IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pimeys.Maanantai 31.10.2005 19:52

Talviaika.

- Kun herää, on pimeää.
- Kun lähtee töihin, on pimeää
- Kun pääsee töistä, on pimeää

- Hyvästi valokuvaus päivänvalossa tältä vuodelta. Viikonloput menee kuiteski nukkuessa.

Kotona taas.Sunnuntai 30.10.2005 05:16

Lauantai-ilta - ajelua ja baaria.

- himasta 19:50 kohti kaupunkia ja määränpää tuntematon.
- mäkkäriin syömään maittava ateria 21:50
- irkkailua mäkkäristä ja yöbussista nokian kommunistikaattorilla.
- ravintola tuoppi 0:50
- ravintola wanha mestari 1:30
- Kikan Grilli 2:50

Kiitos Kikka, nyt on lantrinkia ja aamukahvimaitoa. Vielä kun lisäisit valikoimaas punaisen maidon niin kaikki olis täydellistä.

Nyt kai siirrellään kelloa taaksepäin. Ajattelin siirtää itse 10 cm. Ompahan sitten kauempana rääkymässä, kun pitäs herätä.

Tunti enemmän aikaa valvoa ja irkata <3

Ainiin, sujuihan tuo irkkaus kommunikaattorilla. Taitaapi olla itellekin tulossa vahvasti Nokia 9500 :) Pitää tuota rahoitusta hieman tutkia... josko sit hommais kun on maksanut vuokran :> Taitaa olla alin hinta tällä hetkellä noin 758e :(

E T S I N T Ä K U U L U T U SLauantai 29.10.2005 20:38

Hei!

1) Asutko tai oleskeletko jossain seuraavista paikkakunnista?

- Ilmajoki
- Jalasjärvi
- Kauhajoki
- Kurikka
- Lapua
- Lavia
- Seinäjoki
- Teuva

2) Omistatko digikameran ja kiinnostaako vapaaehtoinen työ oman kuntasi "aluetoimittajana" verkkoon?
- Kyllä

Mikäli ykkös- ja kakkoskohdat täsmäs, niin ota toki yhteyttä minuun vaikkapa irkitse, meilitse, gallerian kautta tai mesen avulla.

Yritän saada projektia koskevan sivun aikaiseksi vielä tänään, että homma lähtis käyntiin. Mainittakoon heti, että rahaa tässä hommassa ei liiku. Kunnat ei ole valittu sattumanvaraisesti - niitä yhdistää yksi nimi - Connex.

Etsintäkuulutus ei vanhene, mutta mitä pikemmin ottanet yhteyttä, niin saadaan projektia eteenpäin.

Hmm, kiitos jo etukäteen :)

Herätys.Lauantai 29.10.2005 17:43

Joopa joo, heräsin hetki sitten mukavaan kolinaan.

Näemmä naapurissa olevaan tyhjillään pari kuukautta olleeseen asuntoon muuttaa joku perhe. Toivottavasti ei oo montaa kakaraa, eikä nipota melusta ;)

Keittäskö aamukahvit, kun maidossakin parasta ennen päiväys 23.10.2005

Tunnustuksia, osa VPerjantai 28.10.2005 02:05

Mitä, missä, kenen kanssa ja milloin?

- en mitään, en missään, en kenenkään kanssa

En jaksa olla yhtään yllättyny ku alan kelaileen omaa seksielämää lukuina. Sitä vaan ei kertakaikkiaan ole. Edellisestä kerrastakin tulee 10 kk kohta täyteen. Uutena vuotena vuosi.

Toisaalta, haluanko muutosta? No en ole varma. Ainakaan en jaksa tai uskalla tehdä mitään asian eteen. Odotan vaan, että kaikki asiat tapahtuis itsestään ilman että mun tarvis tehdä mitään. Valitettavasti vaan homma ei toimi niin.

Ainiin, löysin talvesta _yhden_ positiivisen seikan. Meinaan ku tytöt pukeutuu talvitakkeihin, ne näyttää pullukammilta &lt;nam&gt;

np: null object - the raft building song

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.10.2005 06:20

Havaintoasema: Tampere Hatanpää
Tuorein havainto: 26.10.2005 03:00
lämpötila 2,6 °C paine 998,6 hPa kosteus 73 % kaakkoistuulta 9,0 m/s

Joo-o, tunti sitten kun katsoin pihalle, ei tietoakaan talvesta. Eipä oikeastaan nytkään, mitä nyt ikkunan pellille tulee jotain vesitippoja randomina, mut ei sen vakavampaa. Ilmeisesti tulee välillä räntänäkin, kun maassa on ihan pikku kerros jotain valkosta skeidaa. Toivottavasti tuuli on laantunu aamuun mennessä, 4 tunnin päästä kun ollaan virkeänä pysäkillä :/

Talvi on eniten perseestä. Tulis jo kesä.

