IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Outo yö.Sunnuntai 13.11.2005 05:24

Tässä blogimerkinnässä on yhtä sun toista, mikä ei normaalisti kohdalleni tapahdu. Tämä ei ole heräämistä ja nukkumaanmenoa, tai kertomista siitä milloin lähdin töistä. Kiinnitetään turvavyöt, nörtinkin elämässä voi olla jotain...

Vaikka koko lauantai-illan väänsin koneella kuvatietokantaa ja toista tietokantaa, niin eikös puhelin soinut. No, kaverihan se sieltä soitteli, että haluaisinko lähteä testaan Länsilinjojen autoa #46. Ei muuta kuin vaatteet päälle, vaikka kuvittelin viettäväni koko illan himassa.

Kaveri tuli ja nouti mut tuosta kotitalon pysäkiltä ja paineltiin keskustaan, otettiin muutamia fotoja... katosin kantabaariin (Tuoppi), josta sit yödösällä...

No pikkuveli eksyi samaan vuoroon mihin minäkin. Päätettiin sit mennä yhteistuumin paikalliseen baariin.

Paikallisessa oli jälleen hyvin täyttä. Suoraan sanoen liian täyttä, että siellä olisi ollut mukava olla. Toisaalta, mukavuus on kiinni ihmisistä.

Jo baaritiskillä jonottaessani olin lähellä saada turpaani, vaikken saanutkaan. Joku randomtyyppi, joka oli voimakkaasti humalassa rupesi etuilemaan ja veti mua poninhännästä niin että sattui voimakkaasti. Portsari veti toki hänet taaemmas, mutta sama hemmo tuli uudestaan uhoamaan. Itse pysyttelin rauhallisen viileenä, kunnes tämä tarttui kravattiin ja yritti suoraan sanoen tukehduttaa mut. Portsari tuli toisen kerran ja veti tämän hemmon sivummalle ja tajusin ottaa krakan pois. Ilmeisesti herättää paskabaareissa vain ärtymystä.

"millanen päivä sullon huomenna" "normipäivä" "kaks talon lonkeroo" "ensipurasu"

Joku tyttö sit vinkkas että saa tulla istuun viereen ja menin. Se uhkas viedä mut hitaille ja mumisin jotain, että oon varmaan enne hitaita lähteny pois täältä ;) No, mutta se vei jo seuraavaan biisiin, ja olin enemmän ku wtf. Mä en oo tanssilattialla ollu moneen vuoteen, en voi oikeastaan muistaa että koska ja kenen kanssa ja miksi.

Olin paniikissa mutta myös tanssilattialla. Oikeastaan tämän tytön takia kehtasin tehdä sen kaiken. Se oli selkeesti juonessa mukana.

Puhuttiin niitä näitä, annoin käyntikortin ja kehotin rekisteröityyn IRC-Galleriaan :) Varsin fiksu tyttö oli.

Tässä vaiheessa varmaan joku kysyis: "saitko?". No voin vastata että "en". Mutta olen taas karistanut yhden seikan ujoudestani tekemällä jotain sellaista mitä en koskaan ole kuvitellutkaan tekeväni. En ajatellu koko hommaa enää itteni nolaamisena vaan olihan siinä fiilistä mukana.

Kiitos sinulle, joka tän kaiken sait aikaan. *hali*

Live is life.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.