IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ennen nukkumaanmenoaKeskiviikko 30.11.2005 05:29

Äh, on taas sellainen tunne että oon hieman laiminlyöny kaikkia ihmiskontakteja. Tai siis niitä muutamaa mitä mulla on. Tarvii varmaa ottaa toi puhelin käteen ja tekstata vaikka jotain. Siinä on vaan vähän hankala tilittää mitään, 160 merkkiin ku ei mahdu kaikki sanottava kerralla. Toivottavasti sinä, joka odotit (turhaan) saavasi multa tekstiviestiä, näet tämän ja tiedät, että mulla on taas vähän ollu heikosti aikaa.

Pari päivää sitten sain mielenkiintoisen tekstarin. Tai en tiedä miten siihen suhtautuisin. Ehkäpä aamulla duuniin mennessä vastaan siihen... vihdoin ja viimein ku akussaki pitäs virtaa olla. Olisin kyllä vastannu aiemminkin mutta kun toi laturi ei ole oikein mukana.

Tuun toimeen ilman puhelinta eikä mulla nytkään ole kuin yksi ihminen, joka säännöllisesti tekstailee. Eri asia, kauanko hänkään jaksaa, kun mun vastauksia voi joutua odottaan ikuisuuden.

Anteeksi.

SekopääTiistai 29.11.2005 23:47

Näin nyt taas jotain niin sekavaa unta etten tajua itsekään mitä siinä loppuviimein tapahtu. Harmi vaan, että oli pakko nousta ylös töihin, muuten olis ollu ihan pakko nähdä se loppuun.

Ei aavistustakaan mitä siinä tapahtu mutta...

"olin jossain tampereen ja pirkkalan välisellä alueella jossa meni junanrata vuoristoratamaisesti. itseasiassa junarata kulki suurimman osaa matkaa jotain siltaa pitkin joka ei ollu tosiaan tasainen.

tähän sillalle oli tehty 30 metriä pitkä pistoraide vähän samaan tapaan kuin joku muuntajien kuormausraide. tällä kertaa siihen oli tullu jokin erikoiskuljetus, mutta ilmeisestikin se ei käyttänyt raiteita.

alla oli nosturi joka nosti tämän erikoiskuljetuksen pois. se muistutti jotain maansiirtoajoneuvoa eikä aavistustakaan, mikä ydireaktori en kyydissä oli. olin saanu kuitenkin vihjeen, että tällainen tilanne tulee ja se "sammuttais auringon". toki olin unessani kuvaamassa tätä tilannetta.

mikä hassuinta, nojasin seinään, jota ei ollu ja kiipesin hyllyjä pitkin korkeammalle, että saisin kuvan auringosta joka sammuu. laukasin liian aikaisin ja ainoa kuva jonka sain, siinä aurinko vielä on elossa ja kuva on ylivalottunu. mitään tapahtumaa siinä ei näy. muut jotka oli kuvaamassa samaa tilannetta oli jotain ammattilaisia ja niitä ärsytti se, kun halusin päästä kaikkien muiden yläpuolelle.

tää kaikki sai alkunsa jostain sellaisesta, kun olin ollut jossain mökkiolosuhteissa jossa oli jotain randomtyyppejä ja hyvin ahdistavaa. sieltä ei päässyt pois muuta kuin tuurilla. kännykästä oli akku loppu ja tulentekovälineetkin loppu. loppuviimein onnistui hinkata jotain herkästi syttyvää yhteen ja siitä sai muka virtaa akkuun :D

ja pääsin pois mökiltä jonkun sekopään kyydissä ja jouduin tiputukseen, koska olin olevinani niin heikossa kunnossa ennen ko kuvaamista. mut sen tiputuksen annoin ihan itse. hmm."

minullako vilkas mielikuvistus? eikai. ja mitä siihen auringon sammuttamiseen tulee, se oli vain auringonpimennys ja se liittyi johonkin ydintestiin.

onneksi tämäkin kaikki on vain unta. ja sieltä eksoottisimmasta päästä. se miksi sen tähän kerron, ihmetyttää mua itseänikin. jospa näkis tuon kaiken uudelleen ja sais selville, mitä oikeasti tapahtui :oTalwi.Lauantai 26.11.2005 21:30

Jäi yöunet vähiin, kun keksin lähteä aamusta Jyväskylään. Ei ollut edes pienintäkään aavistusta, mimmonen keli on edessä, mutta mitäpä sitä luusaamaan.

Kaikki meni taas niin nappiin ku olla ja voi. Huomasin matkalla Tampereen keskustaan, että toinen kameran akku on hukassa ja senkin tiesin, että toi nykyinen ei kestä kuin 10 kuvaa maksimissaan.

