IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Nettishoppailun sietämätön helppousKeskiviikko 28.01.2009 15:48

Eksyin 3Ds-max6- oppitunnin (ei, se ei ole suihkuturbiiniteknologiaa vaan visualisointia) päätteeksi jostain linkistä lävistyskoruja myyvälle saitille. Etsin uutta industrial-tappia hukatun tilalle, mutta päädyinkin hankkimaan kaksi kuvioitua piilolinssiä kun olivat niin halpoja. Jee.

Nyt käyn alakerrassa vähän avaamassa ääntä ja soitantamassa pianoa, sit käyn alueteatterilla pitämässä jonku palaverin ennen laulutuntia ja improa ja treenejä ja töitä ja nukkumista ja heräämistä ja vittujee!

Tiskit tiskaamattaKeskiviikko 28.01.2009 03:17

Eilen treenien jälkeen hengailtiin Sampo-keskuksessa Kaisan ja Hannan kaa (Ei, me ei olla 13-vuotiaita!). Ostin Onlysta hienon t-paidan. Myyjäkin vakuutteli että leikkaus on tosi unisex, ja kerranki voin tuntea itseni tosi isoksi ja harteikkaaksi, ku tupisen hyllyjen välissä että "eikö täällä ole ällää missään?"

Sit istuttiin Holvissa ja Irenekin tuli niin Uitossa. Piti suunnitella "Hannan ja Eikan suurenmoiset seksimuistisäännöt" -kirjaa, mutta ei me hirveästi ehditty kuitenkaan. Paitsi että ilman rakkautta olisin vain kumiseva vaski, tai helisevä seksisymbooli. Sit kävin vielä yksien tyyppien kaa Roipparissa yhellä ja sit ommaankottiinnukkumaan.

Tänään myöhästyin treeneistä tavoistani poiketen huomattavan paljon ku muistin ajan väärin. Söin paljo karkkia ja tuli ihanan paha olo. Lavalla oli pojat teltat pystyssä ja sitte kävin Hannun luona syömässä ja juttelemassa asioista. En muistaakseni muistanut ees kiittää safkasta lähtiessäni. Oon aika tahditon välillä.

Aikainen herätys. Jospa vain uni tulis.

Lyhyt perjantaiPerjantai 23.01.2009 19:35

Vajaan puolen tunnin kuluttua täytyy olla jo valmistautumassa illan näytökseen. Istun suihkunraikkaana alasti lattialla jalat ristissä ja kuuntelen Scandinavian Music Groupia. Täällä on tosi törkyistä, mutta tänään en jaksa. Sähkömies oli pannut mulle eilen uuden töpsölin kylppäriin sillä aikaa ku olin yliopistolla ja nyt pyykkikone hurruuttaa iloisesti taas!
Tulin siitä hyvälle mielelle.

Eetun puhelusta tulin myös hyvälle mielelle.
Ja naapurin söpöstä koirasta jonka varpaita paleli pihalla niin se juoksenteli tosi hassusti pidellen vuorotellen jotain jalkaa ilmassa. Onneks mul on vain kaks jalkaa, menis muuten ihan sikana rahaa kenkiin.

Ajankohtainen kaupunkilainenTorstai 22.01.2009 17:18

Vähänkö mä olin leija koko eilisen päivän! Pääsin vieraaks kaupunkilehti Uusi Rovaniemen jääkaappimagneettirunopalstalle. Ideana siis, että kerran viikossa ajankohtainen kaupunkilainen kutsutaan sinne haastatteluun, ja haastattelun päätteeksi haastateltavan täytyy tehdä runo toimituksen taukohuoneen jääkaappirunomagneettihässäköistä ja se sitten julkaistaan haastattelun ohessa. Hihittelin koko helevetin päivän sille että oon "ajankohtainen kaupunkilainen!"

Laulutunnin jälkeen katoin teatterilla Perhosmonologien viimeisen esityksen ennenku zuumailtiin vähä Vänrikki Stålin esitystä. Ennakkonäytökseen on onneksi aikaa vielä viikko, joten ei huolestuttanut yhtään, vaikka käsikirjoitus ei ollu vielä valmis. Pitkän päivän päätteeksi töissä alkoi jo jalkoja pakottaa. Tein muutaman aika pahanmakuisen drinkin ja muutamia ihan hyviä. Vieläki nauratti ne asiakkaat, jotka tuli kysymään multa alakerran vastikään avatusta pikkubaarista että "saako tästä batterykossua?", "No ei vittu saa, mulla on muutenvain tässä sama baarivastustus ku isolla tiskillä likööreineeen blendereineen sheikkereineen hanoineen mehuineen väkevineen mutta JUST energiajuomaa ja kossua tässä ei satu olemaan!"

