IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

In-ter-netLauantai 26.07.2008 00:51

Mulla ei oo kotona läppäriä ollenkaan nykyään koska siinä oli vika, jota Eetu ei saanut korjattua yhdessä illassa niin se vei sen sitten Helsinkiin hoitoon. Nyt se on kuulemma jo terve. Kone on luvattu myöskin palauttaa.

Viimeviikon maanantai oli kiva. Oltiin Miuan ja Jennin kans Kalajoella humpalla. Hurautettiin autolla Rovaniemeltä Kalajoen Dyyniin. Sitte seuraavana aamuna mentiin mun porukoiden luo aamupalalle, käytiin moikkaan isoveljeä ja lähettiin takasi Rovaniemelle kerta mulla oli taas näytös. Olo oli hieman voipunut, mutta onnellinen. Viikonloppu meni duunissa ja duunissa. Paras palaute kesäteatteriprokkiksesta on se, että katsomo on ollu täynnä myös vähä huonommallakin säällä. Tuntuu hienolta olla mukana prokkiksessa, joka tulee rikkomaan kaikkien aikojen katsojaennätyksen Konttisen kesäteatterissa jeee!

Tuomas tuli Norjasta kesätöistä. Lainasin Mikon autoa ja kävin hakeen sen Haaparannalta, Jossu oli mukana. Ihmeteltiin ulkomaan hampurilaisbaaria ja mietittiin että osataankohan sitä nyt tilata ollenkaan ruokaa. Paluumatkalla ajoin saakeli peltipoliisiin joka räpsäytti musta kuvan. Mikon typerässä ranskalaisautossa oli parittomat numerot joten seki vähä hämäs ja rajoitus oli just muuttunu satasesta kaheksaankymppiin enkä ollu kerenny hiastaa. Pikavoittoa siis odotellessa.

Tänään oli taas yli 300 katsojaa teatetrilla, sain illan vapaaks ja meen YUP:n keikalle jee! Nyt oon Juhon kämpillä toipumassa näytöksestä, pitää lähtä himaan suihkuun ja panna Tuomas tiskaamaan mun astiat että voin tehä Eikan Salaista Yllätyspastaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.