IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Perjantain ensi-ilta meni minun kannaltani hienosti kun kattokruunu ei syttynyt palamaan ja jokunen jopa sanoi pitäneensä mun ja Suvin lavasteista. Pia oli hoksannut sanomatta, että teemana oli talvinen muumitalo tuotuna aristokraattiseen tupakkasalonkiin! Olin unohtanut, että meillä oli Vilpertti-teatterin keikka ysiltä, mutta sain autokyydin Roihun toimittajalta ja olipa ainakin sitten aitoa improvisaatiota lavalla ku en ollu valmistautunut yhtään. Keikka oli yks parhaista, missä oon esiintynyt. Parempiakin juttuja tietysti ois voinu olla, mutta kyllä vuoronumero 69 Kelan tiskillä toimii aina! Ilta oli Mieleenpainuva!

Lauantaina istuttiin Hannun luona, mutta syntiseen korttipeliin en viitsinyt osallistua. Söin pizzaa, join kaljaa ja katoin Catherine Zeta Jonesia telkkarista. Sunnuntaina oli Kefen läksiäiset ja samalla vähän Mikon ja Irenenkin. Nilissä oli kukkakaali-jokirapukeittoa, pääruuaksi Inarinjärven paahdettua siikaa ja jälkkäriks creme brulee. Sen jälkeen pelattiin Quitar Heroa, Roipparin ja Legendan kautta himaan. Huikean hauska edustusviikonloppu kaupungilla painaa vieläkin silmäluomia alaspäin, mutta vuoden viimeinen vapaa viikonloppu oli ainakin Mieleenpainuva!

Eilen oli Shakespearen koottujen lukutreeni. Sieltä päästyäni kello oli niin, etten ehtinyt ruokakauppaan. Kun marssin sisään Martinaan aikeenani syödä iltapalaa, tuttu tarjoilija viittelöi mut takakeittiöön ja sanoi tiskikoneen poistoletkun irronneen. Sen paikoilleen laittaminen olisi ollut paljon vähemmän ällöttävää, jos olisin mahtunut liikuttamaan päätäni siellä koneen alla maatessani eikä lattiassa naamani kohdalla olisi ollut jotain märkää nököä, joka muistutti etäisesti kävelemään opetteelvaa ulkofileen palaa ja jos en olisi juuttunut korvalävistyksestäni kiinni tiskikoneen pohjan alumiinilistan rakoon. Se ravintolakäynti oli kyllä Mieleenpainuva!

Ylihuomenna mun pitäis roomalaiseksi sotilaaksi pukeutuneena soittaa fanfaari kauppakeskuksen avajaisissa. Siitä tulee takuulla Mieleenpainuvaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.