IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lauantaiaamua :pLauantai 08.10.2005 17:32

Hehe... tässä aamukahvia keitellessä oli kiva herätä siihen tosiasiaan, että eihän mulla ole puhtaita kahvimukeja yhtään... no ei muuta ku pesten... vois jatkaa tiskausta kohta ku kerran vauhtiin pääsi.

Sain aikaiseksi käsitellä vihdoin mökkikuvat ja kieltämättä tuli lollattua muutamaan kertaan. On sen verran järkyttäviä ilmeitä, että paras olla laittamatta julkiseen jakeluun. Ainakaan kuvissa olevat ei välttämättä tykkäis hyvää ;)

Siivotakin pitäs. Ja pitäs lähtee kaupungille. Ja tehdä vaikka mitä. Mut antaapi olla, mä haluun nyt irkata ja juoda kahvia rauhassa :>

Aloin tuossa pohtimaan, montako Kelan virkailijaa vaaditaan vaihtamaan sähkölamppu. No eihän ne vaihda, mutta ainahan sitä voi kuvitella. Määrästä en tiedä, mutta ainakin siihen tarvitaan
- yksi joka tekee hakemuksen,
- yksi joka ottaa sen vastaan,
- yksi joka tekee kielteisen päätöksen toisen virkailijan suosituksesta ja vaatii lisäselvityksiä, muttei palauta hakemusta. Sitten kun hakemuksen tekee uudelleen vaadittavien lisäselvitysten kanssa (lampun kanta E14/E27, wattiluku, hinta, lasten määrä, tulot ja omaisuus), niin hakemus käsitellään ja annetaan myöntävä päätös. Tosin tässä vaiheessa hehkulampun wattiluku on pienentynyt puoleen ja siihen asti sinnitelty kynttilöillä. Mukana tulee myös päätös, jossa kerrotaan, että päätöksestä ei voi valittaa. Lisäksi tulee kuukausittain raportoida, palaako lamppu himmeästi vai ei. Mikäli se palaa kirkkaasti, menee todennäköisesti myös kattovalaisin takaisinperintään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.