IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Torstain touhuja...Perjantai 30.09.2005 02:25

Äh. Olin voimakkaasti humalassa ku eilen kotiuduin, joten menin suoraan nukkumaan ja ajastin itteni herään aamuviideltä. Heräsin kyllä, keitin kahvit mutta nukahdin uudelleen :)

Naapurikämpästä joskus aamuseittemän jälkeen alkanut poraus herätti takaisin tähän maailmaan. Liekö joku remonttiporukka laittelemassa tyhjillään olevaa asuntoa kuntoon seuraavia asukkaita varten vai mistä kyse. Kiitos heille, etten nukkunu pommiin.

Koko päivän ollut ehkä maailman huonoin olo. Noh, iltaa kohden sekin katosi ja kun duunista lähdin niin hyvä kun kerkesin toiseen kaupunkimme Giganttiin ennen sen sulkeutumista, meni duunissa vähän pitkäksi. Ostin sit isukille kierrätysmaksun sisältävää elektroniikkaa... naisen korvikkeen :) Vuoden takuukin näemmä laitteeseen tuli, tiedä pysyykö ehjänä normikäytössä niin kauaa ;)

Taisi olla ensimmäinen kerta kun vien kahdessa linja-autossa mikrouunia mukanani ja vein sen myös yhteen ravintolaankin kotimatkalla... kun tuli äkillinen jano ;) Tälläkin kertaa vain ja ainoastaan yhdelle, ettei tule eilisen toisintoja :D

Mää lähden si perjanataina mökille varmaa ekaa kertaa kolmeen vuoteen. Tai emmä muista koska mä siellä oon käyny mutta pitkä aika siitä on jo. Lauantaina toinen veljistä saa viskata mut Orivedelle, josta sit omin neuvoin kotia kohti ja lauantain yöelämään :)

Taitaaki tulla aukko blogiin tältä osin, jos en huomenna kerkee kirjotteleen ennen reissua. Eipä sillä, tokkopa näitä moni lukee ;)

hmm, hyvää viikonloppua kaikille <hymy>

Testailua kirjottamiesn ohessaKeskiviikko 28.09.2005 19:31

Tällä kertaa ei ole paljo sanottavaa. Mutta oleellista olisi nyt testata IRC-Login toimivuutta <hymy>

Toivottavasti kuvittelen vain, että pihalla sataa. <totinen> Ei millään viitsis mennä kastumaan, mutta on "virikkeitä" lähtee reissaileen. Syksy on heti talven jälkeen ikävin vuodenaika mitä on keksittykään, kukapa käski syntyä Suomeen. Toisaalta, en tiedä muutakaan maata joka olis yhtä mainio paikka asua kuin Suomi... no ehkä Puola &lt;cool&gt;

Äh, tätä kirjoittaessa sade on yltyny suorastaan helvetilliseksi. Näemmä http://www.fmi.fi ennustikin sadetta. Kaitpa tää on pelkkä kuuro tai kastun Nokialla.

Ainahan sitä voi mennä sisätiloihin... tarvii katsoakin joku idyllinen baari :)

Hmm :)Tiistai 27.09.2005 22:35

Voisin melkeen sanoo että xD tai Lol. En sano, silti naureskelen itsekseni. Oon hyvällä tuulella. Nyt jos joskus pitäs päästä J_J:n kans oluelle, vois puhua "miesten juttuja".

Oon huomannu, että oon melki miespuolinen juoruämmä - tai no ainakin osaan nykyään puhua asioista, seikoista ja ties mistä. Aiemmin kaikki on tullu melkeen pidettyä sisällä ja osin hajottuakin niihin, kun ei niistä oikein oo päässy keskusteleen. Joskus vaan on ihan mukava vaihtaa pari sanaa tunne-elämän suhteen, ja kieltämättä se myös helpottaakin.

Mutta itse asiaan. Duunissa tuli paiskittua töitä aina kun järjestelmät sen salli. Olipa pari kertaa päivän aikana ylläpitosovellus täysin down, joten tulipa pidettyä parit ylimääräset tupakka- ja kahvipaussit odotellessa. Että tekis mieli ehdottaa, että vaihdettais meilläkin pikku hiljaa Linux-pohjaisiin järjestelmiin. Se veis toki oman aikansa, mutta voisin olla ensimmäinen ja antaa käyttötukea muille :)

Töitten jälkeen tuli käytyä kuvailemassa, huonolla ja hyvällä menestyksellä. Luppoaikaa jäi vielä ennenku dösä himaan oli lähdössä, joten poikkesin Semaforissa. Samalla tutustuin uuteen tuttavuuteen kiskalla ja hetken päästä selviskin, että oon sen siskon kans ollu tekemisissä. Ompas maailma pieni :) Eipä kyl olis tosin osannu yhdistää ku toinen vaalea, toinen tumma, mutta tosi mukavia molemmat.

