IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

It takes two tequila to tangoTiistai 30.09.2008 19:04

Perjantaina oli Sierijärvellä ja Tivolissa töissä ihan kivaa joo. Dippadai. Lauantaina olin Pyhällä töissä ku sielä oli Kaija Koo esiintymässä. Steppailin tiskin takana tangon tahtiin ja väitän oppineeni viimeinkin ne perkeleen askeleet! Asiakkailla ainakin riitti ihmeteltävää.

Sunnuntaina pidettiin ohjaajan luona teatteripalaveri. Puhuimme valkoisesta väristä ja kukostamme Albertista, joka ei saanut koskaan naista, joi elämänsä aikana yhdet kännit, oli kaksi viikkoa krapulassa ja ammuttiin. Olimme kaikki sitä mieltä, että Albertin kohtalo oli kovin karu.

Tänään oli englannin oral pleasures-kurssin aloitus. Tai oral skills whatewa. Sit menin kampaajalle. Sain ihan uudet hiukset ja hienot kulmat. Tykkään taas hetken aikaa itsestäni niin paljon että hirvittää. Huomenna saan Mixistä ja Espritiltä vaatteet perjantain muotinäytöstä varten. Jänskättää jo vähäsen. Tulkaa katsomaan Dorikseen siis tänä perjantaina 20:30! Secret agents on stage!

Ulkona paistaa aurinko, taitaa olla vuoden viimeisiä päiviä, kun voi käyttää aurinkolaseja näyttämättä idiootilta. Vois mennä pousaileen ihan vain siitä riemusta. Ja katteleen pissiksiä.
Tai solariumiin.

Muutaman viikon päästä pääsen vkonlopuksi Turkuun ja Helsinkiin JEE! :)
Pussaus ja halaus vain ja menoksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.