IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Laakea turvotus keskijalassaTorstai 12.06.2008 01:39

Mä kävin toissapäivänä vajaan kymmenen kilsan juoksulenkillä. Mun elimistö ei vissiin ollut oikein tottunut sellaiseen niin se säikähti kamalasti ja meni ihan kipeäksi vasemman jalkapöydän joltain latinankieliseltä alueelta. Eilinen oli jo tuskaa ja tänään piti mennä lääkärille. Maksoin Suomen Terveystalo Oy:lle 60€ siitä, että sain raportin jonka mukaan minulla on "laakea turvotus keskijalassa..." Luulin kyllä hakeutuneeni hoitoon eri syistä kuin keskijalan turvotuksen, mitä nuorilla miehillä tapahtuu ajoittain. Rauhoittavaa oli kuitenkin kuulla, että varpaiden sensomotoriikka on normaali, ja cuneiformien alueella (asuuko sielä niitä hobitteja?) on ainoastaan äkillinen nontraumaattinen niveltulehdus jota lääkitään kyynärsauvojen käytöllä ja pillereillä.

"Tulehduskipulääkekuuri, tarv. kylmää. Ei voi ottaa SVA:a. Suositellaan välttämään rasitusta ainakin tämän viikon loppuun."

Uusimmassa Stage -lehden numerossa oli omistettu aukeama meidän kesäteatterille. Mä tarvitsisin erillisen leikekirjan lehtileikkeille. Äsken yhtä lappusta etsiessäni juutuin lukemaan kaikkia vanhoja lehtijuttuja missä oon ollut tyrkyttämässä itseäni sielu tai nännit paljaana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.