IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

JuhannustanssitSunnuntai 25.06.2006 04:56

Eilen eli juhannusaattona olin duunissa johonki ehkä kymmeneen, sit lähin toisesta työpaikasta olevan työkaverin kans kaljalle ja Dorikseen. Ei siel ollu kamalasti mitään. Snägärijonossa oli ihan sairaan hauskaa, rupateltiin jollekin tädille ja se kikatti meidän jutuille ihan tosikamalasti.

Mentii meille ja ajateltii ottaa tequilaa, mul ei ollu sitruunaa mut luumu löyty :D ...se oli pahaa.
Kaheksi menin töihin ja tulin sieltä just äsken. Oli häät hotellilla. Ekaa kertaa olin baaritiskin takana myymässä viinaksia. Osaan tehä gin-tonicin jo aika hyvin! :D
Nyt nukkuun et jaksaa huomenna taas reippaana duuniin. Ennen töitä pitää pakata ku ma. aamuna lähen aikaisinaikaisin Helsinkiin.

Metri maanpinnastaKeskiviikko 21.06.2006 02:30

PÄÄSIN YLIOPISTOON!!!

Tänään tuli tulokset, paras hakija oli saanu 23,5 pistettä, alin hyväksytty oli 16,5 ja mä sain 20 pistettä eli vähän niinku vasemmalla kädellä hutaisin itseni sinne ;) Päivän olin taas kultasepänliikkeessä töissä ja just tulin ravintolasta tarjoilemasta. Huomenna on taas aamuyhdeksästä iltakymmeneen töitä mut ei jaksa haitata koska sain tänään myös tiedon, että sain yhden kongressikeikan Helsingin Messukeskukseen ensviikolle eli lähden maanantaina taas Helsinkiin. Kivakivakivaa. Siellä on kaks tai kolme vapaapäivääkin eli toivottavasti jää aikaa vähän rentoutumisellekin, sitä ei täällä nimittäin ole luvassa. Juhannuski menee tiukasti töitä paiskiessa.

Oon saanut tänään tosipaljon puheluita ja tekstiviestejä ystäviltä. On tuntunut tosi kivalta kun ovat onnitelleet ja muistaneet ja halineet. Kivakiva kiitoskiitos :) Nyt pitää mennä suihkuun ja tehdä vähän paperihommia ku aamulla on taas yheksäks töihin meno.

Vuorokausirytmitehtävä - taa-ti-ti-taaMaanantai 19.06.2006 17:34

Tulin aamulla Savosta ja Etelä-Suomesta ja ties mistä. En oo vielä purkanut tavaroitani mutta toistaiseksi en tiedä muuta olevan hukassa kuin ajantajuni. Oltiin Eetun ja muiden kanssa Kuopio Tanssii Ja Soi -festivaaleilla missä oli kyllä ihan sikakivaa. Mä toimin ryhmän autonkuljettajana sellasella vuokratulla minibussilla, joka oli hieno ja kiiltävä.

Lauantaina alettiin olla kulttuuriähkyn partaalla kun mentiin yhdelle mökille tunnin ajomatkan päähän. Tehtiin kaikkee sellasta settiä mitä nyt mökillä tehdään. Ruokaa ja saunottiin ja uitiin, useimmat oikein tosimonta kertaa mut mä vain yhdesti koska se vesi oli jotenki ihan tosi märkää mun makuun. Sit oli mökkiolympialaiset joidenka lajeina oli kroketti ja golf. Oltii Eetun kans joukkue ja ekaks pärjättiin tosi hyvin ja sitten muilla kävi vain jotenki hyvä munkki niin ne voitti meidät. Mä oon aina pitänyt golfia jotenki arveluttavana lajina.

Kohta pitää lähtee töihin. Sitä ennen ostamassa kauluspaita kun molemmat valkoiset on likaisia. Tänään pitäis tulla tieto Staff-pointilta että joskos pääsin Messukeskukseen yhdelle viikon mittaiselle aulapalvelukeikalle, se ois kyl tosi kivaa. Voisin mennä jo viikon päästä takas Helsinkiin... Enempi kuitenki hengitystä pidätyttää yliopiston pääsykoetulokset jotka tulee huomenna. Mua eilen muistutettiin siitä, että jos en pääsekään sisään niin se oli sitten niin tarkoitettu. Mä en usko siihen. En haluu ajatella että jotkut asiat "on tarkoitettu", mä uskon omiin ratkaisuihin ja sattumaan... Ehkä.

