IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

ValohoitosuunnitelmaKeskiviikko 23.01.2008 14:43

Äsken yliopison seinään paistoi aurinko.
Söin lihapullia ja puhuin taiteesta tuttavien kanssa.

Viideltä aion ottaa päiväunet.

HautakivikausiTiistai 22.01.2008 17:24

Koulussa väsyttää kamalasti, mutta onneksi voi pohtia sitä, miten hieno asia on kun maailmassa on kolmiyhdyssanoja ja sitten käyttää niitä lauseessa. Join homobaarikaappini tyhjäksi ennenkuin ajoin lapsivesiskootterilla välilihapullia syöden myrskyisälle ulapalle, missä tuomiokirkkovene oli välimerihädässä. Mukanani ei ollut väkisinmakuupussia joten ammuin paperiarkkipiispaa panokonepistoolilla ja heittelin verkkokalvotusseilla. Mä tarvitsen loman.

Torstai ja perjantai on vapaata! Jeij! Ja maanantai myös! Pääsen Tampereelle muuttohommiin ja isoveljet tulee myöskin. Siitä tulee varmasti mukavaa. Niin ja ennen sitä pääsen Vaakunaan hotellilomalle. Ihku daa! Mun oikeaa korvaa kuumottaa kovasti, vähä niinku uus industrial-lävistykseni ois tulehtumassa. Pitänee hipsiä kotiin desinfieeraamaan se ennen treenejä.

Lauantaina kulttuuritalo Wiljamissa ensi-illassa Lapin Ylioppilasteatterin Talvisarjan kolmas ja viimeinen osa nimeltään "Toi". Klö yheksäntoista, menkää katsomaan ketkä olette paikkakunnalla.

Vaaleanpunainen aura, jossa on pitsiäPerjantai 18.01.2008 14:13

Eilen oli töissä hiljaista. Töiden jälkeen istuttiin Hempparissa ja joku setä tuli avaamaan keskustelua mun ja työkaverin kaa repliikillä "Onkos äiti ja poika lähteny viihteelle?" ...Hohhoijaa. Meillä ei kuitenkaan oo ikäeroa montaa vuotta, se tyyppi oli vissiin sekä kuuro, että sokea.

Tänään alkoi uusi kurssi jossa jyrsitään jotain semmoisella hienolla vehkeellä, jota käytiin just äsken kattomassa. Piti tarpoa sohjossa. Ystäväni Tanja sanoi äsken että olen söpö, koska mun ympärillä leijuu aura, joka on vaaleanpunainen ja pitsinen. En oo vielä päättänyt olenko imarreltu vaiko enkö ole.

Varasin äsken kuusi lippua toukokuun neljännelletoista päivälle kaupunginteatteriin kun Seela Sella tulee vierailulle. Ihkua. Tuli valtavan hyvä mieli. Mun päätä halutaan magneettikuvata, eilen tuli kutsu Ouluun. Aikas jännittävää, kun siinä joutuu laverille, joka pukataan semmoiseen tuubiin. Löytyyköhän mun kupolista jotain vikvikvikkavikaa?

TreeniTorstai 17.01.2008 13:45

Helsingissä oli mukavaa. Avajaiset meni hienosti ja jatkot myös! Khih. Lauantaina oli darra, löysin Helsinki10:sta Prps:n farkut, joista sain alennusta 215€ joten oishan se nyt ollut kauheaa rahantuhlausta olla ostamatta niitä. Sit illallinen Eetun kaa Kosmoksessa. Sunnuntaina myös lunkisti. Jussin kaa kaupungilla ja nähtiin mun serkkuja ennenku juna lähti takas pohjoiseen.

Sohjoiseen.

Mua ärsyttää tämä vesisade. Joudun illalla ja huomenna töihin enkä pääse Hamletin treeneihin. Ootan jo nyt ensi-iltaa ihan tosipaljon. Koulussa väsyttää kovasti.

TammikuuPerjantai 04.01.2008 03:42

Joulukin meni jo. Sain mainion joululahjan <3 Se on hyväksihavaittua vuosimallia ja huollot tehty ajallaan. Pidän siitä tosi paljon.

Mulla oli kaks vapaapäivää joulun jälkeen. Muuten oonki ollu töissä. On ollu hauskaa mut tosi raskasta ja harmittaa kamalasti ku joudun laiminlyömään muita töiden takia. Onneks tätä ei jatku pitkään.

Vuosikin vaihtui jo. En tehnyt yhtään lupausta. Onneksi viikon kuluttua pääsee Helsinkiin muutamaksi päiväksi lataan akkuja ku on näytteyn avajaiset Design Forumissa.