Semassa oliki halpaa, kahdella eurolla irtos iso oluttuoppi. Olis siitä nautinnosta enemmänkin voinu maksaa. Saldo vain yksi, ei tässä mitää juoppoja olla sentäs ;)

Tällästä tällä kertaa. Hymyilly ja naureskellu itsekseen koko illan. No, kyllä se hymy tästä vielä hyytyy :p

Arkea.Maanantai 26.09.2005 21:44

Yks duunipäivä taas takana. 9 tuntia vierähti ja taas sain paljon aikaiseksi. Projekti ei ole salainen, mut empä aio siitä kertoakaan, ennen ku kaikki on valmista :)

Ruokavaraston kautta himaan nettaileen, mukaan tarttu 8-pack koffia ja aski sikareita. Kai sitä ny vähän saa hemmotella itseään, vaikka näin viikon alussakin :) Unohtamatta sipsejä ja suolatikkuja...

Alan jo ottaan melkein paineita faijan synttärilahjan suhteen. Ukko kun on taitava käsistään, muusikko ja hyvä tyyppi niin ...
- kirves, hiekkapaperia ja koivuhalko: saakoot tehdä siitä itselleen jonkin koristeen
- laulamisen alkeet -kirja: eihän tota kuuntele edes päissään
- polkupyörän apupyörät (näin sillä fillarin, naisten vaihdepyörä ;)
Lahjalle vois olla ehtona että se on takuulla jotain hyödytöntä, jotain mitä hän ei itse tule koskaan hankkimaan

Äh, emmä keksi. Kai ostan jonku koneen romun sille, asennan linuxin ja tökkään nettiin. Jos huomenna sit yrittäis vähän ponnistella. Ehkä idea tuleekin.

Irkissä muuten tapahtui aamuyöllä taas jotain mistä vois mainita. MiXor totes että eikö mun nick olekin "uhkaava". Aloimpa sit miettiin, entä jos en oliskaan killerpop, mikä mä olisin? En voi olla enää muutakaan - mun identiteetti on tässä. ÄRR, persoona mikä persoona.

Hukkaan heitettyjä päiviä.Sunnuntai 25.09.2005 20:09

Saamattomuus ja laiskuus - noi kaksi sanaa kuvastaa hyvin mua.

Tänään sai herätä sitten iltapäivällä puhelimen soittoon. Jaa että faijalle pitäs jokin 50-vuotislahja kehitellä. No, rahalla saa ja onhan tässä viikon ajan aikaa miettiä.

Pääsin kuitenkin ylös sängystä ja oli ihan mielettömän kylmä olo. Ajattelin että kuumeessako olen vai mikä mättää... keittelin aamukahvit ja istahdin koneen ääreen. Näemmä sähkökatko - molemmat päällä olevat koneet oli bootannu noin 10:04 aikaan. Vattenfall rulettaa. Mun on ihan turha alkaa edes tekeen mitään uptime-ennätyksiä kun sähköt pätkii ainakin kerran kuussa.

Pari tuntia koneen ääressä irkkailua kunnes sain aikaiseksi vihdoin mennä suihkussa käymään. Huomasin että ikkunahan se on auki... ollu varmaa pari viikkoa yhtä menoa, ettei koneet käy ylikuumina... kummasti nousi kämpän lämpötila sulkemisen jälkeen ja taas tarkenee.

Oikeastaan tarkenee liiankin hyvin, ettei jaksa edes pukea päälle. Eli todennäkösesti en olekaan lähdössä kaupungille aikaa kuluttaan vaan jään koneen ääreen irkkaileen yömyöhään asti.

Viikonloput on toistaiseksi ainoata aikaa, jollo koko päivä olis käytettävissä esim harrastusten parissa. Siksi hieman harmittaa, että tässä sitä vaan ollaan ja möllötetään. Ja kirjoitetaan ajatuksia siitä mitä pitäs tehdä mutta kun ei jaksa tehdä :D Eipä oo ensimmäinen kerta eikä varmasti viimeiseksi jää. Tulkaa repiin mut täältä :D

Addikti.Sunnuntai 25.09.2005 04:18

Mä tiedän, että mun pitäis mennä nukkuun, jos haluan pitää unirytmin kurissa :o

Taitaa olla aika hissua sillä rintamalla. Uuni päälle ja odotteleen että lounas valmistuu, sen aikaa voi pelata Aapelissa yksinkertaisia javapelejä ja kun ruoka on valmista tai palanu karrelle, voi jatkaa pelaamista.

