IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Brittiläinen yksinhuoltajaäiti Michelle Thompson kärsii oireyhtymästä, jonka vuoksi hän saa 300 orgasmia päivässä.

News of the World -lehti kertoo Thompson kärsivän harvinaisesta kiihottumishäiriöstä (Persistent Sexual Arousal Syndrome, PSAS), Syndrooman vuoksi hän on jatkuvasti seksuaalisesti kiihottunut ja saa orgasmin lähes missä vain. Thompson joutui esimerkiksi lopettamaan työt keksitehtaalla, koska koneiden tärinä sai hänet laukeamaan.

- Tiedän olevani onnekas, koska saan niin paljon orgasmeja, kun maailmassa on niin paljon naisia jotka eivät ole koskaan saaneet yhtään. Tämä häiriö on kuitenkin tuhonnut rakkauselämäni, kuvailee Thompson.

43-vuotias Thompson alkoi pelätä olevansa jo tuomittu elämään yksin, koska yksikään hänen poikaystävistään ei jaksanut puuhailla sängyssä tarpeeksi usein. Eräs kumppaneista jätti neljän lapsen äidin perustellen "olen vain mies, en kone".

Thompsonin naapurissa asuva 32-vuotias Andrew Carr on kuitenkin jaksanut hänen rinnallaan jo kuuden kuukauden ajan. Peruste on yksinkertainen: Carr kertoo olevansa yhtä innostunut seksistä kuin Thompsonkin. Pariskunta rakastelee jopa kymmenen kertaa päivässä.

- Andrew on muuttanut elämäni. En enää etsi keinoa jolla parantua orgasmeistani, hehkuttaa Thompson News of the Worldissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.