Varauduin jo ostamaan uuden, mutta fotoliikeppä aukesikin kymmeneltä. En jääny räntäsateeseen odotteleen vaan painelin suosiolla duunipaikalle kattoon, josko hukassaoleva olisi siellä. Ei voittoa, 12765.

No, ennen Jyväskylään lähtöä, testasin pihamaalla ottaa yhden foton ja tokihan kamera päätti ilmasta, että akku on erittäin tyhjä. Okei, ostetaan Jyväskylästä, jos sieltä joku firma vaikka löytyis.

Tampere, Orivesi, Länkipohja, Jämsä, Korpilahti, Jyväskylä matkan menosuunta tuli tehtyä. Lunta tuli kokoajan taivaan täydeltä :( Sanoinko jo että vihaan talvea?

Jyväskylässä lumi tuli kuitenkin taas räntänä, joten mikäs siinä oli sit kastuessa. Hengasinkin mieluusti ostareissa yms sisätiloissa ja mikä poikkeuksellista, en käyny oluella :D

Joku vois kysyä, olenko kipeä? No, flunssaa on hieman ilmassa, ei mitää vakavaa kuitenkaan.

Mut löysimpä kamerakaupan ja sain uuden erikoisakun :)(: toivottavasti tuo kestää pitkään. Ehkä saa fiilistä kuvata myös lumen ja pakkasen muodostamassa helvetissä, jota talveksi kutsutaan.

SeminaariKeskiviikko 23.11.2005 18:28

klo 17 alkaa seminaari. Sinne siis.

...hahaa, tulin jo seminaarista (01:51, 24.10.2005)

Kerran kuussaKeskiviikko 23.11.2005 01:21

...

...saunomassa.

Tänään viimeksi. Hyvää se teki oikeastaan. Kun käy tarpeeksi harvoin (enimmillään kerran kuussa), niin sitä paremmalta oikeastaan. Ei ainakaan kyllästy.

Tosin, yksin on tylsä saunoa, mutta onhan se lämpö aika jees. Unohtamatta saunaolutta :)

Edelleen ilman...Tiistai 22.11.2005 08:54

...telkkaria.

Kun kuulin, kuinka ala-arvoista nykypäivän tv-tarjonta on, esim: Idols, Big Brother yms... niin en yhtään ihmettele, miksi mulla ei edelleenkään ole televisiota. Tällainen laaduton tarjonta ei ole ainakaan omiaan lisäämään kiinnostustani moisen hankintaan.

Onneksi netistä tulee aina mitä haluaa ;)

LauantaiSunnuntai 20.11.2005 01:39

Oon ollu todella epäaktiivinen kirjoittamaan mitään blogiin.
- Oikeastaan siksi, että mulle ei ole tapahtunu mitään
- Oikeastaan siksi, että en viitsi kirjoittaa "heräsin, nukahdin", vaan haluan, että blogissa olisi jotain mielenkiintoistakin.
- Oon laiska :)

Laiskuuden huipuksi voi kai käsittää sen, että valitin tänään ircissä pikkuveljelle, että käy ostaan mulle pari E14-kantaista hehkulamppua, että saan paskahuusin valoa... että vois käydä suihkussa. Tais hajota jo pari päivää sit, mut eipä tullu kaupassakaan poikettua tolla välin.

No mutsi sitten toi autolla tänne parit lamput ku ei laiska velipoika niitä suostunu tuomaan. Ja vei vastineeksi tyhjiä tölkkejä kauppaan. Tais jäädä voitolle ;)

Töissä on ollu viikolla kivaa. Saanu taas eri yrityspomoja tapailla ja kaikki on sujunu mallikkaasti. Mikäpäs siinä, tykkään siitä mitä teen. Oikeastaan mussa on työnarkomaanin vikaa, ja se heijastuu sitten kaikkeen muuhun - esim kotio ei jää aikaa.

Ny on ihanan raikas olo ku on suihkussa poikettua. Vois melki pistää päälle IRC-Gallerian napapaidan :)

Sekavia ajatuksiaTiistai 15.11.2005 23:13

Örr. örr.

Baari ilman nettiä... niin, se on paikka missä vedetään pää täyteen, kun ei ole parempaakaan tekemistä.

Kävin Semaforisa todistamassa tätä ideologiaa, siihen asti, kunnes tulin toiseen kantapaikkaan nettaileen.

2e/iso olut ei ole kova hinta ja kun suuhun saa muutakin pantavaa kuin sormet, niin mikäs siinä, mutta se netti...

...joten siksi vaihdoin paikkaa...

...että pääsisin kommaan teille, että pääsisin katteleen aitiopaikalta ohikulkevia tyttöjä. että pääsisin ... no edes jonnekin.


