IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Rakkautta ei voi kiirehtiä ja se tulee kohdalle sitten kun tulee? No ei se sinua kotoakaan hae. Näin pääset alkuun sen oikean löytämisessä.

1. Hanki elämä

Tee juuri niitä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Elä täyttä elämää tapaamalla ystäviäsi, kokeilemalla uusia harrastuksia (joissa voi myös tavata uusia mielenkiintoisia ihmisiä) ja olemalla kaikin tavoin hyvä itsellesi. Elämässään ja omissa nahoissaan viihtyvät ihmiset vetävät toisia ihmisiä puoleensa, koska hyvän olon huomaa.

2. Tartu tilaisuuksiin

Kokeile nettideittailua, ystävien järjestämiä sokkotreffejä ja uusia harrastuksia tai kursseja, joilla voi tavata samanhenkisiä ja samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä. Pidä mielesi avoinna - et voi koskaan tietää, kuinka hienoja ihmisiä tapaat. Muista pitää samalla hauskaa, eihän uusiin ihmisiin tutustumisen tarvitse olla niin vakavaa.

3. Karista ujous

Luo rohkeasti katsekontaktia, hymyile ja aloita keskustelu. Kukapa ei pitäisi miellyttävänä ihmistä, joka on kiinnostunut ympäröivästä maailmasta.

4. Jatka eteenpäin

Jos sinulla on varma tunne siitä, että treffiseuralaisesi ei ole se, jota etsit, älä enää tapaa häntä. Yksinkertaista. Jokaiset treffit väärän ihmisen kanssa vievät aikaa sen oikean seuralaisen etsimiseltä ja löytämiseltä.

5. Nauti matkasta

Tapaat uusia ihmisiä, kokeilet uusia asioita sekä tutustut ehkä uuteen minääsi - sen jo valmiiksi hyvän tyypin hauskempaan ja seksikkäämpään puoleen. Luota siihen, että tapaat sen oikean, kun aika on kypsä - ja kun tapaat, et tarvitse tunteidesi selvittämiseksi mitään listoja, analyyseja tai harkinta-aikaa.

Vinkit ovat peräisin Ariane de Bonvoisin kirjasta The First 30 Days (Ensimmäiset 30 päivää). Asiasta kirjoitti Redbook.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.