IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ask for Pepsi-ColaSunnuntai 22.04.2012 22:50

@ Classic American Diner
http://www.diner.fi/

Ruoka on erinomaista, mutta yksi asia jäi vähän mietityttämään. Juomat tulee kaiketi Sinebrychoffilta, joka Suomessa myös Coca-Colankin valmistaa. Silti pöydissä oli tällaisia paperitelineitä, joissa muistutettiin, ”ask for Pepsi-Cola”. Tokihan ne sisustukseen sopivat erinomaisesti, mutta ehkä siinä se tyylivirhe sitten tuleekin, kun niissä on kilpailevan juomayhtiön logoilla varustetut paperit ;)

Kuvakooste 2.4.2012 kolmostieltäTiistai 03.04.2012 20:35

Joskus vaan olisi parempi pysyä kotona. Sellainen tunne tuli, kun ei tiennyt, mitä edessä on ja mitkä väylät ovat suljettuja.

Olin tulossa palaverista takaisin kotio. Helsingissä ollessa kuulin, että Lempäälässä ja Tampereella alkoi rytistä. Puhuttiin kymmenien autojen ketjukolareista ja kun ne olivat tapahtuneet moottoriteillä,. oli selvää, että kiertotiet ovat täysin tukossa, jos niitä edes on.

Helsingistä Hämeenlinnaan oli keli mitä mainioin, moottoritie sulana. Mitä pohjoisemmille leveyksille saavuttiin, sitä mielenkiintoisemmaksi ilma kävi.

Parolasta Iittalaan tuli jokseenkin jäätävää vesisadetta ja Iittalasta Lempäälään räntää. Ohituskaistat olivat käytännössä käyttökelvottomia, joten niitä ei ehkä onneksi juuri käytetty.


Akaa-Lempäälä osuudella näkyväisyys oli paikka paikoin varsin olematon, joten moottoritiellä vauhdit olivat jo laskeneet 60km/h tienoille, kunnes eteen alkoi tulla pysähtyneitä rekkoja.

Vaikka moottoritie oli auki pohjoisen suunnassa, oli joitakin keskeyttäneitä autoja myös ko suunnassa. Tämäkin kuvan Fordi oli ottanut hieman osumaa.


Lempäälän ketjukolaripaikalta riitti poiskuljetettavaa.


Itse onnettomuuspaikalla ei enää ollut montaa ajoneuvoa 18:50 aikoihin. Ne, mitä vielä oli pois hakematta, alkoi muistuttaa lähinnä igluja.


Tampereen kehäteillä ei mennyt myöskään hyvin, onnettomuuksia oli niin Rajasalmessa kuin vt9:n puolella Lahdesjärvellä. Infotaulu kertoo oleellisen.


Ikean tienoilta oli turha liittyä kolmostielle, kiire loppui kaikilta.


Ongelmia tuntui olevan kaikilla kumipyöräisillä kokoon katsomatta. Tässä ollaan lakalaivassa lakisääteisellä tauolla.


Jos 3-tie oli autio, syy löytyi Kuokkamaantien risteyksestä Nekalasta. Poliisi ohjasi etelään suuntautuvaa liikennettä todellakin Kuokkamaantielle.


Kaikesta huolimatta, Tampereella lähes aikataulussaan. Yhtä helppoa ei ollut etelään menevillä linja-autoilla. Noin 18:50 aikaan tuli Lempäälässä liittymän 34 kohdalla vastaan Paunulainen, lähtöaika Tampereelta joko 16:45 tai 17:15. Ja Satakunnan Liikenteen Urjalaan matkalla ollut, 16:20 lähtenyt bussi taivalsi 10 minuutin matkan ajassa 2 tuntia 50 min saapuen Kuljussa vastaan klo 19:10


Loppumatka kotio ei sekään ongelmitta sujunut. Jos lunta oli satanut polviin asti, oli paikallisliikenteessä useita vuoroja peruttu ja lopulta liikenteenohjaaja ohjasi senkin kiertotielle, kun myös Paasikiventie (vt12) oli tukossa.