/me @ ravintola Rotwalli, Hämeenkatu, Tampere.

Matkasuunnitelmia taasMaanantai 14.11.2005 15:40

Joku perjantai olisi suunnitelmissa tehdä Länsi-Suomen kierros. Okei, mä en ole vielä laskenu, paljon tää vie rahaa, mutta vissiin aika reippaasti.

Perjantai...
08:30 Tampere - Kankaanpää (10:35)
11:35 Kankaanpää - Kauhajoki (13:00)
16:05 Kauhajoki - Teuva (16:45)
17:35 Teuva - Seinäjoki (19:05)
19:50 Seinäjoki - Koskenkorva (20:20)
21:20 Koskenkorva (ilmajoki) - Vaasa (22:15)

Lauantai...
00:55 Vaasa - Seinäjoki (02:10)
03:30 Seinäjoki - Kokkola (05:55)
06:45 Kokkola - Tampere (13:20)

Edellisestä Seinäjoen reissustakin alkaa oleen jo huolestuttavan kauan. Tais olla 2004 ?

Mut, saas nähdä paljo tota rahaa kää kommunikaattorin ostamisen jälkeen... kun se vuokrakin pitää maksella. Voi olla että paras toteuttaa matka vasta tammikuussa... ja mieluusti niin, ettei oo pakkasta...ainakaan paljoa :)

Outo yö.Sunnuntai 13.11.2005 05:24

Tässä blogimerkinnässä on yhtä sun toista, mikä ei normaalisti kohdalleni tapahdu. Tämä ei ole heräämistä ja nukkumaanmenoa, tai kertomista siitä milloin lähdin töistä. Kiinnitetään turvavyöt, nörtinkin elämässä voi olla jotain...

Vaikka koko lauantai-illan väänsin koneella kuvatietokantaa ja toista tietokantaa, niin eikös puhelin soinut. No, kaverihan se sieltä soitteli, että haluaisinko lähteä testaan Länsilinjojen autoa #46. Ei muuta kuin vaatteet päälle, vaikka kuvittelin viettäväni koko illan himassa.

Kaveri tuli ja nouti mut tuosta kotitalon pysäkiltä ja paineltiin keskustaan, otettiin muutamia fotoja... katosin kantabaariin (Tuoppi), josta sit yödösällä...

No pikkuveli eksyi samaan vuoroon mihin minäkin. Päätettiin sit mennä yhteistuumin paikalliseen baariin.

Paikallisessa oli jälleen hyvin täyttä. Suoraan sanoen liian täyttä, että siellä olisi ollut mukava olla. Toisaalta, mukavuus on kiinni ihmisistä.

Jo baaritiskillä jonottaessani olin lähellä saada turpaani, vaikken saanutkaan. Joku randomtyyppi, joka oli voimakkaasti humalassa rupesi etuilemaan ja veti mua poninhännästä niin että sattui voimakkaasti. Portsari veti toki hänet taaemmas, mutta sama hemmo tuli uudestaan uhoamaan. Itse pysyttelin rauhallisen viileenä, kunnes tämä tarttui kravattiin ja yritti suoraan sanoen tukehduttaa mut. Portsari tuli toisen kerran ja veti tämän hemmon sivummalle ja tajusin ottaa krakan pois. Ilmeisesti herättää paskabaareissa vain ärtymystä.

"millanen päivä sullon huomenna" "normipäivä" "kaks talon lonkeroo" "ensipurasu"

Joku tyttö sit vinkkas että saa tulla istuun viereen ja menin. Se uhkas viedä mut hitaille ja mumisin jotain, että oon varmaan enne hitaita lähteny pois täältä ;) No, mutta se vei jo seuraavaan biisiin, ja olin enemmän ku wtf. Mä en oo tanssilattialla ollu moneen vuoteen, en voi oikeastaan muistaa että koska ja kenen kanssa ja miksi.

Olin paniikissa mutta myös tanssilattialla. Oikeastaan tämän tytön takia kehtasin tehdä sen kaiken. Se oli selkeesti juonessa mukana.

Puhuttiin niitä näitä, annoin käyntikortin ja kehotin rekisteröityyn IRC-Galleriaan :) Varsin fiksu tyttö oli.

Tässä vaiheessa varmaan joku kysyis: "saitko?". No voin vastata että "en". Mutta olen taas karistanut yhden seikan ujoudestani tekemällä jotain sellaista mitä en koskaan ole kuvitellutkaan tekeväni. En ajatellu koko hommaa enää itteni nolaamisena vaan olihan siinä fiilistä mukana.

Kiitos sinulle, joka tän kaiken sait aikaan. *hali*

Live is life.