IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvää uuttavuotta :)Lauantai 31.12.2005 14:32

Onko uusivuosi erilainen Porissa?
- vaihtuuko vuosi samaan aikaan, vai ollaanko eri aikavyöhykkeellä, kuin esim Tampereella?
- onko tinassa sittenkin lyijyä? sulatatko sinäkin lyijyä?
- haluammeko hyvästellä vanhan vuoden ja ottaa uuden vastaan? mitä vikaa oli tässä vuodessa, että se pitää vaihtaa?

5 tunnin päästä kuljettaja kuuluttaa: "Tervetuloa Connex-pikavuorolle Poriin". Mitä oon tekemässä? Jjep. Lähdössä kohti seikkailuja. Uudenvuodenaatto on kuitenkin vain kerran vuodessa, joten miksipä sitä ei viettäisi mukavasti, mukavassa seurassa?

Hmm, erittäin hyvää vuodenvaihtumista kaikille <hymy>

heh, pääsin kuiteski vielä vahingossa toisen ihmisen blogiin vuoden viimeisenä päivänä: http://tearcandy.blogspot.com/2005/12/vuoden-irc-ajatus.html

LOLSunnuntai 25.12.2005 20:42

Armand van Helden - My my my

21:45 <killerpop> kiitos :D
21:45 <killerpop> my my my
21:45 <J_J> xD ?
21:46 <killerpop> nyt vahvariin meteliä
21:46 <J_J> hah
21:48 <killerpop> häätö joululahjaks vois olla kova sana
21:48 <J_J> lol
21:50 <killerpop> paita pois ja "tanssia" kuin teuvo loman :D
21:50 <J_J> ei saatana, ootko sekasin?
21:51 <killerpop> en vaan fiiliksissä
21:51 <killerpop> kuulin ton duunissa tänään ja luukutin sitä romuradiota jo siellä :)

1. JoulupäiväSunnuntai 25.12.2005 02:33

Moroo!

Alkopas lupaavasti joulun jälkeinen elämä, vaikka aattohan tässä vasta elettiin. Jäi meinaan toi matkapuhelin sit porukoiden kämpille, että ne jotka ovat mulle tekstaria panneet, niin ei saa vastausta piiiiiiiiitkään aikaan.

Äskön tuli vietettyä kaupallisen joulun huipentumaa ABC-liikennemyymälässä, kun mikään muukaan kauppa ei voi olla auki. Tosin menin vain syömään :> Joulu sucks still.

Keksin jo hyvää tekemistä täksi yöksi - pelata veljiä vastaan Aapelissa Yatzya. Kiitos koko pelin löytämisestä kuuluu Maikulle :)

Joulun piinaviikot jatkuu, mut KOFF ei lopu :)

Hyvää jouluaLauantai 24.12.2005 02:47

Örr.

Joulu, tuo materian ja kaupallisuuden juhla, niin, se alkaa oleen kohta aistittavissa. En toki oo altistunu joululaulupaskalle muualla kuin Koskikeskuksessa, mutta sekin riitti.

No perinteitä pitäisi kunnioittaa (?) ja ei muuta kuin katsoon sukulaisille jotain elämääkin turhempia lahjoja. Jätin senkin niin viime tinkaan että kun töistä lähdin illalla, niin ajattelin suunnata suoraan CityMarkettiin... mut kun tuli jokin kiero ajatus päähän, meninkin rautakauppaan :D

Olisko joulun "hitti" ollu 5kg:n pussi kiuaskiviä? siitä olis voinu jakaa jokaiselle omat kivet ja kaikki varmaan pitäisivät lahjaa ainakin omaperäisenä. Ei tarvis kenekään valittaa että "toi sai paremman lahjan byää" kun jokaisella olis kivi kädessä.

En kyl kassalle vieny kiuaskiviä, vaan jotain muuta. Pokka petti :) Bauhaus rulettaa anyway.

8<
leikkaa tästä

Niin ja joo. Hyvää joulua teille kaikille, niin hyviksille kuin pahiksille. Toivotan tässä ja nyt ja tämän kerran.

Ne joululahjatTiistai 20.12.2005 01:30

Tuli vaan mieleen, kun sain työkaverilta joulukortin...

