IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

7 tapaa pitää mies kiinnostuneenaSunnuntai 20.09.2009 13:59

Vaikka treffejä olisi takana jo muutama, epävarmuus jatkosta leimaa tuoreita suhteita. Brittiläinen psykologi antaa vinkkejä naisille miehen valloittamiseksi.

Kun tunteet alkavat voimistua, mutta toista ei tunne vielä kovin hyvin, suhteen eteneminen kannattaa ottaa rauhallisesti. Helpoiten toisen saa karkaamaan kauemmaksi, jos liian aikaisessa vaiheessa lastaa liian suuria odotuksia ja vaatimuksia toisen sitoutumisen suhteen.

Pyskologi Pam Spurr antoi The Sun -lehdelle neuvoja, kuinka naisen kannattaa menetellä uuden miestuttavuuden kanssa, jotta tämä ei liitelisi heti karkuun.

1. Valitse sanasi huolella

Hyvässä suhteessa on tärkeää pystyä olemaan ja toimimaan aidosti omana itsenään, mutta hurmausvaiheessa sanoilla on kriittinen merkitys. Spurr neuvoo, että kommenteissa ja jutustelussa kannattaa pitää yllä positiivista virettä. Esimerkkinä hän mainitsee yhdessä nautittujen juomien ja ruokien kehumisen (jos se on mahdollista), myös miehen valitsemasta tapaamispaikasta kannattaa mielummin sanoa muutama kannustava kommentti valittamisen sijaan.

Psykologi sanoo, että tällä tavoin mies tuntee olonsa rentoutuneeksi ja hyväksi naisen seurassa.

2. Äänen voimakkuus

Ääneen painoon ja volyymiin kannattaa kiinnittää huomiota. Erilaisten tutkimusten mukaan miehiä viehättää pehmeä, hitaampi ja hieman matalampi ääni korkean ja kova-äänisen sijaan. Jos ystävien kanssa puhuessa ääni nousee, se kannattaa tiedostaa, jos aikoo hurmata miehen pysyvämmin.

3. Vähennä häiriötekijöitä

Treffien tapaamispaikaksi ei kannata valita meluista baaria, jossa keskustelu on mahdotonta ja ympärillä saattaa näkyä liikaa erinäisiä häiriötekijöitä. Rauhallinen pubi, ravintola tai kahvila ovat paikkoja, joissa on mahdollista saada miehen huomio kokonaan itselleen.

4. Nautiskele ruoasta

Spurrin mukaan ruoasta hitaasti nauttiva nainen viestittää olevansa intohimoinen myös makuuhuoneessa. Pelkän salaatinlehden tilaaminen ja sen kesken jättäminen ravintolassa saattaa antaa nihkeän kuvan.

5. Säilytä salaperäisyys

Miehen ei tarvitse tietää, kuinka monella kymmenellä eri tuotteella nainen saa itsestään upean ilmestyksen. Miehen ei myöskään tarvitse tietää muita yksityisiä ja intiimejä asioita varsinkaan suhteen alkumetreillä. Riittää, että saavut paikalle hiukset pestyinä ja hyvältä tuoksuvana.

6. Sopivasti liikkumatilaa

Psykologi neuvoo, ettei suhteen ensimmäisten kuukausien ajan ole hyvä olla yhdessä lakkaamatta. Jos säilyttää sekä antaa toiselle liikkumatilaa, se lisää tapaamisten odotusta ja laatua. Vaikka parinkin päivän erot ihastuksesta voivat tuntua vaikeilta, on tärkeää tavata myös omia ystäviään ilman toista.

7. Älä sievistele

Vaikka tapasi olisikin pukeutua aina naisellisesti ja laittautua, on hyvä viestittää, ettei kynsien katkeaminen ole yksi pahimpia kriisitilanteitasi ja sinusta on moneen hommaan. Tarjoa miehelle esimerkiksi apua seinien maalamisessa ja saat miehen pitämään itseäsi vieläkin viehättävämpänä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.