IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ostoxilla.Maanantai 20.02.2006 18:45

Kirjoitan tätä blogia juuri H&M:n myymälästä. E olis kuvitellu koskaa moisessa mestassa käyväni.

OMG

Muuten shoppailu sujunu perinteisimmissä merkeissä: citymarket, vapaavalinta, prisma itäkeskus. ja tuttuun tapaan, heti ekasta myymälästä löyty kaikki tarvittava. ei oo miehiä tehty shoppailemaan, mut juostaan peräs silti. voihan noissa myymälöissä vaikka irkata sen aikaa,, kun tyttö tekee löytöjä :>

[Ei aihetta]Torstai 16.02.2006 05:04

ext3/fat32/fat16/ntfs...

kotona 02:30. en edelleenkään ymmärrä, miksi markkinoilla on joku ntfs-tiedostojärjestelmä, siitä ei ole muuta kuin harmia ja ongelmia. ainakin silloin kun sellainen levy sekoaa ja tavaraa pitää ottaa talteen.

itse voisin suositella ext3+fat32 yhdistelmää. ei ainakaan tuki lopu kesken ja hyvin on toiminu käytännössä.

Vastataan haasteisiinKeskiviikko 15.02.2006 13:36

Jouduimpa seuraavan haasteen uhriksi, mutta tavoilleni ominaisena, en jatka haastetta, vaan kerron miten asjan laidat ovat.

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."


Hmm, menee hieman hankalaksi, mutta minulla on katto pääni päällä. Joo, näin on näreet.

Muita asioita jotka ovat päällä, mutta ei minun päälläni: kahvinkeitin, pari tietokonetta, kattovalo ja jääkaappi.

Ja nyt yksi haaste kuivuu kokoon eikä ketään enää haasteta. Pidetään nää silti päiväkirjoina ;)

YstävänpäiväTiistai 14.02.2006 21:52

Mullei oo muuta ystävänpäiväperinnettä, kuin että mä en juuri vietä sitä enkä juuri muista ketään.

Tosin sen verran muistin, että annoin kultsille, veljelle ja bestikselle nihkusälää lahjaksi ja siitäkös hauskaa tuli :)

Jaa niin, sain vihdoin vastaukset laboratoriokokeisiin. Terveydentila hyvä, eikä sen koommin arvoista huomauttamista. Jopa maksa-arvot kunnossa ;)

Bileet.Sunnuntai 05.02.2006 18:38

IRC-Gallerian ensimmäiset 5-vuotispippalot on sitten ohi ja hieno fiilis edelleen. Vaikken loppuun asti ollutkaan mukana, niin ainoa asia josta voi valittaa, oli se julmettu kylmyys, mikä pihalla odotti . Eli itse bileet onnistui hyvin <hymy>

Seuraavia bileitä odotellessa ja vanhoja ja uusia tuttavuuksia nähdessä :)

Kiitokset taas IRC-Gallerian väelle muunmuassa hyvistä bileistä ja illallisesta ;)

WipiiPerjantai 27.01.2006 16:52

Otin uuden puhelinliittymän käyttöön. Sen myötä vaihtuu myös ensisijainen puhelinnumeroni, joten tarkistakaapa uusi numero vaikkapa kotisivuiltani.

Ja mikä parasta, tämän Saunalahtelaisen kuuluvuus slumissani on täydet, siihen ei DNA pystynyt. Toivottavasti enää puhelut ei pätki :p

Ja kohta Poriin <hymy> ... nyt irkkaan koko matkan <hymy>

KauppamatkallaKeskiviikko 25.01.2006 02:03

Oli jääkaappi tyhjä. Töiden jälkeen otin Connexin pikavuoron Tampereelta Helsinkiin ja poikkesin Kampin K-Supermarketissa ostamassa maitoa. Tulin hetki sit takas :)

No, samalla reissulla poikkesin myös verkkokauppa.com:sta hakemassa vihdoin Nokia 9500:n ja pikasesti moikkaamassa kollegoita Lauttasaaressa :>

Minnekähän sitä sit tänään lähtis...

Paluu arkeenTiistai 24.01.2006 02:40

Oikeastaan edellisessä blogimerkinnässä olisi pitänyt hehkuttaa kaikkea hienoa mitä taas on tapahtunut, kaikkea jännittävää mitä on kokenut ja kuinka hyvä fiilis on.

...mutta kun en vaan oo saanut aikaiseksi kirjoittaa. Ja toisaalta, ihan hyvä pitää joitakin asioita omana tietona. Yritän jatkossa kertoa taas kaikkea hieman avoimesti.

Mut, anyway. Valintojen maailma. Tänään tiistaina lähden ostaan uutta "puhelinta". Nokia, jonka laatu on huonontunut vuosi vuodelta, julkaisi sitten 9300i puhelimen. Ei tuon pitäis sinänsä horjuttaa, mutta kun se on selvästi halvempi kuin 9500, jonka ajattelin hankkia. Mut päätin, että jos 9500:sta on saatavilla vielä siihen hintaan mitä oon valmis maksaan, ostan sen ja antaa ton lelun olla. Mut jos ei ole, niin sit tyydytään tohon.

9500 on kuiteski 60g painavampi, sentin jos toisenkin tai millejä ainaki johonkin suuntaan isompi. Parempi näppis ja ulkomuoto.

Mullei ole koskaan ollu uusinta mahdollista puhelimallia eikä koskaan tuu varmaan oleenkaan. Jos nyt hommaan vanhentuneen 9500:n, niin sillä kitkutellaan monta vuotta :)Antoisia lukuhetkiäTiistai 24.01.2006 01:48

Ostin ilmeisesti elämäni ensimmäisen romaanin: Arto Salminen - Paskateoria. Löyty Porin Anttilasta :>

Ihana aamuherätysTorstai 19.01.2006 08:26

Huomenta.

Olipa ihana herätä kullan soittoon, kun kaksi kelloa metelöi herätyksen merkiksi, mut en jostain syystä reagoinu niihin lainkaan. Voiko juuri paremmin päivän aloittaa, kuin kuulemalla tutun äänen korvaansa?-) No okei, aamusuukkoa ja -halia ei saa puhelimen kautta, mut hyvä näinkin :)

Kiitos.