IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ideapuiston korkkausTorstai 07.12.2006 22:07

vihdoin se on omalta osalta tehty. vaikka viikon ajan oon käyny päivittäin ideaparkilla, en vielä kauppajätin sisällä ollu käyny.

näillä näkymin tuun hyvin pian uudestaan. tosin rahaa palaa varmasti senkin edestä, nytkin shoppailin kaikkea sellaista, jota en ollut etsimässä.

yleisarvosanaksi 9+

MatkoillaSunnuntai 03.12.2006 05:43

Vaihteeksi Stadissa. Teki kyllä aamulla hankalaa herätä, muistelisin painelleeni torkkunäppäintä tunnin ajan, mut ekat herätykset tais olla seiskan pintaan... lauantaiaamuna. Niin, olisitko sinäkään herännyt silloin?

Koko ilta tuli vietettyä Kampissa, onnistuin missaamaan yhden irc-kanavan miitin siinä samalla, tosin eipä kukaan ottanut muhun yhteyttä, en ainakaan irkin kautta huomannu hilighttia saatikka että joku olis mulle soittanutkaan. Eli tulipa oltua sitten loppuaikakin IRC-Gallerian toimistolla ja sieltä sitten kohti Tamperetta.

Vaikka vuoro olikin sama, kuin keskiviikkona, Jenni ei tullutkaan kyytiin, höh. Toisaalta, olishan se aika hassua ollu kolmen vuoden jälkeen nähdä jopa kahdesti saman viikon aikana. No, vielä on kai mahdollisuuksia, mutta ei ainakaan samassa paikassa tavata :p

Toi pienempi pikkuveli oli päässyt tai joutunut, miten vaan, no tuuraan jotain "deejiitä" paikalliseen. Pitipä sekin setti käydä kattomassa kunnes porukkaa alkoi olemaan liikaa ja ihmistungos vain ahdisti.

Mut nyt mulla on laivalta tuotuja ananaskarkkeja ja kartonki tupakkia. Eiköhän tää tästä.

Ja puhelimessa on vihdoin ja viimein Irinan "Älä sano mitään" :))) ihanaa angstimusiikkia, vaikken omista sitä kellekään. Ei ole syytä :)

Ideapuisto aukesiLauantai 02.12.2006 00:58

Varmaan jokaisessa valtakunnan mediassa on otettu huomioon Lempäälään noussut Ideapark, eikä suotta. Onhan se kokonaisuutena mahtava ja suuruudenluokassaan lähes ainutkertainen.

Avajaispäivänä, eli tänään porukka oli kyllä hieman pihalla muun muassa yhteyksistä sinne ja sieltä pois, mutta eiköhän tää ole kaikille vähän opettelua. Ainakaan perjantaina ei syntynyt kovin massiivisia ruuhkia minnekään, mutta valkeakosken bussit kulki sitten seisomalastissa.

Ei olisi iso vaiva laittaa niihin kahteen alueen pysäkkiin merkit Lempäälään/Vesilahdelle/Valkeakoskelle ja Tampereelle. Nyt Valkeakosken autoja odoteltiin väärällä puolen katua ja aivan vääriin aikoihin.

Mitä tuli juteltua muutaman "puistossa" käyneen kanssa, niin kokemukset oli todella positiiviset. Kaikki yhdessä paikkaa. Varmaan omiin ostotottumuksiinkin tuo vaikuttaa sen verran, että tulen tukemaan sitä hyvin paljon.

Ideapark rules.

Normipäivä?Torstai 30.11.2006 02:06

Tässä on pientä pikablogin ainesta, monesta asiasta vois kirjoittaa enempikin, mutta katotaans millanen päivä oli 29.11.2006. No ei ainakaan normi päivä.

Nukkumaan 1:30. Pistin varmuuden vuoksi handsfreen toiseen korvaan, kun puhelin alkoi temppuileen, että varmasti herään herätykseen.

Herätys 4:00... keittään aamukahvit

Pysäkille 5:07, jep aamun eka vuoro, josta on teoreettinen vaihtoyhteys Helsingin bussiin (5:35 Tampereen asemalta). Niin monet kerrat olen tuosta yhteydestä myöhästynytkin, etten olis yllättynyt, että olis käynyt näin taasen. Itseasiassa silloin kun kävin Tampereelta Stadissa duunissa ja duuni alkoi kahdeksalta, olin tuon yhteyden varassa päivittäin.

Helsingin Kampissa klo 7:55. Jälleen aamukahvit, korttiin ladaten 10 euroa lisää armoa ja kohti työmaata, jossa palaveri klo 10.

