IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kahden vaiheillaMaanantai 22.04.2013 02:59

Nyt on menossa niitä hetkiä, kun pitäisi tehdä päätöksiä. Päätöksiä, joilla on kuitenkin vaikutusta muutamaksi seuraavaksi vuodeksi.

Eteen osui S-pankin lainamainos. Ei siinä itsessään mitään kummallista, mutta minimisumma on 5000€. Mielenkiinto ottaa velkaa on tietty aika vähissä ja kun edellistäkin on Danskebankille vielä reilu tonni.

Koron suhteen tuo Ässän tarjous on huonompi kuin mitä tässä vielä maksellaan. Mutta toisaalta, eikai se väärin olisi maksaa toisella lainalla pois edellinen ja tehdä ne kesän isot hankinnat siinä samassa ja elää pari vuotta hieman niukemmin maksaen vain yhteen paikkaan pois kuluja ja korkoja.

Joka tapauksessa tuo Danskenkin lainan korko ja muut palkkiot pistää mietityttämään, että siitä olisi hyvä päästä nopeasti eroon, koska pienillä lyhennyksillä se ei tosiaan pienene itsestään. Lisäksi hankintalistalla olisi asioita, joihin ei riitä irroittaa nopeasti valuuttaa.

Mielessä siintää Canonin EOS 7D runko http://www.rajalacamera.fi/canon-eos-7d-runko/133814B025/dp 1199€, josta Canon hyvittää satkun pois. Ja tuohon vielä pariksi http://www.rajalacamera.fi/canon-ef-24-105-4-l-is-usm-/130344B003/dp 24-105 4L 799€, pakettihintaan 1948€.

Nykyisessä kamerarungossa on muutama kuollu pikseli, mutta ei se varsinaisesti vielä aiheuta vaihtotarvetta. Pikemminkin tarve syntyy omasta halusta kehittyä kuvaajana entistä paremmin.

Joka tapauksessa päätös tuon lainan suhteen pitää ny tehdä melkein tän kuukauden aikana. Tai jättää tekemättä ja jatkaa kuten ennenkin.

Kuvista puheen ollen, oon aktivoitunu kuvaamaan taas linja-autoja, niitä on tuolla: http://tsb.1g.fi/kuvat/kuukausikuvastot/2013-04

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.