Olin äsken av-medialaisten jonku projektin kuvauksissa, jossa ne tekee jotain deittipeliä, jota voi parin viikon päästä pelaa tossa meidän tiedekunnan agoralla. Kerroin, että harrastan petanqueta ja pettingiä, ihannekumppanini ei oo läski ja sil on musta auto. Illalla näytös jee enkä oo pessy mun esiintymispaitaa!

Niin...Tiistai 20.01.2009 22:59

...Nythän on siis tiistai. Joten se, mitä luki eilen viimeisessä kappaleessa, onkin edessä vasta huomenna. Meni pitkälle iltapäivään tajuta se. Puheviestinnän tunnilla oli kivaa.
"Moi, mä oon Pete, harrastan petanqueta, pettingiä ja poronhoitoa." Mun pitäis ehkä olla sielä enempi hiljaa.

AI! Niistin just niin tuli huuliherpes! ...Voiko se tulla alta sekuntiin? En uskalla mennä kattoon peilistä. Pitääpi lähtä treeneihin.

StressireaktioaikaMaanantai 19.01.2009 16:29

Meillä oli tänään web-suunnittelua sellaisessa luokassa, jossa oli sellaiset valkoiset omenatietokoneet. Mä en jotenki luota niihin, ne on liian kauniita ja viattoman näköisiä ollakseen ihmisen palvelemiseen ja toiveiden toteuttamiseen suunniteltuja ystävällisiä laitteita. Jotain hämärää niissä on! Vielä minä teen niistä selvää joku päivä!

Yhdeltätoista mentiin Hannan kanssa johonkin haastatteluun, jossa kyseltiin kysymyksiä teemalla, miten yliopisto muutti elämäsi. Pantiin söpösti mikrofoni Hannan kaulukseen ja lähetin mun taskuun ja oltiin kaulakkain kameran eessä. Kehuttiin Rovaniemeä. Mä kritisoin opetuksen tasoa ja sitten ujostelin kun tuli meidän häämatka puheeksi. Loppukanoottina oli että ei varmaan oltais mekään ikinä toisiamme löydetty, jos ei oltais Rovaniemelle muutettu. Hih!

Impropalaveri pidettiin Tessan kaa, illalla Vänrikki Stålin treenit. Huomenna tieteellistä tiedonhankintaa, päiväunet, laulutunti, sit meen kattoon perhosmonologien esityksen, sit on Stålin treenit ja sit yöksi töihin. Jouluna vannoin, että helmikuussa otan rennosti... Hitsin vitut tässä kerkiä taas yhtään mitään!

www.omantunnontuska.orgPerjantai 16.01.2009 10:00

Näin äsken unta, että William Shakespearen vaimon Anna Hathawayn henki oli ottanut erään katsojamme ruumiin haltuunsa ja tuli meidän näytökseen huutelemaan, mutta olikin lopussa erittäin otettu raikkaasta tulkinnastamme. Heti perään näin unta että hiihdin. Molemmat skenaariot yhtä outoja.

Heräsin jo melkein tunti sitten. Saa nähdä missä vaiheessa mun kroppa tajuaa, että en aiokaan mennä heti uudestaan nukkumaan, vaan herään ihan oikeasti ja lähen kouluun. HAH! Mitäs heräs! Kävin illalla maksamassa laskuja ja Amarillossa iltapalalla ku kotona ei ollu ruokaa, enkä ehtinyt kauppaan. Tulin puolenyön jälkeen kotiin reilut puolentuhatta euroa köyhempänä. Olo ei ollut odotetun kevyen kaltainen, vaikka olin luopunut sekä rahoistani, että maksamattomien laskujen pinostani.

Mulla on edelleen flunssa ja sellainen tunne, että kirjoitan tässä itselleni synninpäästöä siihen, etten lähtisikään nyt kouluun väsäämään nettisivuja, seiskalta on sentään esitys, jossa on pakko ola kunnossa. Aikaa parantua 11 tuntia.

