IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Antakaa...Torstai 29.11.2007 14:06

...minun nukkua.
...minun mennä.
...minun olla rauhassa.
...minulle ruokaa.
...minulle rahaa.
...minulle rakkautta.
...minulle.

Nyt ei ehdi!Keskiviikko 28.11.2007 19:40

Ensi-iltaan on enää kolme päivää. Jännää. Toissayönä ehin nukkua kaks tuntia ku oli treenit ja sen jälkeen piti säätää. Sunnuntai-ilta oli aika vaiheikas. Eilen käytiin Oulussa ekskursiolla Nokian jossain..., piti allekirjoittaa vaitiolosopimus, joten en kerro enenpää (myyn tietoni eniten tarjoavalle). Nyt pitää mennä että ehtii syödä ja käydä kotona ennen treenejä kun tijeros muuttaa pois mun naapurista ja sen pyykit on vielä mun kämpillä. Metallipajalla oli tänään tosi turhauttavaa. Rahat loppu, duunia ei ehi tekemään, väsyttää.
Nälkä.

Ikävä.

Heihei lomaMaanantai 19.11.2007 16:46

En sitten pääse sille vuodokauden mittaisellekaan lomalle. Totesin ettei siinä oo mitään järkee, varsinkaan ku kummipoika ei ees oo kotona kun ovat reissussa. Eikä mulla oikeasti ees ois ollut vapaata silloinkaan. En jaksa istua puolta vuorokautta junassa sen takia, että kävisin vanhempien luona nukkumassa yhen yön.

Vähän masentaa kun seuraavan kerran mulla on vapaata näillänäkymin tammikuun lopulla tai helmikuun alussa. Kokkasin eilen taas Eikan Salaisia Herkkuleipiä ja kykyäni reagoida palovaroittimeen hämmästeltiin.

Mä olen kauhean väsynyt. Oon tavannut uusia ihmisiä, se piristi.

Marraskuista iltapäivääMaanantai 12.11.2007 18:36

Eilen pidettiin nadelin kaa mesetilityssessio siitä että mitenkä on opiskelu paskaa. Hirveästi työtä, jos on vielä elämää opiskelujen ulkopuolellakin. Perjantaina ois kavereilla tooga-tuparit mutta oon iltavuorossa niin en pääse :( Torstaina mennään ravintolan porukan kanssa pikkujoulua syömään, mikä on mainiota. Nanna sanoi, että olisi viisainta jos ulkoistaisin elämänhallintani hänelle ja kukkaruukkupait komppasi tänään kahvilassa että näin olisi viisainta toimia. Mut ollaan nyt laittamassa vaihto-oppilaaksi johonkin. Tahtoisin ehkä vähä Tallinnaan mut pidemmän päälle siinä kuitenki kävis niin, että kävisin Tallinassa pari kertaa viikossa ja luuhaisin muun ajan Helsingissä. Pitäis ehkä lähteä vähä kauemmas, vaikka Japaniin tai Meksikoon. Tai Kanadaan. Kanada vois olla kiva.

Nyt pitäis saaha yks presentaatio valmiiksi huomiselle. Viimeviikko oli kamalan rankka, väsyttää hirveästi. Kahden viikon kuluttua pääsen Nivalaan vuorokauden mittaiselle lomalle. Jeij!

Eilen oli täydellinen sää talviromanssin leikkimiseen. Haaveilin vain kynttilöistä ja märistä lapasista ja kylmistä nenänpäistä jotka kohtaa rautatieasemalla, faunius iskosti tän ajatuksen mun päähän ja nyt oon ihan glögi- ja piparifiiliksissäni täällä pimeässä peräpohjolassa xD

JuhlavaaTorstai 08.11.2007 14:57

Eilen oli meidän ainejärjestömme 1-vuotisjuhlapäivä. Olin alkuillan tarjoilijana siellä ja loppuillan minulle tarjoiltiin. Sekä Tivolissa että Doriksessa. Ilta oli taiteilijoiden. Edustajistovaaleissa meni läpi viisi taiteilijaa eli neljännes edustajistosta on meiän tiedekunnan opiskelijoita. Tieto oli omiaan kohottamaan jo ennestään mainiota tunnelmaa. Doriksessakin oli muistaakseni ihan hauskaa. Aamulla mun lattialla oli hampurilainen, mutta ei tehnyt mieli syödä sitä. Mulla on kohta aika suuhygienistille ja olen jo nyt vähän pahoillani asiasta. Olenpas kuitenkin reippaana yliopistolla... tai no reippaana ja reippaana mutta ainakin OLEN!

Uusi naapuri!Lauantai 27.10.2007 22:15

Eilen oltiin viis tuntia teatterilla, heiluttiin vaan hulluna ja naurettiin välillä itsemme tärviölle. Sitte menin kotiin. Kaikkialla oli niin paljo kaikkia bileitä että päätin etten mee mihinkään. Tänä aamuna väsytti ja suretti kamalasti, en oo tottunut oleen kotona toimettomana. Mut sit tijeros muutti tuohon mun seinänaapuriksi niin tuli hyvä mieli. Pestiin yhessä pyykkiä ja käytiin kaupassa ja kahvilla. Voispa aina asua vaan kaikkien ystävien naapurina ja syyä suklaata.

