IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 30.05.2006 23:53

Toi söpöliini jäi tohon (live-selostusta) ja toi söpöliini jatkoi sinne. Höh. Ei voittoa

Oikeastaan harmi ettei tuossa ollutkaan kaikki, sillä hetki sitten 55 vuotiaaksi ilmoittautunut korvakoruhinttari yritti iskeä mua ja vaati ajelulle hänen vuosikertaa 1986 olevalla corvetella. No tarjos se sentäs yhden oluen.

En tosiaankaan yliarvioi viehätysvoimaani (koska sellaistahan ei ole), mutta harmi että siihen tarrautuu jotkut vanhat ällöttävät ukot (voin kuvitella miltä joistain tytöistä tuntuu). Ärr, onneksi nyt on parempi ajanvietepaikka.
:O

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 19:21

Helsingin matka sujui mainiosti, vaikka taustalla oli kolmen tunnin yöunet. Jotain kertonee, että kameran akku väsähti sitten heti Tampereelle saavuttua. Pian uudestaan :)

why don't you fill me up?Lauantai 27.05.2006 00:59

Et taida olla kotona?
- no en ole

Ootsä jossain baarissa?
- no en ole, vaan matkalla

No huomenna sit olet?
- Matkalla tosiaan, ei huono arvaus

Tarkotin baaria...
- Mitä siitä? Ei baarit ole mun elämä.

No miksi kirjoitat tällaista?
- Sitä sopii miettiä.

Snax & Ianeq: Fill Me Up

Huomenna varoitus yhdelle paikkakunnalle. Nährään siellä.

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 23:35

4x 80% = 320% ?

Hehe, sain tossa viikon päivät sit kaverilta jonku poltetun cd:n joka sisältää kuulemma jotain Lauri Tähkä & Elonkerjuu hommelin musaa. Harmi et oon unohtanu sen edelleen duuniin. Ei oo siis vahinkoa et tulis kuunneltua :p

Hieno keikkadösä sillä silti o :) Siitäki sain kuvan samalta mieheltä :)

Ei merkintääKeskiviikko 24.05.2006 03:31

Tällä kertaa ei tule merkintää, vaikka iltaan kuuluu seikkailua niin Nokialla, Raholassa kuin Tampereen keskustassa. Oon aivan liian väsynyt kirjoittaakseni mitään. Kaiken lisäksi olen pettynyt ja harmeissani. oon hiljaa siis. /set mode +vitutus on

KoodiorjaMaanantai 22.05.2006 08:44

Sain pienen projektin iltasella. Valmista tuli yöllä ja totesin että turha tässä enää nukkuun on käydä.

Saas nähdä poikiiko tämä projekti lisätöitä ja millaisin ehdoin ;) Toivotaan parasta ainakin. Ja kyse oli webbisivuista :> Tänään oon varmaan viisaampi asian suhteen. <hymy>

LaskujaSunnuntai 21.05.2006 02:07

Tarvis taas maksella laskuja. Tällä kertaa edessä on kaksi erääntyvää laskua, joista molemmat voisi olla syvemmänkin tarkastelun kohteena.

Ensimmäinen on Kustannus Oy Aamulehden lähettämä. Aikanaan Bauhaus:ssa täissä ollessa, tuli hommattua ko lehden kestotilaus enkä oo tähänkään päivään mennessä irtisanonut sitä. Töihin mennessä on ihan kiva lukasta lehti, mutta esim niinä viikonloppuina/päivinä kun olen ollut Porissa tai muualla, on lehtiä sitten kasaantunut oven eteen ärsyttäväksi pinoksi. Jätepaperia se vain on, eikä todellakaan hintansa arvoista. Isosta summasta ei ole kyse, 42€/2kk. Kyse on kuitenkin poikkeuksetta paperijätteestä.

Toinen on sitten Sanoma Magazines Finland:n lähettämä. Kas, kun joskus 2000-luvun alussa sain edullisen tarjouksen, kun olin aiemmin tilannut Hifi-lehteä. No Mikrobittiin silloin tuli sorruttua ja viimeisen 3 vuotta se on ollut mulla puhtaasti kotisivutilan takia, lehdistä monet on vielä avaamattomina pakkauksissaan (ainakin ne jotka on muovitettu) tai vallan lukematta.

Tähän äsköseen liittyvä MBNetin kotisivutila onkin hankalampi asia. Mulla on kyllä sivutilaa ympäri verkkoa gigatavuittain. Siinä ei yksi 50 MB;n tilalla varustettu MBNet tunnu missään. Toisaalta kun on eri sivuja hajauttanut ja vielä luonut kaverille tunnarin omille kalustolistoilleen, niin luopuminen on vaikeaa. Ongelmaksi koen lähinnä sen vaivan, mikä tulee siirtää kaikki sivut yhteen paikkaan ja uusista osoitteista kertomiset. Näillä näkymin siis pysyn kestotilaajana, vaikken siitä hyödy mitään.

[Ei aihetta]Lauantai 20.05.2006 16:10

Ei näin.

Meni koko viikonloppu uusix. Herääminen on taitolaji. Jopa puhelimen soimiseen.

Helsingin matka jää nyt väliin, lahdesta en oo vielä luopunut, mutta voipi olla et taidan eksyy jonneki lähiseudun kapakkaan. Harmittaa aivan liikaa.

Kesäloman kynnykselläPerjantai 19.05.2006 22:28

Kirjoitan jälleen kerran blogiini linja-autosta. Tällä kertaa Connex:n kyydissä jonnekin Teiskon perämetsiin. En oo ajatellut sen enempää minne matkaan, kunhan meen kotio yöksi, sillä

huomenna olis tarkoitu lähtee Helsinkiin. Sai vaparin logistiikkamessuille ja siinä samassa tulee varmaan reissattua ympäri stadia. Kamera luonnollisesti mukana.

Palkkakin tipahti iloisesti tilille ja olipa siinä lomarahaakin :) Pari viikkoa ahkerointia ja sit LOMA!


Taas vauhdissaTiistai 16.05.2006 23:39

Surffasin itteni ruokatunnilla kuvaileen tonne esikaupunkiin. Ei huono idea, mut nälkä on senkin edestä. Vois käydä kaupassa... viemässä vaikka noita tyhjiä tölkkejä nurkista, että saa kodin taas siistix. Samalla syy hakea ruokaa :)

Äkkiseltään laskien muutaman viime päivän aikana saattanu tulla hyvinkin toista sataa kuvaa , eikä edes mitään "räpsyjä". Vois olla tyytyväinen.