IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hehe.Lauantai 05.11.2005 06:43

Aivan loistavaa settiä, sanoisinko että mahtavaa.

xD tai lol, miten vaan.

Kävin "lähisukulaiseni" kanssa Nokialla tai noobialla, miten vaan, pyörähtämässä. Rubens veti taas puoleensa, liekö kauniilla tarjoilijalla ollut vaikutusta asiaan? Mennessä oli tuo silmänilo toki tiedossa, joten pitihän käydä paikanpäällä tarkistamassa, josko asianlaita olisi noin ;) ja olihan se.

Tulipa Rubensissa vietettyä muutama tunti ja takas Tampereelle. Ennenku kotio lähdin, törmäsin Zanthiaan ja Ulvikseen Keskustorilla. Sit jotain väsynyttä läppää niiden kanssa ja sillä selvä.

Kotio ku pääsin, kävin tsekkaan erään bussifoorumin kirjotukset. Huh huh, kuinka ala-arvoiseksi menny "keskustelu" sielläkin. Käyttäjät vain tappelevat keskenään ja fiksuja viestejä ei montaa ollu joukossa. No, onneksi sitä paskaa ei tarvinnu paljo lukea. Harmittaa jo että tuli edes katsottua.

Yö jatkui muutenkin lupaavasti. Toiselle keskustelupalstalle sain pääsykiellon, kun rikoin romupykälää 4.3 :D Osaan kyllä käyttäytyä ja keskustella järkevästi, mutta kun postasin viestin http://img218.imageshack.us/my.php?image=malkos99sn.png niin jostain kumman syystä pamahti 2 viikkoa jäähyä nimimerkille B12 :) Ei ole kerskailun aihe, mutta joillekin totuus tekee kipeää.

Tässä ei voi muuta ku naureskella mahtavalle illalle, ja vielä paremmalle yölle. Hitto, elämä on laiffia ja paljon enemmän. Rules xD

Ja yö kun ei ole edes päättynyt, niin joku randomhyypiö Filter` päätti kommentoida todella järkeviä, mutta osu ja uppos kun ekasta kommentista päädyin tämänkin vässykän mustalle listalle. Taisi itsetuntoon kolahtaa, kun vielä piti kommenttikin poistaa ;) No, mä en alennu yhtä alas. Übermahtavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.