IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

TouhutipatPerjantai 27.02.2009 19:25

Olin keskiviikkoyön töissä. Töiden tekeminen tässä valtiossa ei todellakaan kannata! Olin unohtanut viedä toimistolle jonku typerän verokortin, niin multa oli pidätetty noin ziljardi euroa veroja eikä kätteen jääny juuri mittään! Onpa pientä jos nyt vähä myöhästyy joku kortti nii heti aletaan riehumaan... Sitte kotiin tullessani huomasin, ettei mulla ollut kotiavaimia. Ei kun puhelua kiinteistöhuoltoon kello aamuviisi. Talkkari hehkui onnea saapuessaan paikalle. Käteismaksu ja peiton alle.

Eilinen sensijaan oli jo parempi päivä. Lähdin hakemaan pakettia postista ja matkalla kävin Kauppayhtiöllä syömässä salaatin Hannun kans. Mulle soitti joku keski-ikäinen nainen joka kauppasi alushousuja. Kiitin tarjouksesta ja sanoin olevani homoseksuaali ja käyttäväni ainoastaan tiettyjä alusvaatemerkkejä. Se nainen kuulosti siltä, että meni kahvit väärään kurkkuun, kuten myös viereisen pöydän pojalla. Puhelinmyyjien kustannuksella saa pitää hauskaa, mutta tyly ei saa olla!

Paketin haun jälkeen menin passikuvaan ennakkotehtäviä varten, panin ne postiin ja menin Hannan kanssa kahville ennen sen töitä. Päädyin vielä yllättäen teatteriin katsomaan Veljeni Leijonamielen ennakkonäytöstä. Siinä oli pääosissa poika ja poikaa näyttelevä tyttö ja se poika nosteli sitä tyttöä ilmaan aina kun näki sen. Nii ja sitte siinä oli sellanen VAL-TA-VA lohikärmes joka meinasi syödä sen pojan ja sillä oli siniset led-valot nenässä ja savuaki tuprutti kamalasti! Kellariin taidekaljalle ja sieltä Dorikseen.

Nyt Kauppayhtiölle, kuudenneksiviimeinen Shakespearen kootut teokset tänään ja sitte töihin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.