IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

TinapillipiipariMaanantai 26.05.2008 21:51

Taisinpa paukauttaa oven myös kotiin tullessani, en muista (kts. edellinen merkintä)! Hih!
Työkavereiden kanssa oli lystiä. Tuli parempi mieli. Tänään oli Tivolissa ekat kesäteatteritreenit. Musiikkihommia ja hieno tunnelma kun päästiin viimeinkin aloittamaan.

Olen soittanut urkuja, se ei tee minusta kanttoria. Olen lennättänyt leijaa, se ei tee minusta Ilmailuhallituksen erityisasiantuntijaa. Olen selaillut Raamattua, se ei tee minusta Paavia. Jos sanon, että olen soittanut tinapilliä, se ei tarkoita että minä OSAISIN soittaa Tinapilliä. Tuottaja osti mulle tinapillin. Ja sitäpaitsi tämä tinapilli on ihan erilainen tinapilli kuin se tinapilli mitä millä minä oon joskus luritellut jonkun irlantilaisen mallaslaulun. No ei auta ku alkaa harjoitella pystyväksi tinapillistiksi! :D

Puolilta päivin kävin Rovaniemen musiikkiopiston koelaulussa. Ne teetättätätti mulla kaikkia typeriä taa ti ti taa ti ti taa taa -tehtäviä ja sit ku olin laulanut niille Laulun Ojalan Hilmasta niin ne pyys että josko saisivat kuulla vielä hämähämähäkin. Mutta sen mä osaan myös tinapillillä! Eikö siitä pitäisi myöntää roimasti lisäpisteitä!?

Lounastauolla Martinassa puhuttiin Jarnon, Ollin ja Villen kaa viinin ilmaantumisesta. Viini ilmaantuu kaula-aukon kautta korkin ollessa avattuna. "Oo, mistä tuo viini tuohon pöytään ilmaantui? No kaula-aukostahan se?" Meillä oli kyllä aika kehnot jutut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.