IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Maanantai...Maanantai 22.08.2005 13:21

Maanantaina makkarat oksennettiin, tiistaina tili juotiin eikun mitenkäs se loru menikään? Uh, kauhee darra ja päivä alkanut todella lupaavasti.

Vaikka aamulla ajoissa heräs, niin kotiin jäi kännykkä ja aamulehti. Ja olipa bussilippukin hukassa, joten melkeen myöhästyin duunista. Jos joskus oon matkapahoinvoinut, niin juuri tänä aamuna.

Nyt pullo jaffaa ja olo alkaa vähän hellittään.

miitti ohiMaanantai 22.08.2005 00:22

Hohhoi. Miitti ohi. Ehjänä kotio :D

Oon varmasti rasittavin ihminen, kiitos ja anteeksi kaikki :D

Kiitokset huonetoveri magneetille, että kestit mun huonoja juttuja ja toki kaikki muutkin. Nyt ku kelailee koko matkaa niin olihan se ihan vaihtelua :D

- muistinmenetys
- panetus
- huono olo

IKAALISISSA TEHDÄÄN UUSIA IHMISIÄ :D
(ainaki mä olin poistullessani väsyneempi kuin sinne mennessä :)

"Millanen päivä sul on huomenna?"
"Ihan normi päivä."
"Yx talon lonkero"

IkaalisiinLauantai 20.08.2005 04:22

Hmm... tässä olis tarkotus puolen päivän aikoihin kadota netin ulottumattomiin, pirkanmaan maalaismaisemiin, hanurin revittäjien paratiisiin, IKAALISIIN.

Joopa joo, en oikein tiedä miten suhtautuis koko reissuun. Oon oikeastaan aika odottavaisin mielin, mutta päässäni on sellainen mielikuva, että meille on järjestetty sellaista ajanvietettä, mikä ei mua oikein jaksa innostaa.

No, oon vaan hyvin pessimistinen kaiken suhteen ja lopulta kaikki kääntyykin iloksi. Mutta silti...

Jotekin olis vaan helpotus aamulla tulla nettiin ja illalla poistua siitä, käydä ehkä hakemassa pari olutta ja tulla takas nettiin... yöllä sitten painua yöpuulle, mutta että ilman nettiä????????????? FUCK. Oon kusessa.

Mulla ei ole edes läppäriä, tai no olis, mut siitä on akku entinen joten en ala sitä kantaan mukana. Harmittaa vietävästi. Miten mä sit tulen kattelleen nettiin mussuni kuvia?-(

Huoh. *masentunut ameeba* :D

sinella <3

Hellettä piisaaTiistai 05.07.2005 17:27

Mikäs tässä on töitä tehdessä, kun sisälämpötila on 30°C. Tarvii kuitenkin nauttia tästä Suomen lyhyestä kesästä eikä valittaa. Duunista kyllä tulee melkein ensimmäiseksi siirryttyä lähimmälle terassille, ettei nestehukka pääse yllättään.
- Vanhemmat »