Hetken mielijohteestaSunnuntai 11.06.2006 17:57

Yliopiston pääsykokeet tiistaina ja keskiviikkona meni hyvin. Tulokset 20. päivä. Perjantaina oli toivottavasti koko maailman viimeinen tentti mulle Rovaniemen ammattikorkeessa. Sitä sieti hieman juhlistaa. Kavereilla oli toogabileet valtsun rannassa, hengailtii siel, mul ei ollu toogaa. Kiipeilin puihin koska halusin. Sit mentiin baariin. Ladnag ja muut alkoi vissiin väsähtää pikkuhiljaa tai sit vain mulla ja keinäsellä meni liian lujaa. En muista, missä vaiheessa en enää nähnyt niitä. Haettiin sen kans perhepizza ja kiivettiin yhden koivun latvaan syömään se. Jossain vaiheessa törmättiin kadulla riitelevään pariskuntaan, otettiin ne reppuselkään että lopettaisivat riitansa. Baariin piti päästä takaisin, en muista oliko se Tivoli vai NiteTrain, kummassakin kuitenki käytiin.

Valomerkin jälkeen haettiin ScanBurgerilta samanlaiset ateriat molemmille mut kumpiki sai jotain ihanmitäsattuu. Nelostien lähellä istuttiin syömässä, tais olla Lapinkävijäntie ja ruokittiin lokkeja. Päätettiin lähtee liftaan pohjoiseen.

Shelliltä joku ystävällinen pariskunta vei meidät napapiirille jossa juotiin kahvit ja pelattii Trivial Pursuitia. Tienvarresta päästiin ekaa kertaa pohjoisen suunnalla ajelevan rekkamiehen kyytiin. Oli viemässä jotain kamaa Sodankylän filmifestareille, se oli mukava kaveri, antoi mulle sytkärinki. Aamulla seiskan maissa oltii sodiksessa, s-marketista haettiin aamupalaksi Pohjanmaan pastilleja, patonkia ja banaania ja nukuttiin joenrannassa niinkauan kunnes jotkut mummot tuli herättelemään meitä koska luulivat että virta oli nakannut rantaan kaks hukkunutta. Soitin kämppikselleni jonka koti on siellä suunnalla että tultiin maalaan teidän talo. Se sit haki meidät, syötiin voileipiä ja alettiin juomaan olutta, maalattiin talo ja illalla lähdettii tutustuun Sodankylän yöelämään. Baarissa oli ihastuttavia lehmiä (!?) sekä yks lehmityttö jolle luovutin boxereideni pesumerkin. Keinäsen kans laulettii karaokea minkä on täytynyt kuulostaa hirveeltä. Anteeksi Ismo Alanko.

Yökerhon puolella ois voinu tanssii koko ajan ellei siel olis vähän välii tullu Hard Rock Hallelujah! Terhi oli kans siellä, hassua törmätä sattumalta kaveriin Sodankyläläisessä baarissa. Ranskiksii alkoi jossain vaiheessa tekeen mieli ja veri veti tien päälle, siinä mielessä harmitti lähtee takas ku pottu oli panematta ja metsääki olis pitänyt vähän istuttaa vissiin. Sodiksessa sai yheltä grilliltä sienisalaattia ranskalaisten kans, se oli hyvää! Samalle viltille meidän kans tuli kaks keski-ikäistä naista ja joku äijä jolla oli ihan uskomattomat jutut! Ne vei meidät taksilla taaskerran jollekki Shellille. Käveltii siitä aika pitkästi koska neljän maissa ei tota liikennettä kamalasti ollu. Päästii joidenki nuorten jätkien pakettiauton tavaratilaan jonne nukahdettii aika tehokkaasti, ne herätti meidät Rovaniemen linja-autoasemalla. Fiilis oli jokseenki "mikä maa mikä valuutta". Sit kotiin syömään. Uskomattoman hieno reissu! Joka paikkaa kolottaa mut tietääpä ainaki käyneensä jossain.

Niin kova kiire etten ehdi tehdä mitäänMaanantai 05.06.2006 22:52

Tänään oli tentti, mut se oli kurssista jolla en periaatteessa edes saisi olla koska se oli alkanut joskus vuonna miekka ja kypärä jolloin olin toisaalla. Ei siis harmittanut kauheasti kun piirtelin koepaperiin vain yhtä seinämää mitä Eetu on pyytänyt luonnostelemaan. Siitä tuli sentäs lähes kiva.