SielunhoitosuunnitelmaPerjantai 16.01.2009 03:27

Minäpä olen sitä mieltä, että ne kauan aikaa sitten tarinoita kirjoittaneet miehet, jotka ovat keksineet helvetin ja päättäneet, että sielä on tosi kuuma, eivät olleet koskaan käyneet lapissa! Voi pahuksen vittu ku sielä on kylymä tuola ulkona! Ei tee mieli nousta peiton alta ei sitte yhtään! Aamulla pitäisi ysiltä olla jollain nettisivujn tekemiskurssilla (joo mulla ei oo mitään käryä, mikä sen kurssin oikea nimi on), mutta en oo ihan satavarma selviänkö kaks kilsaa yliopistolle olosuhteissa, jotka poikkeavat absoluuttisesta nollapisteestä ainoastaan himpun verran ja saavat sielun jäätymään... No oikeastaan siellä ei ole kuin 25 astetta pakkasta, mutta ei se ihimisä varten oo siltikään tuommonen!

Flunssa ei kamalasti ole hellittänyt, toivottavasti huomenna on hyvä happi, ku jatkuu Shakespearen kootut teokset Kauppayhtiöllä. Jos et oo vielä nähnyt niin nyt kiireen vilkkaa varaamaan lippuja! Esitysaikataulut ja varausohjeet www.vilpertti.net. Meistä oli hyvä kuva taas lehessä, olin sukkahousuissa haarat levällään orgastinen virne naamallani kulttuurisivulla Santun ja Jonnen käsivarsilla.

Välillä tuntuu vähän yksinäiseltä.

University of LaplandKeskiviikko 14.01.2009 15:09

Tän vuoden eka koulupäivä on puolessa välissä jee! Ilmoittauduin kursseille, niille mille en enää itse ehtinyt ilmoittautua, amanuenssi hoiti asian mallikkaasti kun vähä vinguin ja kitisin. Eilen oli kiva törmätä Lasseen kaupungilla ihan sattumalta ku olin tulossa treeneistä Zoomitin kautta kotiin.

Yskä ja keuhkoihin sattuu. En pääse tänään laulutunnille kun lämmitetään Shakespearen kootut teokset perjantaita varten ennen teatterin hallituksen järjestäytymiskokousta ja sen jälkeen töitä ja huomenna purkupalaveri joulusesongista jee!

Tiskikone vs. kassakoneTiistai 13.01.2009 08:07

Opastin eilen yksiä daameja videokameran käytössä ja yritin fiksata tiskikonettansa. Viinilasin ääressä kerrattiin lapsuusmuistoja. Tänään oli töissä kassakoulutus. Ensin siis Tivolin pikkupuolen sohvalle nokosille, sit kiinalaiseen lounaalle, sit join limpparia ja diipadaapailin. Uutta kassaa tsekkailtiin ehkä vartti. Sit täytin kaapit ja purin (rouskis) kamaa hyllyihin ja menin Katin kans Amarilloon kahville. Amarillosta Uittoon moikkaamaan pokepoikia ja sieltä teatterille treeneihin.

Vänrikki Stålin esityksiin on aikaa alta kolme viikkoa, huomenna aletaan improamaan ja tunnerunkkaamaan teemoja kohdilleen. Ajateltiin ammentaa voimamme perisuomalaisesta negatiivisuudesta. Äitini oli tässä tapauksessa oiva muusa, tarvitsi vain esittää sille puhelimessa muutama takuuvarmasti hätkähdyttävä väite tai kommentti tekemisistämme niin jo alkoi luuri raikaa: "eiherrajumalaettekyllävarmastitee!". Äitini pöyristyttävimmän kuviteltavissa olevan skenaarion mukaan esityksemme Mikkelissä voisi herättää keskustelua ja voisimme joutua lehteen. Se olisi toki perin onnetonta.

Runeberg-istunnon päätteeksi käytiin pasitiven kaa moikkaamassa kavereita Pahassa Kurjessa ja sitten syötiin hampurilaisia. Nyt alan korjaamaan vuorokausirytmiäni. Alla oleva linkki muuten on minun mielestäni hassu.

http://www.youtube.com/watch?v=vXbRUS0kQdI&eurl=http://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=13636