IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lomaa odotellessa...Torstai 19.05.2011 17:51

Vielä viikko tarvitsisi töitä painaa ja sitten vihdoinkin koittaisi kesäloma. Tai se ensimmäinen viikko siitä ja taas takaisin sorvin ääreen. Lomaviikko suorastaan huipentuu suokkimiittiin, mutta mitähän muuta sitä kerkeisi tehdä?

Kiertää Suomea? Koodata?

Tässä juuri kävin Seinäjoella tekemässä pikkuretken, ja tarvii kyllä todeta, että kun kuvia on vieläkin jonossa tuolta reissulta 170 kpl, joista parhaat pitäisi valita, niin on tässä aikamoinen homma saattaa kuvastot ajantasalle. Ja uusia kuvia tulee lisää joka päivä.

KesäkesäKeskiviikko 11.05.2011 22:08

No niin, eiköhän tämä kesä ole jo lähtenyt käyntiin. Tosin vajaa 1,5kk ja valoisa aikakin alkaa taas vähenemään... nautitaan siis nyt!

Oheiset kuvat muuten tänään otettu.

PalapeliSunnuntai 08.05.2011 01:11Eikai sitä voi olla liian vanha aloittaa palapelien tekemistä, etenkin kun sellainen tuli tarjolle. Koiramme ei osannut sitä tehdä, joten ajattelin itse kokeilla.

Jotenkin etäisesti tämä muistuttaa logoja myöten sellaista kynää, jonka sain lahjaksi kuluneen viikon maanantaina, itse asiassa ko kynä onkin kateissa tällä hetkellä.

Hmm... sitten kun saan palapelin valmiiksi, voisin kokeilla, voiko tällä kirjoittaa.

AlivuokralainenLauantai 30.04.2011 18:14Huhtikuun aikana talon rakenteisiin, tarkemmin ottaen meidän asunnon ylle muutti jokin varpuslintu, eikä se ihan yksin siellä taida asustaa. Sisäänkäynti on 68 cm parvekkeenoven yläpuolella, joten tuskin ketään yllättää, jos sanon tänne kuuluvan jokseenkin jatkuvan "tsirpityksen".

Laimennetaan samantien täysmehutkinPerjantai 29.04.2011 16:48
Sitä tässä ihmettelen, että miksei tätä ehdotusta tullut silloin, kun RKP istui hallituksessa? Vai olisikohan se vaikuttanut vaalitulokseen entisestään...

Jos tällaiset päättömät ideat menisi läpi, siirtyisin kyllä suoraan IVA-oluiden pariin. Maulla on väliä.


Koko juttu oheisessa linkissä.

Kaupassa myytävien alkoholijuomien enimmäisalkoholimääräPerjantai 29.04.2011 17:33, 2250 vastaajaa

RKP:n Astrid Thors väläytti, että marketeissa myytävien alkoholijuomien enimmäisalkoholimääräksi pitäisi tulla 3.5 til-%. Olemmeko samaa mieltä? Alkostahan saa ja on aina saanutkin vahvempia juomia, mutta rajoittuneen myymäläverkoston takia, Alkon palvelut eivät kaikkialla kohtaa kuluttajia.
Kaupassa myytävien alkoholijuomien enimmäisalkoholimäärä
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

2x jordgubbeLauantai 23.04.2011 19:03

No niin, parvekkelle ilmestyi taas jokunen kukkanen lisää. Tällä kertaa 10 orvokkia parvekelaatikkoihin ja lisänä pari uutuutta, jollaisia ei ollakaan kasvatettu aikaisemmin: 2 kpl parvekemansikoita. Jos hyvin käy, meillä on vielä omia, itsekasvatettuja mansikoitakin :)

Fragaria x ananassa 'Temptation' - www.taimitukku.fi

VaalivalvontaaMaanantai 18.04.2011 00:18

Tätä merkintää kirjoittelen Kotka-Tampere väliltä, jännittäessä, mitenkä kansa on ääniä antanut. itsehän kävin ennakkoäänestämässä yhtä nykyisistä hallituspuolueista, tai oikeastaan yhtä nykyisen hallituspuolueen Pirkanmaan ehdokasta.

Tavoite oli omalta osalta estää perssuomalaisten pääsy suurten joukkoon, mutta näemmä päässyt jo keskustankin ohi. Lopullista tulosta odottaessa.

Verotuspäätös 2010Torstai 07.04.2011 23:08

...tipahti tänää postin mukana. Näemmä palautettavaa kertyi kuitenkin 112,49 €, joka taitaa olla puolet siitä, mitä viime vuonna. Mätkyjä ei olekaan tullut enää vuosikausiin, viimeksi silloin kun vaihdettiin markat euroiksi. Toinen lasku oli jotain 700 markkaa ja toinen reilu 110 euroa. Sillon kuvittelin pääseväni vähällä, mutta kas, rahayksikkö oli vaihtunut.

Se olis sitten se aika vuodesta...Keskiviikko 06.04.2011 00:21

... tai ainakin toivon, että olisi kevät. Meinaan nyt päästetään valloilleen sisäinen hortonomi ja seuraavaksi ohjelmassa on jo perinteeksi muodostunu narsissien istutus.

Ostin tällä kertaa kaksi settiä, niin ei harmita jos koira tuhoaa toisen. Viime kerralla oli vain yksi ja se koki nopeasti voittajansa...

Uusi lähikauppaLauantai 02.04.2011 15:05

No niin ja näin siinä sitten kävi, että kauppamatka puolittui siitä mitä se oli, kun Prisma avasi ovensa, kun ennen tuli asioitua parin korttelin päässä olleessa S-marketissa.

Ihan uusi juttu Prisma ei sentäs meillekään ole, johan kyseessä on Pirkanmaan osuuskaupan 7. Prisma, ja omaa odotellessa muuttui pari Euromarkettiakin Prismaksi.

Sijainniltaan uusi kaupan suuryksikkö sijoittuu suhteellisen ihanteellisesti olemassaolevan asutuksen viereen, paikka on myös joukkoliikenteellä helposti saavutettavissa ja Vaasantien läheisyydessä, joten tavoitettavuus on vähintäänkin hyvä. Samalla autovirta tulee jakaantumaan tasaisemmin Lielahden kauppa-alueella, kun Prisma vie väkisinkin asiakkaita Citymarketiltamme.

Asiakasomistaja kiittää ja keskittää jatkossakin ostoksensa yhden kaupparyhmän liikkeisiin.