Kohta vois mennä takasi sänkyyn ja kaivaa napaa poninkarvasiveltimellä. Tai näädän. Ulkona on ihan tosipimeää. Valtakadun ja Pirkkakadun risteykseen pitäis rakentaa liikenteenjakaja. Oon nyt päivän tuijotellu tuota risteystä, ihmiset ajaa siinä ihan miten sattuu ja vieressä on sentään leikkikenttä.

PersTorstai 25.10.2007 19:58

Tein netissä ehdottoman luotettavan ja täysin erehtymättömän persoonallisuustestin.
Tuomio ohessa.

Olet innokas, ulospäin suuntautunut, analyyttinen ideapakkaus. Ihmistyyppisi on monilahjakkuus, joka on kiinnostunut lähestulkoon kaikesta. Kaltaisesi ihmiset ovat itsenäisiä ja riippumattomia, mukautumattomia ja toisinaan jopa kapinallisia ja riitaisia. Ihmistyyppisi toimii inspiraationa toisille, jotka saattavat seurata sinua kuin gurua tuntemattomille vesille, joilla saattaakin olla vaaroja. Ihmistyypilläsi on toisinaan vaikeuksia tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia tai kohdata vastoinkäymisiä tai sietää auktoriteetteja. Sinulle soveltuu ammatiksi itsenäinen yrittäjä – toisten järjestelmiin sinun on vaikeampi sopeutua kuin omiisi. Sinulla on kyky menestyä monilla alueilla, ja saatatkin vaihtaa alaa monta kertaa elämäsi aikana. Etsit aina uusia haasteita, kun nykyinen toiminta on jämähtänyt rutiineihin. Ammattialoista sinulle sopivat parhaiten myyntityö, tiede, taide, kirjoittaminen ja psykologia – ja oikeastaan kaikki muukin, jos voit tehdä sitä oman mielesi mukaan. Löydät itsesi usein visionäärin, markkinoijan, tai tutkijan roolista.

Lomaa loman jälkeenLauantai 20.10.2007 03:49

Venetsiassa oli mainiota. Kannattaa pistäytyä, jos sattuu niillä kulmilla pyörimään, sehän sitäpaitsi uppoaa ihan justiinsa koko taajama. Italian tourneen merkittävimpiin takaiskuihin kuului Villen joutuminen pulun paskomaksi. Siitä sitten tytöt repi draamaa koko loppupäiväksi kun olin kuulemma livistänyt paikalta taidegalleriaan, enkä jäänyt ottamaan osaa suruun. Mutta olihan meillä vain ihkua! En oikeen kehtaa ajatella että mitenkä paljo meni rahaa, mutta en ainakaan ostanu mitään hömpänpömppää vaan ainoastaan tuikitarpeellista. Ja laatua.

Eilen illalla lentokentälle mennessä oli jo kova väsymys, tahti kun oli melkoinen koko viikon, eikä julkisissa kulkuneuvoissa vietetty aika vähäinen. Lentokoneen tuttu miesääni toi oman säväyksensä kotimatkaan, joka meni unensekaisessa pöhnässä.

Parasta oi herätys tänä aamuna Helsingissä. Junassa oli täyttä ja kiirettä. Huomenna on luokkakokous. Tää Pohjanmaa on jotenki outo.

Rrrrimini!Maanantai 15.10.2007 15:27

Aika ihkua olla rantakohteessa turistikauden jalkeen. Ollaan ikaankuin ruskaturisteja taalla ja ihan tyytyvaisia lampoon ja aurinkoon, vaikka paikalliset kulkeeki suurinpiirtein toppatakit paalla. Huomenna kohti Venetsiaa. Taa paiva on viela aikaa hengailla taalla. Sijoitin eilen varojani kenkiin ja paitoihin ja sensellaiseen tarkeaan.

RakkauslomaSunnuntai 14.10.2007 14:37

Nain Back Street Boyseja!! Ihh... Oltiin Milanossa tsekkailemassa maapallon isointa goottikirkkoa niin ne huito yhella parvekkeella siella jossain MTV:n jutussa. Itseasiassa se ei muuttanut elamaani mitenkaan. Ostin Jean Paul Gaultierin pipon ja hienot alkkarit.

Eilen tultiin Riminille Hemppaa heippaamaan. Kaytiin raflassa ja sit joittenki tyyppien pihalle vodkaa litkimaan ennen diskoteekkiin lahtoa. Nanna ja mina kehitettiin jotain draamaa valilla ja tilitettiin ja halailtiin. Voihan vittu! :D Baari ois vissiin ollut kiva mut siel oli noin tuhat ihmista liikaa, niin siina humalatilassa siella ei jaksanut olla kylla kovin kauaa. Pizzan kautta hostelliin nukkumaan. Annoin tosin asken itselleni kerrottavan, etten ollutkaan syonyt pizzaa vaan jotain bordelliinia (?).

Siina mielessa tama on hieman epailyttavaa, etta yhtaan vastoinkaymista ei ole viela tullut, vaaraan bussiin eksyminen Milanossakin oli pelkka vivahde.