IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Tiskikone vs. kassakoneTiistai 13.01.2009 08:07

Opastin eilen yksiä daameja videokameran käytössä ja yritin fiksata tiskikonettansa. Viinilasin ääressä kerrattiin lapsuusmuistoja. Tänään oli töissä kassakoulutus. Ensin siis Tivolin pikkupuolen sohvalle nokosille, sit kiinalaiseen lounaalle, sit join limpparia ja diipadaapailin. Uutta kassaa tsekkailtiin ehkä vartti. Sit täytin kaapit ja purin (rouskis) kamaa hyllyihin ja menin Katin kans Amarilloon kahville. Amarillosta Uittoon moikkaamaan pokepoikia ja sieltä teatterille treeneihin.

Vänrikki Stålin esityksiin on aikaa alta kolme viikkoa, huomenna aletaan improamaan ja tunnerunkkaamaan teemoja kohdilleen. Ajateltiin ammentaa voimamme perisuomalaisesta negatiivisuudesta. Äitini oli tässä tapauksessa oiva muusa, tarvitsi vain esittää sille puhelimessa muutama takuuvarmasti hätkähdyttävä väite tai kommentti tekemisistämme niin jo alkoi luuri raikaa: "eiherrajumalaettekyllävarmastitee!". Äitini pöyristyttävimmän kuviteltavissa olevan skenaarion mukaan esityksemme Mikkelissä voisi herättää keskustelua ja voisimme joutua lehteen. Se olisi toki perin onnetonta.

Runeberg-istunnon päätteeksi käytiin pasitiven kaa moikkaamassa kavereita Pahassa Kurjessa ja sitten syötiin hampurilaisia. Nyt alan korjaamaan vuorokausirytmiäni. Alla oleva linkki muuten on minun mielestäni hassu.

http://www.youtube.com/watch?v=vXbRUS0kQdI&eurl=http://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=13636

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.