IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Ja tulvi PohjanmaaSunnuntai 10.08.2008 18:27

Tulin juuri kestoltaan liki historiallisen pitkälle, liki kolmivuorokautiselle lomalle Pohjanmaalle. Isi ja äiti näytti valokuvia ku oli ollu kamalasti vettä kerralla samassa paikassa ja lapsuudenkotini savusauna oli vedessä ja semmonen iso kivi myös ihan kokonaan joka ei yleensä oo.

En tiiä yhtään väsyttäiskö vai vi*u**aisko vai oisko vaan ihan tyytyväinen. Olin viimeyön töissä, söin viiden jälkeen aamulla tiikerijätskiä parvekkeella ja katsoin auringonnousua. Sit heräsin ennen yheksää ja nyt oon jo Nivalassa. Unohdin opiskelijakortin kotiin ja maksoin junamatkastani täyden hinnan. Anu ja Katja oli samassa vaunussa. Ouluun asti oli kuuma ja Oulusta asti meluisaa. Miksei kaikki maailman ihmiset käyttäydy yhtä hillitysti ja toiset huomioon ottavasti kuin hillitysti ja toiset huomioon ottavasti käyttäytyvät suomalaiset? ARGH!!! Tilitin välittömästi Eetulle niinkuin teen lähes aina, kun tulee hankaluus ja se sanoi että konduktöörin pitää siirtää mut businekseen, mut en jaksanu alkaa meuhkaamaan kerta siinä piti olla vaan tunti.

Äiti laittoi kanaa. Sen basilika menestyy paremmin kuin mun. Mulla on sellanen onneton kuiva risu jäljellä muutama päivä ostamisen jälkeen ja äitin basilika kukoistaa kuukausitolkulla kuin Edenin puutarhassa konsanaan. Taaskaan ei mee nallekarkit ihan tasan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.