikuttaa siltä, että miehesi ylittää toisen seksuaaliset rajat - katse kun on hyvin tehokas rajojenrikkoja. Kenelläkään ei ole siihen oikeutta. Toisten ihmisten niin fyysisiä kuin henkisiä rajoja tulee kunnioittaa, vaikka tykkäisikin, että toinen on seksikäs.

Seksuaalisen aktiivisuuden nouseminen on hyvin loogista, kun seksuaaliset ärsykkeet ympäristössä lisääntyvät. Myös kesä sinällään nostaa usein miesten ja naisten seksuaalista virittyneisyyttä.

Ymmärrän hyvin, että miehesi käytös loukkaa sinua. Mikä saa sinut olemaan tällaisen miehen kanssa, joka ei huomioi sinua naisena? Ryhdy pitämään huoli omasta seksuaalisesta ja naisellisesta hyvinvoinnistasi, äläkä anna miehesi käytöksen tuhota omaa itsetuntoasi ja naiseuttasi!

Vahditko miestäsi ja hänen katsomisiaan? Jos teet näin, lopeta ihmeessä, koska muuten kaikki huomiosi kiinnittyy hänen käytökseensä, ja vahtimisesta saattaa tulla jopa "pakkomielle". Puhukaa asiasta. Vaadi perusteluja, mutta älä anna kaikenlaisten perustelujen mennä läpi. Kerro, mistä et pidä ja mitä haluat. Tehkää sopimus miehesi käytöksestä. On aika, että miehesi kasvaa aikuiseksi eikä ole kuin esimurrosikäinen pikkupoika, joka innostuu heti kun näkee tissit

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.