Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
...Ja sit tulee se poikkihuilu. Ultra Bratahan se.

Viikonloppu oli pitkä. Johtuen siitä että se alkoi jo torstaina ja päättyi vasta tänään. Eetun kanssa syötiin paljon ja hyvin ja käytiin leffassa ja sellaista. Tälle viikolle on ihan kamalasti ohjelmaa, en hakenut pyörääni tänäänkään pääpostin edestä minne se jäi viime keskiviikkona kun siitä puhkesi kumi koulumatkalla. Huomenna pitäisi ennen töitä. Saas nähdä. Aamulla oltiin reippaita, käytiin uimassa, en ollut käyny uimassa Rovaniemellä ennen ja sen paikan kuntosali näytti ihan ok:lta ja kuukausihintaki oli varsin houkutteleva, vielä kun jaksais 14:tuntisen työpäivän ja 15:kilsan pyöräilyn jälkeen raahautua sinne salille ni ois ihan jees. Pakko järjestää tämä pieni elämä nyt järjestykseen.

Just tällä hetkellä en kuitenkaan jaksa keskittyy juuri muuhun kuin siihen että aamulla klo. 8:15 pitää olla koululla InnoAkatemiassa säätämässä yhtä kurssia ja sit se pyörä ja sit töihin. Pikkuhiljaa pitäis alkaa tienaamaan ihan oikeeta rahaa! Ei tästä muuten tuu juurikaan yhtään mitään.

Kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän - jos edes sitäkään. Samoin huonosta omatunnosta, pahasta olosta ja epävarmuudesta siihen, ettei kaipaa mitään muuta kuin juuri tämän hetken tässä. Yhdessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.