No, oon sen verran itsekäs, että varmaan hankin itselleni ne joululahjat joita oikeasti tarvitsen. rahaa palaa tonni. Palkka tulee parin tunnin sisään :)

Hmm.. Nokia 9500, elektroninen vaaka, wlan-reititin ja mitähän vielä... varmaan jääkaappi täyteen kaikkea herkkua, että kestää tänkin kärsimysnäytelmän. Ja loput rahat vois käyttää matkustamiseen :)

Joulun piinaviikot on taas.

Uusi vuosiMaanantai 19.12.2005 04:16

Sain kysymyksen: mitä teen uutena vuotena?

Ei voi kyllä vielä tietää. Ei oo tapana suunnitella elämää edes viikoksi eteenpäin. Kunhan nyt tuon joulunkin hoitais alta pois kunnialla.

Viime uusivuosi meni Helsingissä... unohtumaton uusivuosi monella tapaa. En kuitenkaan usko, että nyt olisin stadissa ottamassa vastaan tulevaisuutta, mutta jotain tekemistä saa ehdottaa.

Romanttista tai ei, mut haluan valaa tinaa jonku tytön kans :)

3000000Torstai 15.12.2005 16:00

"286 250 käyttäjää, 3 000 666 kuvaa"

IRC-Galleriassa meni siis 3 miljoonan kuvan määrä rikki. Tuon hetkisellä käyttäjämäärällä tilanne on 10,48 kuvaa/käyttäjä.

Itselläni on kuvia esillä 26 ja 17 piilossa. Yllätyksekseni olen kuvamäärälläni keskiarvon yllä.

Onnittelut IRC-Gallerialle :)

Sekalaisia ajatuksia.Keskiviikko 14.12.2005 02:49

Moi!

Eikö ole sinustakin säälittävää lukea jonkun nörtin "elämänkertaa"?-)

No oli vastaus myöntävä tai kieltävä, jatketaan.

Kävin maanantaina porissa. koko reissu matkoineen noin 12 tuntia ja suurelta osin tienpäällä. Sampolat ja Koivulat tiesin jo etukäteen, nyt tiedän myös Vähäraumat ja Viasvedet, ehkäpä Preiviikin, Makholman ja paljon muuta.

Tikkulan ABC tuli tutuksi, vaikka piti poiketa Itäkeskuksella. No ens kerralla voi valita sit noista kahdesta.

Tiistai menikin sit jo taas työn merkeissä ja samaa näyttäisi keskiviikko, torstai ja perjantai. Mutta koska taas takas, se on tulevaisuutta se. Porissa erityisesti harmittaa se, että liikkuminen kaupungissa on kallista (vuorokauden lippu 10 euroa (tampereella 6 euroa) ja vuorovälit surkeat).

Otin pari kuvaakin, ne löytyy osoitteesta http://killerpop.irc.fi/bus/2005-12-12_pori/

Merkintöjä, osa tuntematonPerjantai 09.12.2005 01:49

Tämä päivä on ollut mielenkiintoinen. Ehkä mielenkiintoisin pointti oli, kun eräs tyttöihminen lisäsi minut meseensä ja tokihan sen hyväksyin. Tosin ei olla sitten mitään (vielä) keretty jutteleen. Ja sit kun tietty jutellaan, niin sitä ei voine kertoa tässä - ihan yksityisyydensuojan puitteissakin. Mutta anyway, silti se oli perin mukavan yllättävä juttu.

Mutta asiaan. Hajamielinen en vielä koe olevani, mutta osaan hukata asioita. Yöllä etsin kuumeisesti tärkeitä valokuvia vuosien varrelta, liekö ne sitten noissa avaamattomissa muuttolaatikoissa... ja muutostahan on kohta 2 vuotta ? Ja onnistuin toki hukkaamaan piponikin. Missä lie...

Lauantaina olis firman meidän osaston pikkujoulut Helsingissä. Sinne siis. Tarvii vähän selvittää seikkoja ennen sitä, tiedä vaikka lähtisin perjantaina suoraan töistä :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.12.2005 23:45

Ostimpa pitkästä aikaa kaupasta lihaperunasoselaatikkoa... välttelin kuiteskin laittamasta sitä ennenku parasta ennen päiväys ylitty, kun oli muutakin ruokaa...

...oikeastaan tuo oli niin hyvää että söisin samantien toiset 400g :)

Taidan tietää mitä ostan huomenna safkaksi :)