IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Tangoa ja boksereitaPerjantai 27.03.2009 17:41

Istun ilman vaatteita Hannan sohvalla ja kuuntelen kun se soittaa pianoa ja laulaa. Aurinko paistaa ikkunasta sisään ja Jenni retkottaa sängyllä. Siitä, miten tähän päädyttiin, ei oo paljo lapsille kerrottavaa :) Kaadoin eilen työpaikallani mm. pöydän. JEEEEE!!!

Kohta pitää olla töissä. Vois käyä vaikka suihkussa ennen sitä. Hirveen monta uutta työasiaa tullu parin vuorokauden sisällä. Meidän työpaikan operatiivinen toiminta vuokrattiin yksityiselle, mikä on itseasiassa ravintolan kannalta varmastikki ihan tosi hyvä juttu! Keskiviikkona esitin opintotukilautakunnalle Mikon kans tonttua, joka esittää Tarja Halosta, jolla on suhde Sauli Niinistön kaa. Pöydällä.

Laulua ja luomiväriäTorstai 19.03.2009 07:59

Eilen söin Hannun ensimmäistä piirakkaa. Ensimmäiseksi piirakaksi se oli aivan hyvä. Oli kinkkua, kalkkunaa ja ananasta. Sitte käytiin synttäridrinkillä Uitossa. Myös yks toinen kaveri vietti synttäreitään, joten lähdettiin sitte Legendaan Peksin kaa tervehtimään tyyppejä. Veskun kaa laulettiin karaokessa Savanni nukahtaa. Näky on mahtanu olla hellyyttävä. ILMAN ÄÄNTÄ! :D

Tänään (taisiis teknisesti eilen) aikataulut kusi. Kaikki meni jotenki enemmän tai vähemmän vituiksi. Ehdin yliopistolle vasta viiden jälkeen ja kuudelta alkoi Design 96300 -tapahtuman avajaiset, joissa olin seremoniamestarina. Ohjelmassa oli lähinnä vain muutama puhe, mutta savuporolevite oli hyvää. Akun kanssa oltiin sitä mieltä, että levite, jota varten on tapettu poro ei voi olla kauhean huonoa. Käytii Hannan kaa kaupassa ja se teki mulle meikkiä illan Radio Säteilyn avajaisbileisiin. Touhuttiin luomivärin kans aivan kaikessa rauhassa ku pomo soitti että ois pitäny olla jo töissä. Olin kattonu kaverin työvuorolistaa, joten lainasin Hilma-nimistä polkupyörää ja suhautin työmaalle. Iha jees ilta. Nyt ei vain väsytä ja Hilma pitää palauttaa Hannalle puoliltapäivin. Siitä vois itseasiassa mennä vaikka suoraan salille. Pitääki käydä sähköpostista hakemassa mun hieno kolmiosainen saliohjelma ja tulostaa.

Jesh! Jos vaikka lukis vähän jotain kirjaa niin uni tulis. Aurinko alkaa jo nousta. Mukavaa.

Lauantai vai sunnuntai?Sunnuntai 15.03.2009 09:27

Minä ajattelin jättää sunnuntain välistä ja elää lauantaissa maanantaihin saakka. Tulin jokin aika sitte töistä. Oli loppuunmyyty ilta, mut ei läheskään niin paha ku mitä aattelin. Kaappien täyttämisen ja siivouksen jälkeen söin kebabia ja harrastin sohvallaretkotusta suljetun baarin kylmäkaappien huminaa, jääpalakoneen kolinaa, ja ison puolen kummituksen huokailuja kuunnellen.

Oli mukavii asiakkaita tänään. En jaksanut edes kyrpiintyä siitä yhestä pissaliisasta joka kaatoi salmarinsa tiskille ja voivottelun jälkeen kysyin et "haluutsä toisen?" ja sit se tietysti halus ja sit ku sanoin et "kaksviiskyt" niin se katto mua niinku lehmä (hih!) uutta veräjää ja mie siihen että "en mä tarjoo sulle uutta jos sä ite kaadat sen" ja sit se lähti suurieleisesti pois ja huus perään että "piä vittu shottis!" Harmitti vain, ettei se tullu uudestaan tilaamaan ja maksamaan visaelectronillaan niin olisin voinut antaa sille kortin takas ja sanoo että "piä vittu korttis" ja hymyillä nätisti.

Kuntosali aukee puolen tunnin päästä. Taidanki panna verkkarit reppuun ja lähtee aamulenkille ja saunaan.