Sit perussettii, sain viimeinkin mun Nightwishin End Of An Era dvd:n haettuu postista. Käytiin Niinan kans kaupassa, kätevää, ei tarvii lähtee ulkomaille kun vastaavan kokemuksen saa Lidlistä, juuri missään tuotteessa ei lue suomeksi mitään ja ne on epäilyttävän värikkäitä. Sit kävin työharjoittelupaikalla allekirjoituttamassa viel yhen todistuksen ja sellasta. Äsken tehtiin ruokaa.

Illalla meen juna-asemalle paria kaveria vastaan jotka tulee pääsykokeisiin meidän kouluun. Hotelli Tervaskadulla riittää taas elämää, mikä on kyllä erinomaisen mukavaa. Toivottavasti ne pääsee sisään kouluun ja se sopii niille paremmin kuin mitä se sopi mulle. Alan olla kurkkuani myöten täynnä Tourism and hospitality management campus Viirinkangasta.

Huomenna alkaa yliopiston pääsykokeet, äsken sain kaahata mattopuukon perässä cittariin asti ku ei muualta löytyny, valintakokeeseen on otettava mukaan myös laastaria, kaukonäköistä ajattelua edustaa se.

Rikosaalto pyyhkäisee yli napapiirinKeskiviikko 31.05.2006 19:48

Joku kauhea pitkäkyntinen on kähveltänyt mun pyörän! Mun hienon hopeanvärisen y-runkoisen täysjousitetun maastopyöräni. Itku meinas päästä. Kävin äsken ihan oikealla poliisiasemalla tekemässä ihan oikean rikosilmoituksen eikä jänskättänyt yhtään :)
Sit menin työharjoittelupaikkaan Ounasvaaran huipulle tekeen harjoittelusopimuksen, meinasin kuolla siihen välille Ladnagin mummomankelilla, se oli kauheaa. Nyt väsyttää ja jokapaikkaa kolottaa ku kämppiksen kans vielä jumpattiin vatsalihaksia sohvalla ja kuunneltii jotain ysärisuomipoppia missä oli niin tuhmat sanat että puna nousi poskille.

Melkein koko maailman kaikki asiat on taas tehty mulle hirmu vaikeiksi. Opintotuen hakeminen kesälle oliki paljo mutkikkaampaa ku olin luullut. Sit se tulee vissiin vuoden myöhässä ja vuokrajalaskutjakaikki pitäis maksaa! apuaaaaa! Pitänee soitella isille taas kerran...

Olin just kirjoittamassa että vielä kun jaksais pari viikkoa olla tosi reippaana niin sit helpottais... Faktahan on se että senjälkeen mulla vasta alkaa ne 13 tuntiset päivät. Voihan vi**upi**unee**ri. No ei ainakaan oo esseitä ja tenttejä! Mul on ikävä esim. Sinkkua ja muita ketkä ei oo täällä nyt!

Ei se siitä johdu!Lauantai 27.05.2006 14:41

Mun käsi on ihan kamalan kipeä. Olkapäästä viistoistasenttiä kyynärpäätä kohti on tosi kipeä kohta, vähä niinku ois joku hermo puristuksissa tai jotai. Kavereilla on varma käsitys siitä miks mun oikea käsi on kipeä mutta EI SE NYT TUOSTA KOHTAA SEN TAKIA VOI KIPEÄKSI TULLA! Oon vetäny särkylääkkeitä ja sit ostin apteekista sellaista suihkutettavaa tulehduskipulääkettä joka maksoi ihan tosikamalanpaljon.

Duunin jälkeen mentiin bisselle, sit mentiin erääseen yksityisasuntoon juomaan lisää bissee josta päästiinkin lähteen baariin vasta kahelta, noh itse en tuosta illasta köyhtynyt euroakaan, yhestä tuopista ja pizzasta jäin vähän velkaa mut muuten edullinen ilta! ...Niin ja olihan meillä HAUSKAA!

Nyt pitäis pikapikaa suihkuun ja sit reippaana töihin.
...Ja sit tulee se poikkihuilu. Ultra Bratahan se.

