IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Hellittele hieronnallaSunnuntai 13.12.2009 15:52

Kosketus rentouttaa ja tekee olon miellyttäväksi. Hieronta on helppo ja halpa keino lisätä läheisyyttä ja kosketusta parisuhteessa.

Hieronta saa verenkierron vilkastuman, lihasjännityksen kaikkoamaan ja kehon rentoutumaan. Lisäksi hieronta rentouttaa mieltä. Se on hyvä stressinkarkottaja, kuten myös seksuaalinen kanssakäyminen. Molemmat myös tuottavat mielihyvää. Molemmissa ollaan kosketuksessa ja vuorovaikutuksessa toiseen.

Kiireessä ja vuosien vieriessä toisen koskettaminen ja huomioiminen helposti jäävät. Toisen hierominen onkin loistava tapa parantaa kosketusyhteyttä ja vuorovaikutusta parisuhteessa.

Koskettaminen hieromalla tasoittaa usein tietä intiimimpäänkin kosketukseen. Muista kuitenkin, että koskettamisen taka-ajatuksena ei aina saa olla ajatus päätymisestä vällyjen väliin. Tällainen ei helpota läheisyyden löytymistä varsinkaan sellaisissa tilanteissa, joissa toinen suhteen osapuolista kokee, että kumppani "painostaa" häntä kohti seksiä.

Rakastava jalkahieronta

Voit ehdottaa kumppanillesi esimerkiksi jalkahierontaa.

Tee näin:

- Pyydä häntä istuutumaan ja tekemään olonsa mahdollisimman mukavaksi. Keitä hänelle vaikkapa teetä ja tarjoile se hieronnan aluksi.

- Nosta hänen toinen jalkansa reitesi päälle.

- Hiero jalkapohjia peukaloillasi. Vetele esimerkiksi pitkiä vetoja peukalolla kantapäästä varpaisiin ja varpaista kantapäähän.

- Painele ja puristele välillä jalkapohjia esimerkiksi päkiöistä ja kantapäästä. Kysy minkä kohdan käsittely tuntuu parhaalta. Mitä kohtaa kumppanisi haluaa sinun koskettavan?

- Hiero myös hänen varpaansa ja nilkkansa. Vaihda sitten toinen jalka.

Voit käyttää hieroessasi öljyä tai voidetta.

Kannattaa muistaa, että hyvän olon hierontaan ei aina tarvitse kumppania, sillä hieroa voi myös itseään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.