Vakuutusyhtiöissä odotettavissa kiireinen viikko.

Lakeus!Torstai 29.03.2012 21:12

Perkeles! Sama paikka minne päätin viime lokakuussa terassikauden killerpop saa olla se paikka, jossa aloitin terassikauden vuonna 2012 ;D

Kuva todisteeksi

Kyllä paras talviloma on sellainen, että ei tarvi kärsiä kylmästä.
Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki. Terassikausi korkattu

@ Pub Wilson 29.3.2012

Lahdenväylän ketjukolariPerjantai 03.02.2012 23:25

Aikuisten versio Särkänniemen törmäysautoista löytyy YouTubesta.Videoon liittyvä uutinen MTV3:n sivuilla

Äänestämään!Lauantai 28.01.2012 19:00

Itsehän kävin (ennakko)äänestämässä jo perjantaina 27.1.2012, mutta ne jotka eivät ole vielä kerenneet suorittamaan velvollisuuttaan, voivat hyötyä seuraavasta ircissä tulleesta vinkistä

16:40 < Ron^> ostat sellasen soivan onnittelukortin
16:41 < Ron^> ja otat sen soittosysteemin irti
16:41 < Ron^> ja varovasti teippaat sen sinne äänestyslipun väliin
16:41 < Ron^> piristää kummasti äänten laskentaa

top-title_fi.png

Talvi tuli...Sunnuntai 08.01.2012 20:29


...ja pulkka!

Nyt hoitaa kauppaostoksetkin hieman kätevämmin, kun normisti nuo 8kg yksiköt vievät jo pari kättä ja siihen vielä päälle ne muut elintarvikkeet.

Vastahan tämäkin oli 4 vuotta ostoslistalla, toivotaan runsaslumista talvea.

--
Sänt från min Nokiatelefon

UudenvuodenlupausMaanantai 02.01.2012 01:59

Koitan korjata unirytmini.

Tekemistä lauantaille?Lauantai 17.12.2011 18:24

Mikäli tuntuu, että elämässä ei ole riittävästi jännitystä ja tekemisestäkin on puutetta, voi tehdä kuten minä, eli kaataa puolityhjä oluttölkillinen kytkettynä olevan jatkoroikan päälle mahdollisimman ahtaaseen ja sitä myötä myös haastavasti siivottavaan paikkaan.

Vahinkohan tuo, mutta olis sitä ollut paljon muutakin tekemistä, kuin purkaa stereotaso, siirrellä tietokoneita ja viimeistellä rätillä ja imurilla, kun kerrankin on mahdollisuus päästä myös pölyt poistamaan. Oikosulku jäi kyllä saavuttamatta, ehkä parempi niin, ensimmäinen reaktio olikin katkaista virta kytkimestä.

Tästä se alkaa, joulusiivous 2011.STT

Edit: Joulusiivous keskeytetty työntekijän mielenosoituksen vuoksi

Kameran ulkoilutusta lumisena sunnuntainaMaanantai 12.12.2011 01:58

Niin se ensilumi satoi tänne Tampereellekin. Ja sitä tuli muutaman päivän aikana sen verran, että saattaa olla pysyvämpääkin sorttia.

Vaikken lumesta ja talvesta piittaakaan, niin kuvaamista se helpottaa kovasti.

Pikavisiitti koirapuistoon, tässä hieman kuvasaldoa:

*hali*

tasapainoilua...
Tuusa Viirapuistossa.

Vierailevana tähtenä Tuusa

Pikkujoulut part 2Lauantai 03.12.2011 19:36

Ensimmäinen pikkujoulu tuli vietettyä Helsinki-Tallinna-Helsinki, niin nyt ollaan Tampereen väen kanssa Ismo Leikolaa katsomassa Tampereen komediateatterissa.

Huvittavana yhteensattumana oli, että myös toinen pikkuvelikin on täällä, saipahan maksaa minun narikkamaksun kun samaa aikaa osuttiin sisälle.

Mut nyt stand upia :)