IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Silikonitiivistettä ja hampurilaisiaKeskiviikko 09.09.2009 21:55

Kävelin tänään vesisateessa kouluun aamuyhdeksäksi todetakseni, ettei luokassa ollut vapaata konetta, eikä senpuoleen yliopistolla lisenssiä 3D-mallinnusohjelmaan, joka olisi ollut kurssin aiheena. Makasin kolmisen tuntia kyljelläni teollisen muotoilun laitoksen loungessa. Unohduin aivokäyrä horisontaalisesti suorassa tuijottamaan lounastamaan tullutta miestä, joka heilutti mulle kättä häiriintyneen oloisesti. Sopersin jotain "anteeks, jäi pitkät päälle" ja aloin tökkimään Hannaa. Paperigiljotiinin löytäminen taiteiden tiedekunnasta on muuten hirveän vaikeaa. Neljä hissimatkaa ja kaksi häirittyä professoria myöhemmin sain ylioppilasteatterin avajaisten kutsuflyerit pilkottua ja tulin kotiin.

Mie en jak-sa tiskata. Yöksi on töitä. Ei fuksiaisia. Ne on Onnelassa. Voi onnea. Aurinko paistaa ja isoveli soitti, ne tulee perheineen Rovaniemelle viikonlopuksi. Katoin eilen kaverin kans alun leffasta "Miehet jotka vihaavat naisia". Sitten tuli uni. Sitä ennen käytiin salilla ja Cómicossa syömässä. Se oli mukavaa. Hannalla oli papiljotit tänään koulussa. Tai papiliotit.

Talonmies kävi tiivistämässä kylpyhuoneen kynnyksen jollain tahnalla. Mulla ei ollut taaskaan housuja jalassa kun se tuli. Luuleekohan se nyt että mie oon aina alasti? ...Tai no toisaalta mie kyllä melkeen aina oon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.