IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Voi harmiKeskiviikko 02.04.2008 14:16

En saanut viimeyönä melkein yhtään unta. Viimeisen kerran katoin kelloa vähän ennen kuutta aamulla ja heräsin jo ennen kaheksaa putkimiesten älämölöön ja sitten herätyskelloon. Sitten otin suihkun ja join hevishotin, jossa on mansikkaa ja porkkanaa ja omenaa. Pari pilleriä huuhdoin alas lämpimän kaakaon ja piparin kera ja poljin kouluun. Matkalla vastaan tuli pikkuruisia koululaisia ja jollain Mika-Marjatalla oli samanlainen Pikku Myy -pipo kuin mulla. Tuli hyvä mieli. Nyt pitäis kirjoittaa raporttia ja olla muutenkin reipas.

Eilen varasin lippuja kaupunginteatterille. Mul on nyt yhteensä kymmenen lippua odottamassa kevään esityksiin, kaikkia en tokikaan käytä itse kun isi ja äitikin tulee katsomaan Seela Sellaa ja Villen kanssa mennään Anna-Liisaa katsomaan ja jonkun kanssa vielä Suurenmoista! Piirsin eilen Zoomitissa kaupunkisuunnitteluprojektin juttuja, Ville tuli ja tarjosi donitsin ja siiderin. Donitsin omasta laukusta.

Syty-festarit on jo aivan pian! Jännittävää. Voi kun olis vähän enemmän aikaa niin ehtisin hengähtää Etelä-Suomessa hetken aikaa isoveljen luona ja käydä Eetulla. Nivalassa haluaisin käydä ennen toukokuun loppua, koska sen jälkeen ei välttämättä ehdi pitkäänaikaan. Nyt unohduin ajattelemaan ensi kesää. Elokuussa haluaisin käydä yksin jossain. Road trip olis just parasta. Tekis mieli kiertää vaikka Suomen kesäteattereita ja käydä lapissa. Vaikka Jäämeren rannalla katsomassa kuningasrapuja ja puisia taloja, jotka on maalattu kirkkailla väreillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.