IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hmm :)Tiistai 27.09.2005 22:35

Voisin melkeen sanoo että xD tai Lol. En sano, silti naureskelen itsekseni. Oon hyvällä tuulella. Nyt jos joskus pitäs päästä J_J:n kans oluelle, vois puhua "miesten juttuja".

Oon huomannu, että oon melki miespuolinen juoruämmä - tai no ainakin osaan nykyään puhua asioista, seikoista ja ties mistä. Aiemmin kaikki on tullu melkeen pidettyä sisällä ja osin hajottuakin niihin, kun ei niistä oikein oo päässy keskusteleen. Joskus vaan on ihan mukava vaihtaa pari sanaa tunne-elämän suhteen, ja kieltämättä se myös helpottaakin.

Mutta itse asiaan. Duunissa tuli paiskittua töitä aina kun järjestelmät sen salli. Olipa pari kertaa päivän aikana ylläpitosovellus täysin down, joten tulipa pidettyä parit ylimääräset tupakka- ja kahvipaussit odotellessa. Että tekis mieli ehdottaa, että vaihdettais meilläkin pikku hiljaa Linux-pohjaisiin järjestelmiin. Se veis toki oman aikansa, mutta voisin olla ensimmäinen ja antaa käyttötukea muille :)

Töitten jälkeen tuli käytyä kuvailemassa, huonolla ja hyvällä menestyksellä. Luppoaikaa jäi vielä ennenku dösä himaan oli lähdössä, joten poikkesin Semaforissa. Samalla tutustuin uuteen tuttavuuteen kiskalla ja hetken päästä selviskin, että oon sen siskon kans ollu tekemisissä. Ompas maailma pieni :) Eipä kyl olis tosin osannu yhdistää ku toinen vaalea, toinen tumma, mutta tosi mukavia molemmat.

Semassa oliki halpaa, kahdella eurolla irtos iso oluttuoppi. Olis siitä nautinnosta enemmänkin voinu maksaa. Saldo vain yksi, ei tässä mitää juoppoja olla sentäs ;)

Tällästä tällä kertaa. Hymyilly ja naureskellu itsekseen koko illan. No, kyllä se hymy tästä vielä hyytyy :p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.