Viikonloppu oli pitkä. Johtuen siitä että se alkoi jo torstaina ja päättyi vasta tänään. Eetun kanssa syötiin paljon ja hyvin ja käytiin leffassa ja sellaista. Tälle viikolle on ihan kamalasti ohjelmaa, en hakenut pyörääni tänäänkään pääpostin edestä minne se jäi viime keskiviikkona kun siitä puhkesi kumi koulumatkalla. Huomenna pitäisi ennen töitä. Saas nähdä. Aamulla oltiin reippaita, käytiin uimassa, en ollut käyny uimassa Rovaniemellä ennen ja sen paikan kuntosali näytti ihan ok:lta ja kuukausihintaki oli varsin houkutteleva, vielä kun jaksais 14:tuntisen työpäivän ja 15:kilsan pyöräilyn jälkeen raahautua sinne salille ni ois ihan jees. Pakko järjestää tämä pieni elämä nyt järjestykseen.

Just tällä hetkellä en kuitenkaan jaksa keskittyy juuri muuhun kuin siihen että aamulla klo. 8:15 pitää olla koululla InnoAkatemiassa säätämässä yhtä kurssia ja sit se pyörä ja sit töihin. Pikkuhiljaa pitäis alkaa tienaamaan ihan oikeeta rahaa! Ei tästä muuten tuu juurikaan yhtään mitään.

Kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän - jos edes sitäkään. Samoin huonosta omatunnosta, pahasta olosta ja epävarmuudesta siihen, ettei kaipaa mitään muuta kuin juuri tämän hetken tässä. Yhdessä.

s.3.8.1985, tukehtui nakkiin 14.5.2006Maanantai 15.05.2006 01:19

Eilen töissä oli vähän niinjanäin. Mentii sit Heminway´siin työkaverin kanssa kaljalle ku oli tuplabonuspäivät mut saatiinki pelkästään normaalia bonusta, vaikka valintatalon kekseistä sai tuplan. Oltiin nälkäisiä, joten ostettiin kaks patonkia, purkillinen etanoita, pullo punkkua ja pullo skumppaa ja katottiin Hilja-maitotyttö vuodelta 1953. Tauno Palo esitti pahista.

Sit mentiin piipahtaan Kellarissa josta kolmen aikaan nälän saattelemana Alakunnaksen grillille tilaan perus-setin eli hodari kahella nakilla ja toinen nakki taskuun. Kaveri sanoi vissiin jotain hauskaa niin että olin tukehtua nakkiin, se oli oikeesti lähellä. Miten taipuu sana "kakoa", aloin kakomaan, kakoin kuulostaa superlatiivilta? Suomen kieli on liian vaikeeta.

Ulkona oli tänään kylmä. Satoi isoja lumihiutaleita. Käytin Marjon kanssa Terhillä täytekakkukahveilla, oli kivaa. Sen olkkarin katossa oli ihan sairaan iso peili, se oli hienointa mitä oon nähnyt moneen päivään.

Ilman suhteellinen kosteus ylitti 100%Perjantai 12.05.2006 01:07

Tänään mentiin Marian kanssa reippaina tuotekehityksen tunneille Aikuiskoulutuskeskukselle jossa kumpikaan meistä ei ollu ikinä ennen käyty. Eksyttiin matkalla mut joku ystävällinen vaari neuvoi meidät perille. Perillä joku vahtimestarintapainen opasti meitä ja keittiöstä löytyi joku täti, joka soitti meidän opettajalle joka kertoi että tunnit on peruttu. Sit otti päähän.

Kävin terveyskeskuksesta hakemassa lääkekuurin ku koulun kiva terveydenhoitajatäti soitti aamulla ja sanoi et mul on angiina ja kaks päivää sairaslomaa sain myös. Käytiin konditoriassa kahvilla ja ku kattelin niitä ihkuja kakkuja ja leivoksia niin päätin, että haluan isona kondiittoriksi jos ura yliopistossa ei urkene.

Illalla tehtiin lasagnea, tein kevyen salaatin ja sitten semmoisen vähän ruokaisamman tulisen salaatin ja oman erikoissalaatinkastikkeen ja viiniä ja katettiin pöytä kivasti ja kynttilä ja illastettiin neljästään kotona. Meil oli niiiiin kivaa. Keittiössä puuhastelu on muksaa.

Huomenna pitää käydä viel terveydenhoitajalla ja viedä Marian harjoitteluraportti kouluun jollekin ja vissiin mul on joku luentoki. Onneks ei tarvii töihin ni ehdin vähä koulujuttuja. Tänään on kesän ensimmäinen sadepäivä. Se virkisti.