On viiiiiiikonloppu eessä taaaaas.Perjantai 13.03.2009 20:06

Kun kodin siivottomuus ylittää tietyn pisteen, kontrolli katoaa ihan täysin! Mä en taida jaksa TÄNÄÄNKÄÄN siivota. En mä ikinä ole täällä, enkä aio kutsua tänne ketään. Mun elämä on tällä hetkellä jossain muualla kuin näiden seinien sisällä. Eilisellä taidehistorian luennolla olin ihan jouluissani, koska mun mielestä renessanssi ja manierismi on vain tosi siistejä! Luennon jälkeen intouduin lähteen salille juokseen ja sieltä menin Tivoliin kirjoittaan. Pääsykokeita varten on valittava runo ja tehtävä sen pohjalta tanssi. Ajattelin, että pääsen kaikkein vähimmällä ku kirjoitan sen runon itse ja sitä sitte värkkäsin eilen baarissa. Tartten vähän hälinää ympärille, että voin keskittyä. Tapasin illalla vielä näyttelijän, runoilijan, käsikirjoittajan ja ääniteknikon ja muutamia muita minulle merkittäviä henkilöitä.

Valtakunnallinen opiskelijatapahtuma Poronkusema valtaa kaupungin tänä viikonloppuna. Meillä on viralliset bileet illalla, joten meen jo ysiks leikkaan sitruunaviipaleita ja tiskaamaan uusia laseja ja kantamaan päihteitä yläkerran tiskille. En taida tehdä juuri mitään ennen sitä. En. Ellen sitten ala Hannan karvakkaaksi muusaksi joka retkottaa divaanilla ja juo punaviiniä mestarin istuessa ikkunalaudalla ilman alushousuja sätkä huulessa ja ruutuvihko kourassa tuijottamassa vesisadetta.

HautajaisetSunnuntai 08.03.2009 20:24

Shakespearen koottujen teosten hautajaisia juhlittiin toppavaatteissa Ounaspaviljongin laavulla. Jallua oli riittävästi ja makkaraa paistettiin ja syötiin lohta. Välillä kiivettiin lintutorniin ja painia temmellettiin Kemijoen jäällä. Haistiin savulle, mutta yökerhoon oli päästävä! Tivolin narikassa heittäydyin pitkin pituuttani narikan tiskille ja aloin ponnekkaasti vaatimaan, että minut täytyy riisua! Luojan kiitos mulle enää tarjoiltu siinä vaiheessa!

Matkalla jatkoille olin vissiin ollu jäämässä pois jo Veitikanharjulla, ku samalla taksilla tuli joku tuntematon joka maksoi osuutensa siihen saakka. Loppumatkasta maksettiin yhteensä vissiin 75 senttiä, mut kuski halus vaan meistä eroon niin se oli ihan hyvä niin! Nylkytin Mikon reittä ja uuvahdin sohvalle. Kotiuduin tussa pari tuntia sitte, mun huppari ja pipa on jossain... Kait ne Tivolista löytyy.

Mie tahon pizzaa!!!! Mie tahon syödä koko Raxin tyhjäksi! IHANAA!

AH!Lauantai 07.03.2009 23:57

Mie tahon pussata koko maailmaa! :D ...Viimeinen "julkinen" esitys Shakespearen koottuja teoksia takana! Nyt on NIIN voittajafiilis!

Matalammalta, syvemmin!Torstai 05.03.2009 05:12

Kävin tänä aamuna työhöntulotarkastuksessa. Työterveyshoitaja oli itse Rouva Empatia. Istua napotin vastaanotolla täydet puolitoista tuntia rupattelemassa lähinnä niitänäitä ja siitä vierestä. Hemoglobiinikin mitattiin! Sitte kävin salilla saunassa ja hierottavana sellaisessa jättiläiskyborginaisen vaginalta näyttävässä tuolissa, joka imaisi minut hellään syleilyynsä ja alkoi leipoa mun jotain tsi-tsa-tsu-pisteitä, jotka se oli eka infrapunalla etsinyt norjasta vartalostani. Äiti huolestui, että jos se laite menee epäkuntoon, niin onko se sellaisessa paikassa, että joku kuulee avunhuutoni, koska muuten voi käydä niinku James Bondille! Päiväunten jälkeen pelonsekaisin tuntein menin teatterille. Oon perjantaihin saakka sairaslomalla keuhkoputkensarsin takia, vai mikäsenyt oli. Kokeilemalla löysin tavan puhua tosi matalalta kuuluvasti niin, ettei ääni rasittunut juuri nimeksikään.

Esityksen jälkeen istuttiin Hannun kaa iltaa ja juteltiin ja katottii Almodovarin leffa ja sit tulin himaan. Tää flunssassa olo on saanut mut tutkiskelemaan syvemmin itseäni, sisintäni ja olemukseni perimmäistä päämäärää sekä sitä, miten selvitä siitä huolimatta. Aivan erityistä itsetutkiskeluprosessia käyn läpi juuri parhaillani, kun toisessa ikkunassa latautuu Johanna ja Julia Tukiaisen yhteishaastattelu heidän uskoontulemisestaan. Miksi? Oi MIKSI?!?!