Timangia vai miinaharavoita? Tykkejä vai minigolfia? Ärr, valintojen maailma. Alotetaan ekasta ja katotaan sit aamulla että mitä on vielä pelaamatta ;)

Ainaki ennätyksiä pitäs parantaa, tehtävää on runsaasti. <a href="http://killerpop.irc.fi/index.php?sivu=hiscores">http://killerpop.irc.fi/index.php?sivu=hiscores</a>

VirusepidemiaaLauantai 24.09.2005 22:52

Lauantai alko lupaavasti. Nukuin pommiin... vaikka matkalle piti lähteä jo aamusta. Sit ku pääsin ylös ja keitettyä aamukahvit, niin aivan vieraasta puhelinnumerosta tuli soitto. Olin niin wtf, kun viehkeä tyttöääni esitti asiansa ja tajusin että hitto, taisin lupautua korjaan sen porukoiden koneen :) No mikäs siinä, vaatteet niskaan ja tyttö tuli vastaan pihalle josta sit matkaa taitettiin. Hitto ku ihmiset ei voi pitää samoja puhelinnumeroita aina, taas tuli säikähdettyä ;)

Ei tullu mieleen edes kaivaa mitää työkaluja joilla siivota konetta, vaan kaikki roina tuli sit netin kautta hankittua... sit kun tiesi mikä hätänä.

Mikäs tässä - tartunnan saaneita tiedostoja 4... wipii. Elisa tietoturma ja reaaliaikainen skannaus. Taitaa olla windows varsin nälkäinen, kun tuollaisia matoja ja muuta roinaa syö välipalakseen.

Lähes uskomaton tuo kaiken paskan määrä mitä koneessa voikin olla. Yhteensä tiedostoja lieni noin 260000 siinä vaiheessa ku olin odotellu ja irkannu senkin ajan. Koneen tyhjennys olis varmasti ollu paikallaan, sen verran tuskasta touhua tuo tuntui olevan skannata tiedosto tiedostolta läpi.

Kävi kyllä mielessä, että olis tuollekin koneelle masentanut jonkin Linux-distron, mutta perheen pienin olisi varmaan ollut kaikkea muuta kuin tyytyväinen, kun tuttuja pelejä ei enää olis ollut. Jos koneita olisi ollut kaksi, oma ratkaisu olis ollut seuraavanlainen:
- Windows-kone: pelikäyttöön, EI kiinni verkossa
- Linux-kone: kaikkeen tärkeään ja netin surffaamiseen. Verkossa.

Hyvin onnistuneen virussiivouksen jälkeen vois vaikka avata oluen :) Ja toisen...

MatkakuumettaLauantai 24.09.2005 03:42

Dum di dum.

Hirveä hinku nähdä taas maailmaa ja ajattelin lähteä reissailemaan. Tällä kertaa suuntana Kotka, jossa viimeksi poikkesin joulukuussa 2003. Ja kun joulukuussa on viimeksi käynyt, niin senhän tietää, että sillo valosa aika on aika minimissään, joten nyt paremmalla tuurilla.

Tarkotus olis käydä valokuvailemassa, aikaa on klo 13:30 - 17:30. Saas nähdä riittääkö kameran akuissa latinki. En kyllä muista ladanneeni niitä hetkeen. Sit ku loppuu niin voi sanoa: paska reissu, mutta tulipahan tehtyä.

Oon tässä jo hetken aikaa miettiny että minnekähän sitä seuraavaksi pitäs suunnata. Paljon olis mielekkäitä paikkoja. Lahti, Jyväskylä, Pori, Hämeenlinna, Kerava, Pieksämäki ja PK-seutu on tullu käytyä tässä kuluvan vuoden aikana läpi. Olisko sitten Hyvinkää, Seinäjoki tai Vaasa vuorossa... vai meniskö taas samoille mestoille... saas nähdä minne houkuttaa.

Ideoita otetaan vastaan. Pitää sit katsoa mihin rahkeet riittää. Samalla vois miittailla väkeäkin :)(:

Maanantai...Maanantai 22.08.2005 13:21

Maanantaina makkarat oksennettiin, tiistaina tili juotiin eikun mitenkäs se loru menikään? Uh, kauhee darra ja päivä alkanut todella lupaavasti.

Vaikka aamulla ajoissa heräs, niin kotiin jäi kännykkä ja aamulehti. Ja olipa bussilippukin hukassa, joten melkeen myöhästyin duunista. Jos joskus oon matkapahoinvoinut, niin juuri tänä aamuna.

Nyt pullo jaffaa ja olo alkaa vähän hellittään.

miitti ohiMaanantai 22.08.2005 00:22

Hohhoi. Miitti ohi. Ehjänä kotio :D

Oon varmasti rasittavin ihminen, kiitos ja anteeksi kaikki :D

Kiitokset huonetoveri magneetille, että kestit mun huonoja juttuja ja toki kaikki muutkin. Nyt ku kelailee koko matkaa niin olihan se ihan vaihtelua :D

- muistinmenetys
- panetus
- huono olo

IKAALISISSA TEHDÄÄN UUSIA IHMISIÄ :D
(ainaki mä olin poistullessani väsyneempi kuin sinne mennessä :)

"Millanen päivä sul on huomenna?"
"Ihan normi päivä."
"Yx talon lonkero"