Mä olen todella väsynyt.

KatuväkivaltaaTorstai 20.12.2007 03:16

Viime perjantaina olin rauhanomaisissa aikeissa ystäväni seurassa ylittämässä suojatietä, kun se yllättäen ja pyytämättäni kääntyi vertikaalisesti 90 astetta päin kasvojani aiheuttaen kolmen sormen mentävän reiän vasempaan otsaani. Siis siihen otsan vasemmalle puolelle. Vasemmanpuoleisen silmän yläpuolelle siis. Sitte menin kotiin siistiytymään ja tilasin taksin keskussairaalaan, missä oli mukavaa. Suosittelen.

Sitten tulin kotiin ja kiukuttelin itsekseni vähän aikaa ja nukahdin. Pidän Rovaniemen taksiautoilijoista paljon, he ovat miellyttäviä. Ainakin kaikki jotka olen tavannut. Suojatien väkivaltaisen käytöksen johdosta sain viikon sairaslomaa lähinnä esteettisistä syistä - tarjoilijan kuuluu näyttää komealta eikä lähes lainkaan siltä, että se on juuri aurannut kasvoillaan puolet Lapinläänin jalkakäytävistä puhtaaksi lumesta ja jäästä sekä pikkukivistä.

Koska olen sairaslomalla, tulin käymään Nivalassa. Tää muistuttaa jollain tapaa toissa joulua (tsek. merkintä joulukuu 2005). Nytkin oon yksin hereillä sähkökynttelikön valossa. Join lasin punkkua mut piparia en oo vetäny yhtään. Eihän nyt edes ole joulu. Jouluna on töitä.

Mä vähän tahtoisin, että olisi jo perjantai koska minulla on suunnitelmia. Ärsyttää ku en ehtiny siivota kotona ennen tänne lähtöä. Tiskitki jäi altaaseen oottaan.

JouluahdistusMaanantai 10.12.2007 21:47

Eilen oli näytelmän hautajaiset. Hyvin meni ja skumppa kilahti. Tänä aamuna seiskan jälkeen jotkut idiootit keksi alkaa rakentamaan iglua mun talon eteen. Ei tarvinnu kauheasti nukkua ku rekat ja lumilingot soittelivat sulosointujaan. Viimeinen viikko koulussa. Pitäis jaksaa tehdä töitä.
Oon ollu pari kertaa nyt Pohjanhovissa töissä yökerhon puolella. Se on ollut viihtyisää ja miellyttävää. Enimmäkseen.

Mä odotan ens perjantaita jo kovasti.

Antakaa...Torstai 29.11.2007 14:06

...minun nukkua.
...minun mennä.
...minun olla rauhassa.
...minulle ruokaa.
...minulle rahaa.
...minulle rakkautta.
...minulle.

Nyt ei ehdi!Keskiviikko 28.11.2007 19:40

Ensi-iltaan on enää kolme päivää. Jännää. Toissayönä ehin nukkua kaks tuntia ku oli treenit ja sen jälkeen piti säätää. Sunnuntai-ilta oli aika vaiheikas. Eilen käytiin Oulussa ekskursiolla Nokian jossain..., piti allekirjoittaa vaitiolosopimus, joten en kerro enenpää (myyn tietoni eniten tarjoavalle). Nyt pitää mennä että ehtii syödä ja käydä kotona ennen treenejä kun tijeros muuttaa pois mun naapurista ja sen pyykit on vielä mun kämpillä. Metallipajalla oli tänään tosi turhauttavaa. Rahat loppu, duunia ei ehi tekemään, väsyttää.
Nälkä.

Ikävä.

Heihei lomaMaanantai 19.11.2007 16:46

En sitten pääse sille vuodokauden mittaisellekaan lomalle. Totesin ettei siinä oo mitään järkee, varsinkaan ku kummipoika ei ees oo kotona kun ovat reissussa. Eikä mulla oikeasti ees ois ollut vapaata silloinkaan. En jaksa istua puolta vuorokautta junassa sen takia, että kävisin vanhempien luona nukkumassa yhen yön.

Vähän masentaa kun seuraavan kerran mulla on vapaata näillänäkymin tammikuun lopulla tai helmikuun alussa. Kokkasin eilen taas Eikan Salaisia Herkkuleipiä ja kykyäni reagoida palovaroittimeen hämmästeltiin.

Mä olen kauhean väsynyt. Oon tavannut uusia ihmisiä, se piristi.