RangaistusMaanantai 02.03.2009 12:18

Universumi tuomitsi mut maailman hirveinpään flunssaan tai lintuinfluenssaan tai vähintään Länsi-Intialaiseen hyppykuppaan koska vuokrasin eilen kaks niin paskaa leffaa. Another gay movien jälkeen aloin kattomaan Happening -nimistä kauhutrilleriä toiveikkaana. Tarina tökki ja viimeistään siinä kohtaa kun päähenkilöiden (jotka tietysti setvivät aviokriisiään katastrofin keskellä) välinen rakkaus taltutti puolet Koillis-Yhdysvalloista tappaneen "asian", olin varma, että kyseessä ei ehkä sittenkään ole yksi elokuvataiteen brijlanteimmista kruununjalokivistä. Lopussa adoptoitiin orvoksi jäänyt kersa ja tultiin raskaaksi.

Sain ajan hoiturille kaheksitoista, ylihuomenna alkais viimeinen esitysputki. Oi voi sentään!

LeffailtaMaanantai 02.03.2009 00:39

Tulin eilen vissiin vähän kipeäksi töissä. Henkitorvea ahistaa ja räkääki valuu kuin petokarkotetta pelästyneen vompatin anaalirauhasesta. No sen takia nukuin tänään iltakuuteen asti ja lähin kuntosalille saunaan. Saunan jälkeen vuokrasin pari leffaa ja kävin ruokakaupassa. Eikan Salaisin Metodein Modifioidut Pakastepizzat (jotka muuten eivät ole eineksiä) on aika parhaita vaahtokarkkien ja limsan kaa. Mä oon NIIIIN läski!

Päätin vuokrata kaks leffaa, joista toisen sain just urheasti katsottua loppuun ja toinen on vielä jäljellä. Siinä kohtaa kun Another Gay Movien päähenkilö nussi keittiössä piirakkaa bi/transvestiittivanhempiensa saapuessa kotiin SAMALLA kun hänellä oli gerbiili perseessä, onnittelin itseäni päätöksestä jättää todellisuudentajun palauttava kauhutrilleri, jossa joku/jokin poistaa koko ihmiskunnalta itsesuojeluvaiston jälkimmäiseksi elokuvaksi. Ostin karkkia taas väriorientoituneesti, ainostaan pinkkejä ja valkoisia namuja tänään! No noi yhet sitruunahyvät on ihan vaaleenkeltasii.

Huomenna pitää herätä aikaisin ku on päästävä lääkärille ja käytävä toimistolla viemässä verokortti ja opintotukilautakunnalle kirjallinen ruikutus siitä, että minä en todellakaan aio maksaa Kelalle yli viittäsataa euroa siitä hyvästä, että tienasin toissavuonna 17€ ja 2snt liikaa. Mikäli siis mahdun enää ovesta ulos aamulla ku oon vetäny nää mätöt + voipopcornit.

TouhutipatPerjantai 27.02.2009 19:25

Olin keskiviikkoyön töissä. Töiden tekeminen tässä valtiossa ei todellakaan kannata! Olin unohtanut viedä toimistolle jonku typerän verokortin, niin multa oli pidätetty noin ziljardi euroa veroja eikä kätteen jääny juuri mittään! Onpa pientä jos nyt vähä myöhästyy joku kortti nii heti aletaan riehumaan... Sitte kotiin tullessani huomasin, ettei mulla ollut kotiavaimia. Ei kun puhelua kiinteistöhuoltoon kello aamuviisi. Talkkari hehkui onnea saapuessaan paikalle. Käteismaksu ja peiton alle.

Eilinen sensijaan oli jo parempi päivä. Lähdin hakemaan pakettia postista ja matkalla kävin Kauppayhtiöllä syömässä salaatin Hannun kans. Mulle soitti joku keski-ikäinen nainen joka kauppasi alushousuja. Kiitin tarjouksesta ja sanoin olevani homoseksuaali ja käyttäväni ainoastaan tiettyjä alusvaatemerkkejä. Se nainen kuulosti siltä, että meni kahvit väärään kurkkuun, kuten myös viereisen pöydän pojalla. Puhelinmyyjien kustannuksella saa pitää hauskaa, mutta tyly ei saa olla!

Paketin haun jälkeen menin passikuvaan ennakkotehtäviä varten, panin ne postiin ja menin Hannan kanssa kahville ennen sen töitä. Päädyin vielä yllättäen teatteriin katsomaan Veljeni Leijonamielen ennakkonäytöstä. Siinä oli pääosissa poika ja poikaa näyttelevä tyttö ja se poika nosteli sitä tyttöä ilmaan aina kun näki sen. Nii ja sitte siinä oli sellanen VAL-TA-VA lohikärmes joka meinasi syödä sen pojan ja sillä oli siniset led-valot nenässä ja savuaki tuprutti kamalasti! Kellariin taidekaljalle ja sieltä Dorikseen.

Nyt Kauppayhtiölle, kuudenneksiviimeinen Shakespearen kootut teokset tänään ja sitte töihin!