IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Viettele lisää haluaPerjantai 23.07.2010 02:51

Onko parisuhteesi käymässä tylsäksi? Viettelytaidon avulla seksuaalinen halu pysyy yllä parisuhteessa.

Parisuhteen alkaessa viettely muistuttaa soidinmenoja, joissa kuherrellaan ja kutkutellaan kaikin aistein; tuoksuin, kosketuksin, hajuin, katsein ja puhein. Viettely on osa flirttiä, sen tiheämpi versio, jonka tarkoituksena on luoda eroottista tunnelmaa ja seksuaalista sidettä kahden ihmisen välille. Viettelytaidot liittyvät nimenomaan eroottiseen sävyyn ja leikkiin kahden ihmisen välillä.

Viettelyn taito on tärkeä säilyttää myös pidemmässä parisuhteessa. Sen kautta toiselle voi sanoa sanattakin: Haluan sinua, sytytät minut, näe minut, helli minua, ota minut.

Viettelyn avulla ylläpidetään seksuaalista halua kumppaneiden välillä ja se on oiva keino estää seksin kaavamaista suorittamista.

Minne viettely katoaa?

Viettely on seksuaalisen leikin esileikkiä, joka lämmittää kumppaneita toisiaan varten, leikittelee erotiikalla ja tiheällä tunnelmalla parisuhteen erityislaatuisena vuorovaikutuksena.

Vaan minne katoavat viettelyn taidot monessa pitkässä parisuhteessa? Monesti seksuaalista läheisyyttä ei enää muisteta vaalia viettelyn keinoin, joka lämmittää suhteen säpinöintiä.

Viettely karttaa suorittamisen makua. Viettely ei suinkaan aina johda seksiin, vaan sen tulisi olla arkipäiväistä toisen erityistä huomioimista, joka ylläpitää eroottista virettä kumppanusten välillä. Viettely viestittää sensuellia sanomaa halun ja rakkauden kohteelle.

Viettely vaatii uskallusta

Viettely vaatii uskallusta, itsetuntoa ja halua vaalia seksuaalisuuden sykettä omassa parisuhteessa. On vaikea vietellä, jos kokee olevansa epähaluttava, torjuttu tai on kadottanut muun yhteyden omaan kumppaniinsa.

Viettely lisää seksuaalista halukkuutta, koska sen sydän värähtelee juuri siellä, missä erotiikka asuu.

Tuntuuko, että osaat enää vietellä vain suhteesi ulkopuoella? Joku uskaltautuu viettelemään vain parisuhteen ulkopuolella siksi, ettei luota itseensä tai kumppaniinsa omassa suhteessaan.

Vaikka viettely puuttuisikin suhteestasi juuri nyt, voit muuttaa tilannetta. Ensimmäisenä askeleena on tiedostaa viettelyn uupuminen.

Lähde ja vinkkejä viettelytaidon oppimiseen: Rakkaudeksi.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.