IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

WipiiPerjantai 27.01.2006 16:52

Otin uuden puhelinliittymän käyttöön. Sen myötä vaihtuu myös ensisijainen puhelinnumeroni, joten tarkistakaapa uusi numero vaikkapa kotisivuiltani.

Ja mikä parasta, tämän Saunalahtelaisen kuuluvuus slumissani on täydet, siihen ei DNA pystynyt. Toivottavasti enää puhelut ei pätki :p

Ja kohta Poriin <hymy> ... nyt irkkaan koko matkan <hymy>

KauppamatkallaKeskiviikko 25.01.2006 02:03

Oli jääkaappi tyhjä. Töiden jälkeen otin Connexin pikavuoron Tampereelta Helsinkiin ja poikkesin Kampin K-Supermarketissa ostamassa maitoa. Tulin hetki sit takas :)

No, samalla reissulla poikkesin myös verkkokauppa.com:sta hakemassa vihdoin Nokia 9500:n ja pikasesti moikkaamassa kollegoita Lauttasaaressa :>

Minnekähän sitä sit tänään lähtis...

Paluu arkeenTiistai 24.01.2006 02:40

Oikeastaan edellisessä blogimerkinnässä olisi pitänyt hehkuttaa kaikkea hienoa mitä taas on tapahtunut, kaikkea jännittävää mitä on kokenut ja kuinka hyvä fiilis on.

...mutta kun en vaan oo saanut aikaiseksi kirjoittaa. Ja toisaalta, ihan hyvä pitää joitakin asioita omana tietona. Yritän jatkossa kertoa taas kaikkea hieman avoimesti.

Mut, anyway. Valintojen maailma. Tänään tiistaina lähden ostaan uutta "puhelinta". Nokia, jonka laatu on huonontunut vuosi vuodelta, julkaisi sitten 9300i puhelimen. Ei tuon pitäis sinänsä horjuttaa, mutta kun se on selvästi halvempi kuin 9500, jonka ajattelin hankkia. Mut päätin, että jos 9500:sta on saatavilla vielä siihen hintaan mitä oon valmis maksaan, ostan sen ja antaa ton lelun olla. Mut jos ei ole, niin sit tyydytään tohon.

9500 on kuiteski 60g painavampi, sentin jos toisenkin tai millejä ainaki johonkin suuntaan isompi. Parempi näppis ja ulkomuoto.

Mullei ole koskaan ollu uusinta mahdollista puhelimallia eikä koskaan tuu varmaan oleenkaan. Jos nyt hommaan vanhentuneen 9500:n, niin sillä kitkutellaan monta vuotta :)Antoisia lukuhetkiäTiistai 24.01.2006 01:48

Ostin ilmeisesti elämäni ensimmäisen romaanin: Arto Salminen - Paskateoria. Löyty Porin Anttilasta :>

Ihana aamuherätysTorstai 19.01.2006 08:26

Huomenta.

Olipa ihana herätä kullan soittoon, kun kaksi kelloa metelöi herätyksen merkiksi, mut en jostain syystä reagoinu niihin lainkaan. Voiko juuri paremmin päivän aloittaa, kuin kuulemalla tutun äänen korvaansa?-) No okei, aamusuukkoa ja -halia ei saa puhelimen kautta, mut hyvä näinkin :)

Kiitos.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 03:09

Tulipas taas vähän outo tilanne.

Mulla ku on keittiössä tommonen tiskivalo, mut siitä on kupu pois ollu jo pitkään, eli lamppu on paljaana, niin jossain vaiheessa se lamppu paloi mut en sit oo saanu aikaiseksi vaihtaa siihen uutta tilalle.

No nyt kun sitten kävin nappaan ruokaa uunista ja olin laittamassa patalappua telineeseen niin tökkäsin sormella siihen lamppuun ja se alkoi palaan välähdellen :) Ilmeisesti katkennut hehkulanka se siellä vaan kosketteli menestyksekkäästi :>

Mut melkeen pelästyin :>

[Ei aihetta]Maanantai 16.01.2006 18:14

:)

Tulin duunin suoraan Porista :) Ei tota ny järin pitkänä työmatkana osaa pitää, kun on Helsingissäkin tullu ravattua jonki aikaa päivittäin. Tollanen sopiva rupeama :)

Hiuxet lähti, ja fiilis hieno, mut vähän haittaa tämmönen flunssa, jonka oon varmaa omaa tyhmyyttäni hommannu kekkuloimalla liian vähissä vaatteissa pihalla.