[Ei aihetta]Tiistai 25.10.2005 23:26

Melkein iski päivällä paniikki, kun himaserveriin ei saanut yhteyttä. Alkuun kuvittelin että sshd kaatunut, mutta mistään sellaisestahan ei ollut kyse. Kotona se sitten selvisi, adsl-purkki joka jakaa ip:t, oli jostain käsittämättömästä syystä vaihtanut juuri tuon koneen ip:n joksikin muuksi. No, tarvii tehdä nattiin lisää viilauksia ja laittaa myös tämä multimediakone kuunteleen jotain toista porttia, niin on ainakin yksi kone johon saa yhteyden vastaisuuden varalta.

Duunissa on taas hyvin kiireelliset ajat, kun pitää muutama tuhat a4:sta tulostaa ja lähetellä eteenpäin. Kaikki muut jo tulostin, mutta isoimman yksittäisen erän (1600 sivua) jätin huomiselle. Oikeastaan siitä syystä, että niihin tulee vielä muutoksia ja korjauksia. Muutoin kaikki onkin valmiina postitettavaksi. Parin viikon päästä voi odotella ensimmäisiä palautettavaksi ja sitten vasta vilskettä piisaakin kun kaikki muutokset pitää toteuttaa tietokantaan :)

Muutoin mukavan lepposta meininkiä. Vois vaikka tässä tehdä kolapaukun odotellessa ruoan valmistumista. Nälkä, mikä ihana tekosyy.

Tappara meni sit häviään ja menetti sarjajohtajan aseman. Voihan paska.

WTF-8Maanantai 24.10.2005 03:44

Pian on aika, jolloin kaikki puhuvat UTF-8:aa irkissäkin. Ole ajassa mukana ja laita merkistösi kuntoon 1.1.2006 mennessä.

Lisätietoja: http://wiki.tukaani.org/irc_ja_utf-8

SöndagMaanantai 24.10.2005 02:37

Wipii.

Puhelin on ollut yllättävän hiljaa. Kai ny, ku siitä loppu akku ja laturi on töissä. Se loppu jo lauantaina, joten tänä aamuna ku olis pitäny lähtee mummon 75-vuotispäiville, ei herätystä tullutkaan ja porukatki oli yrittäny ottaa yhteyttä :p

Nukkuessa menny tämä päivä. Univelkaa on varmaa vuoden verran vielä jäljellä. Hetki sitte poikkesin kioskilla ostamassa paketin aamukahvia ja tupakkia ja koitan sinnitellä sen voimin.

Aamulla taas virkeänä duuniin x)

Pitkä kotimatkaLauantai 22.10.2005 10:39

Perjantaina illalla Espooseen Open Office -tapahtumaan IRC-Gallerian toimistolle. Sieltä siirtymä läheiseen hohtokeilahalliin koko porukalla. Ei pelaamisesta sinänsä sanottavaa, kokeilin pari kertaa. Sen sijaan juttelin Lauran kanssa yhtä sun toista elämästä, ku kerranki tilaisuus tuli. Ja tietty kattelin potentiaalista morsianta ;) Mut pitääpä todeta että mielikuva keilausharrastajista muuttui täysin, kun oletin niiden olevan keski-iän yläpuolella olevia miehiä, mutta tuollahan oli pääasiassa nuorisoa. No, kaitpa tässä joskus toinenkin tilaisuus tulee, vois sitten jopa kokeilla pelata :>

Jaa niin ja siitä potentiaalisesta... hieman pidettävä silmät auki missä ikinä liikkuukin. Eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka kun... asioissa on toisaalta myös mukana sana mutta.

Vihdoin himassa. Tai no tulin jo 40 min sitte. Tulipa vietettyä aamuyö Tampereen keskustassa ylikireessä IRC-Galleria napapaidassa. Lol. Vilustuinkohan edes... sen näkee varmaan myöhemmin..