IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tavallinen maanantai?Tiistai 25.10.2011 01:34

Jos löytäisin jostain verkkopankkini tunnusavaimet, maksaisin jo pois mm lainan lyhennystä. Kämppä on käännetty, eikä töistäkään löytynyt. Kuitenkin 21.10. oon maksanut puhelinlaskuni... kerrankos sitä hukataan lähes käyttämätön avainlukukortti :P

Ja tänään olisi päättynyt tämä antibioottikuuri. JOS ne lääkkeet olisi olleet töissä mukana. Syödään sit vielä huomennakin.

Pitkästä aikaa koirapuistoiluaMaanantai 17.10.2011 02:56

Oli tuossa Nellillä juoksut, niin koirapuistoon ei ollu asiaa hetkeen.

Nyt huomasi jo syksyn olevan turhan pitkällä, kun koko päivä varsin hämärää, tarvitsee varmaan hankkia valovoimaisempaa objektiivia.


Sonja näyttää, kuinka kalikka otetaan ilmasta, Suvi seuraa.
Viirapuiston noutajat

Nelli ja Suvi tappelevat kalikasta

...ja välillä peuhataan...

SaneerausMaanantai 10.10.2011 02:50

Hammaslääkärien sanastoon pitäisi joskus tutustua tarkemmin. Kuitenkin se on käynyt selväksi, että saneeraus, ei tarkoita että vanhaa korjattaisiin, vaan se tarkoittaa hampaan poistoa.

Näemmä minulle on varattu taas aikoja seuraavasti:
- 13.10.2011 Takahuhti klo 8 hammaslääkäri
- 17.10.2011 Suupoli klo 14:30 suukirurginen toimenpide.

Jos ensimmäisen käsittelyn jälkeen totesin, että ainakin suussani on kaksi ehjää hammasta, nyt niitä on ainakin neljä. Jos hyvin käy, ens viikolla niitä on taas kaksi lisää.

Ulkoilmaruokailua SeinäjoellaPerjantai 30.09.2011 21:09

Kelit hellivät täällä lakeuksilla, samoin maukkaat tarjottavat. Lämpötila keikkui jopa 18°C tuntumassa, joka on näin syyskuun viimeiselle päivälle ihan hyvin.

Samburgerista lihapullaperunut 4.00€ (pelkät ranskalaiset olisi 3.40€)
Wilsonista sitten iso olut - jokohan omalta osalta terassikausi olisi hyvä päättää tähän? Tosin Wilsonin terassi on kaiketi auki ympäri vuoden.

Viikko koiravahtinaMaanantai 29.08.2011 02:59


Emäntä se otti ja läks ja pakkas laukkunsa.

...lähti Mallorcalle viikoksi!

Onneks itsellä kesäloma menossa vielä, niin ei tarvinnu mitään poikkeusjärjestelyitä tehdä koiran hoitamisen suhteen.

Siitäkin huolimatta, että parisängyssä on yks paikka vapaana, tää meidän koiruus se vaan hakeutuu aina siihen mun paikalleni.

Tässä nää päivät on menny koirapuistoissa ja välillä käyty uimassakin. Mitä tuleva viikko tuo tullessaan, ei voi vielä tietää. Kuvaamaan tuon kanssa on vähän hankala mennä, kun kuvaamiseen tarvii kaksi kättä. Toki kyllähän se yksin kotonakin pärjää, mutta kun tottunut huomioon, niin mieluusti huomiota jaan. Tuppaa vaan noi kuvausreissut venymään ;)

Oheinen kuva otettu tällä viikkoa tuossa viereisessä Viirapuiston koirapuistossa. Kuvassa tappelemassa heinästä myös viereisen korttelin toinen kultsu.

[Ei aihetta]Maanantai 22.08.2011 02:56

No niin. Vaikka kesäloma käytännössä alkaakin vasta maanantaina 22.8., niin käytännössähän kesälomaa on ollut siitä alkaen, kun perjantaina on työpaikan oven takanaan sulkenut.

Kun vuorokausissa ei vieläkään ole lisätunteja, on ongelma siinä, että ne olemassaolevat tunnitkaan eivät riitä. Pari määrittelytyötä jos vaikka saisin tässä yön aikana valmiiksi, jotta voisin lähettää ne alihankkijalle.