Tai no, vähän alkaa oleen jo ikävä takas. Eikä oikeastaan ihan vähän vaan aika paljonkin <sydän>

Oli jälleen yksi uskomattoman ihana viikonloppu elämässä ja lisää edessä :)

Hiuxet kasvaa kai?Torstai 12.01.2006 01:45

Ne jotka muistavat mut ihan älyttömän pitkähiuksisena, saattavat hieraista ens kerran nähdessaan hieman silmiään. Vaikkei mitää radikaalia vielä tapahtunu, niin keskimäärin 5-7 cm katos hiuksia hetki sitten. Ja tää on vasta alkua, koska ens kerralla lähtee vielä tuplaten pois.

Kyllä ne kasvaa takaisin, tai ainaki vois olettaa. Mut jo pienelläkin lyhentämisellä, tuli parempi olo. Pysyvät jo hieman paremmin ryhdissä, mut kunhan tositoimiin päästään, niin luulisin, että hiusten äkillinen kasvoillemeno tietyissä tilanteissa olisi mennyttä aikaa :p

Tuun silti pysyyn varmaan aina jokseenkin pitkähiuksisena, mut tää on vaan ihan tervehdyttävä toimenpide. Siihen annan valtuudet sille, kehen luotan :)

Hiljaiseloa?Keskiviikko 11.01.2006 04:42

Edellisestä blogimerkinnästä onkin jo reilu viikko aikaa, jonka jälkeen on tapahtunut yhtä sun toista.

Fiilis: väsynyt, mutta onnellinen

Blogimerkinnän luettavuutta haittanee sirpaleinen tieto ja väliin heitettävät asiat, jotka haittavat asioiden sisäistämistä. No, mutta elämä... sisäistämistä siinäkin. Olen onnellinen ja näytän sen, vaikka vaikea vieläkään tajuta, et mitä on tapahtunut. Sopivan väsyneenä voi luulla kauniiksi uneksi, kun tuttu nimi aukeaa irkissä privaan, tulee tekstiviesti tai soitto. Mutta kun taas halataan ja tulee suukko huulille, tiedän, ettei se ollut vain unta.

En tiedä mitä loppiaisessa juhlitaan, mutta itse lähdin sitä viettään sadan kilsan päähän saman tyttösen luo, jonka kanssa olin viettämässä uutta vuotta. Se aika oli ehkä parhaimpia viikonloppuja elämässäni, ellei paras. Ainoa vika että piti lähteä 4 päivän jälkeen pois. Tänä aikana melkein synnyin uudelleen - en palannut reissusta rähjäisenä vaan onnellisena ja tyytyväisenä. Ja hyvin tärkeää myös se - kaikki stressi oli kadonnut. Todellinen hermoloma parhaassa seurassa.

Mullon jo ihan älytön ikävä luokses... <sydän>

Mut paljon jää mun ja Sadun salaisuudeksi. Ihan kaikkea ei tarvi julkisesti kertoa, eikä tuu koskaan kerrottua :)

8< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ompas elämä ihanaa. Kertakaikkiaan. Taidan leijua ilmassa :)

Mitä tapahtui vuonna 2005?Tiistai 03.01.2006 04:33

Vuosi 2005 jäi mieleen varsin mukavana vuotena. Oikeastaan mitään kovin yllättävää ei omalle kohdalle tapahtunut, vaan vuosi oli jokseenkin neutraali.

- Matkustelin ympäri Suomea vapaa-ajan puitteissa. Lahti, Pori, Jyväskylä, Pieksämäki, Hämeenlinna, Turku, Valkeakoski, Helsinki, Espoo ja Vantaa tuli jokseenkin tutuiksi, jos ne ei jo aiemmin sitä olleet. Sen sijaan monet paikat jäi kokematta, niistä mainittakoon Kotka ja Pohjanmaa.

- Vaihdoin työpaikkaa alkuvuodesta, ja olen nyt omalla alallani.

- IRC-Gallerian järjestämissä tapahtumissakin tuli oltua mukana. Niin suljetuissa tilaisuuksissa Ikaalisissa ja Espoossa, kuin myös bileissä Gloriassa.

- Hohtokeilasin ekaa kertaa (liittyen edelliseen).

- Painoni nousi kuluneen vuoden aikana noin 10 kg jääden jo tyydyttävälle tasolle, tosin tästä on hyvä jatkaa ens vuonna

- Punkkasin viikon päivät Kalliossa mukavassa yksiössä patjan ja tietokoneen kanssa. Ja 1½ kuukautta matkasin HKI-TRE -väliä bussilla, joka ikinen arkiaamu ja -ilta.

- Siirryin UTF-8:n käyttöön ircissä.

- Loppuhuipentumana, vietin erityisen mukavan uudenvuodenaaton kaukana kotoa :)

Varmaan paljon muutakin, kaikennäköistä, kaikkea oleellista ei nyt vain tule heti mieleen, mutta voihan blogia vielä täydentää jälkikäteenkin :)

(Kopioin idean PikkuPiru:lta, toivottavasti ei pahastu :)