Pääkonttorista pois joskus illemmalla, mutta en sitten vielä mennyt 18:00, 18:45 tai 19:45 vuoroilla kohti Tamperetta. Loppujenlopuksi fiksu veto ;)

William K:ssa pari isoa ja sitten Tampereen suuntaan. Vaikka Tampereella olis voinu jäädä asemalla, niin jatkoin matkaa vielä kohti Pyynikintoria. Tässähän se kohokohta sitten piileekin: tulipa kyytiin kovasti tutunnäköinen tyttönen ja yritin etupenkiltä saada varmuuden siitä, että se myös on se vilkasemalla opiskelijakortista nimeä. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Tuijotus tais kuitenkin tehdä tepposensa, sillä tämä tyttönen tulikin viereen ja kysyi "tunnistanko mä hänet" :)

Jep, joskus toisinaan miettiny mitä joillekin ihmisille kuuluu. Ei vaan ole ollut yhteystietoja saatavilla tai ne on out-of-date. Tämänkin ihmisen kanssa tullut vietettyä muutamia vuosia sitten varsin mukavia hetkiä, joita vaan tulee muisteltua hyvin positiivisesti. Harmi että kerkesin vain nyt matkaan sen kanssa pari minuuttia, kun mun pysäkki tuli jo. Höh. Onneks ny edes jokusen sanan kerkes vaihtaan.

No, mikä lie kohtalon sattuma tuokin, mut nyt oikeastaan kiitän itseäni, etten lähtenyt jo aiemmin pois Stadista.

Mitähän kivoja sattumia sitä seuraavat matkat tuo tullessaan. Niitä odotellessa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.11.2006 03:20

Mobiili-irsaaminenko turhaa?

Soitin veljelle, jonka piti olla Pirkkalassa, mut ei ollut. Tulos nolla
Soitin mutsille, joka oli Pirkkalassa mutta oli ottanut, tulos nolla.

Mut irkkiin satuin kirjoittaan vain missä olen ja sade ei houkuta ja kas, sain kyydin. Ja hieman yllättävältä taholta :) Kiitos Nana :)

[Ei aihetta]Lauantai 18.11.2006 14:49

/etc/motd sai jälleen lukuisten sähkökatkosten listaansa yhden merkinnän tältä aamulta. Jotain hyvää siinäkin - sain aikaiseksi laittaa jääkaapin (pakastelokeron) sulamaan. Kaitpa tuota virransaantia vois silti jollain tapaa alkaa varmistaan.

Vois taas kirjoitella jottain...Perjantai 10.11.2006 01:04

kolme viikkoa vielä, niin Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, Ideapark, avautuu. Vaikken mihinkään kauppakeskusen liikkeeseen ole sijoittumassa, on sillä kuitenkin erittäin työllistävä vaikutus muhunkin. Mikäpä siinä - kivahan se on "tehdä tyhjästä" asioita, jotka palvelee sitten muita. Kai siellä avajaispäivänä vois käydä ja katsoa millainen liikennekaaos sinne saadaan aikaiseksi. Bussejakin menee, käytännössä vartin välein, osa jopa samaan aikaan peräkkäin.

Shoppailusta tulikin sitten taas mieleen, että taas on se aika vuodesta, kun joulu lähestyy. Vaikka olenkin materialisti, en toivo mitään lahjoja - ostan kyllä itse sen mitä tarvitsen. Muiden ei tarvi vaivautua. Tiettävästi mulla on edelleen muutaman viime vuoden ajalta lahjoja avaamatta.

Joku pyhäinpäiväLauantai 04.11.2006 01:11

Hähää, pari päivää sitten annoin haastattelun mediaan pyhäinpäivän vaikutuksesta bussiliikenteeseen. Tosin, sattumien summa, toimittaja soitti maksulliseen puhelinpalveluun josta annettiin mun kännykkänumero :D olin hieman wtf, mistä toimittaja oli mun numeron hokannu :)

Mut tollaset pyhäpäivät ja pyhäinpäivät on kyllä kaikkea muuta kuin herkkua. Mikään ei ole auki, eikä mikään kulje. Näin kärjistetysti. Tosin itse en ko pyhä(in)päivän funktiota tunne, eikä edes kiinnosta. Mutta mässäilen. Ostin ko piinaviikonloppua varten kilon kermajuustoa ja höylään sen himossani vaikka loppuun asti parissa päivässä!

HC-sääTorstai 02.11.2006 09:06

Otsikko vois kuvata sitä, mitä Tampereen seudulla koettiin eilen. Emmä turhasta valita, varsinku löysin pipankin, mut muut valittaa senkin edestä.

- http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/1506.shtml
- http://www.aamulehti.fi/teema/myrsky/

30 min pysäkillä + 55 min matka. Ei huonosti 10 km mittaiselle osuudelle ;)

Laskuja, laskujaPerjantai 20.10.2006 02:24

Taas tuli puhelinlasku. Pakko tunnustaa tämän perusteella, että olen aktiivinen puhelimen käyttäjä.

Soittoaika 790 tuntia, 40 min, 50 sek. Tästä toki 789 tuntia, 58 min nettikäyttöä :D (wap+Gprs, yhteensä 113 Megatavua)

5 kpl tekstiviestejä autorekisterikeskuksen palveluun. Ja koko laskun verollinen loppusumma 26,87 €. Nyt hymyilyttää :)