Toinen ongelma liittyy oikeastaan koko kesäloman viettämiseen. Idea olisi kierrellä Etelä-Pohjanmaalla päivästä toiseen, käydä ehkä Keski-Pohjanmaallakin. Mitään vaan en ole ennalta vielä miettinyt. Pahimmillaan täsäs käy nyt niin että kaikki reissut jää tekemättä tai tulee tehtyä puolihuolimattomasti.

Aikaa on käytännössä 2 viikkoa, josta kuitenkin toinen viikko tulee oltua koiravahtina. Yritetään silti räpistellä.

[Ei aihetta]Maanantai 15.08.2011 02:54

  • 8 tuntia kunnallisen hammashoidon alkamiseen
  • vajaa viikko kesäloman alkamiseen
  • 3 viikkoa kesäloman päättymiseen
...ja vain yhtä asiaa odotan näistä oikein paljon ;)

500Torstai 28.07.2011 06:05

blogiapinat.png

...joko sinun etusivusi, seuraamasi yhteisöt ja kavereiden flow näyttävät tältä? Niin minunkin.

500 raipaniskua jokaiselle, kiitos!

22 tuntia risteillenMaanantai 18.07.2011 02:57


Tulipa tuossa pidettyä pari ylityövapaata, kun ylitöitä on kertynyt ihan kohtuullisesti. Emäntä varasi risteilyn, suuntana Tallinna ja liput oli M/S Baltic Princessille.

Siinä, missä muut kantoivat laatikkokaupalla olutta ja siideriä kotimaahan, mukaan tarttui lopulta, ennen laivaan nousua vain yksi olutlaatikko ja muutama irtotölkki A. Le Coq:n lonkeroa rimimarketista.

Itse elin jossain määrin tietämättömänä siitä, kuinka uusi laiva tuo Baltic Princess edes on. Hisseissä olleet vuosiluvut 2007 ja hyttien lcd-telkkarit sitten lopulta paljastivat, että eihän tämä kovin vanha laiva ollutkaan.

Wlan-verkko tuossakin laivassa toimi muutamissa paikoissa, hyteissä ei tietty ollenkaan. Jos jotain asiaa toivoisi paremmaksi, niin toki juurikin Wlanin kuuluvuutta, vaikkei siitä varustamo lisää rahaa saisikaan. Ei tarvitsisi sitten nettiaddiktinkaan haahuilla laivan käytäviä edestakaisin etsiessä toimivaa avointa wlania :)Laivoista kun puhe, niin jotenkin tämä kuva sopii tähän parhaiten. Tämä mielenkiintoinen tuttavuus tuli tavattua Tallinnan satamassa ja tunnetaan nimellä Costa Atlantica. Pituutta oli silmämääräisesti riittävästi, netistä kaivettujen tietojen perusteella lähes 300 metriä ja ollen tuollaisen 80 metriä pidempi, kuin tuo käyttämämme Baltic Princess. Voisi olla ihan mielenkiintoista kokea joskus tuokin.

Vaan lopulta ihan mukava reissu ja hyvin todennäköistä on, että tässä tulee koettua Tallinkin palveluita jatkossakin. Riittävästi aikaa myös maissa, tosin tällä kertaa kuvaaminen oli hieman rajoittunutta, kun jätin tuon EF 70-200 -teleobjektiivin kotio ja koitin kituuttaa kittisutun kanssa.

Mansikkasatoon tuskin kauan enää aikaa.Maanantai 11.07.2011 00:47

Kuten tästä blogista on voinut havaita, tuli todellakin 23.4. hankittua parvekkeelle kaksi mansikan tainta. Ei ole kolmeakaan kuukautta kulunut, ja näyttää kovasti siltä, että marjasatohan siitä lopultakin tulee.


Kesä on ollut lämpimämpi ja aurinkoisempi, kuin olisi osannut odottaa. Ilmeisesti kastelupuolta ei ole kuitenkaan vallan laiminlyöty, sillä jokseenkin hyvin ovat saaneet mansikat kasvaa, ja nyt on useita raakoja marjoja jo paikallaan. Muutama mutanttimarja vielä hakee lopullista muotoaan, mutta mielenkiinnolla seuraten, millaisia niistä sitten lopullta tulee.

Ja tässä on tämänhetkinen tilanne - kuva 10.7.2011
Raakaa mansikkaa