IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Sunnuntaiaamuna hyvinnukutun puolituntisen jälkeen heräsin jälleen tonttukouluun. Luolapäivän jälkeen nukutti. Kesän ensimmäinen oikeasti lämmin päivä oli mennä sivu suun, mutta kyllä se siideri meni suuta kohti terassilla sitten loppujenlopuksi. Kuuden maissa iltapala Amarillossa. Tanjan ja Hannan kaa luettiin Kamasutraa ja otettiin päiväunet, sitte lähettiin käymään Legendassa. Nakkikioskilla höpöttelin yliopiston rehtorin kanssa ja tänään nukuin neljään.

Hannu haki mut maailman isoimmalla ranskalaisella vuokra-autolla. Sitte haettiin Miska, vessanpönttö, Maija (joka tällä kertaa ei rikkonut sitä), pallogrilli sekä sytytysnestettä ja suunnattiin Pöykkölän laavulle katselemaan jokea ja kaupunkia ja maistelemaan denaturoidulta maistuvia herkkusieninökkösiä. Paikalla olleen saksalaispariskunnan lapsi oli tukehtua perunaan, isä oli insinööri Audilla ja äiti oli nähnyt jäniksen. Minä tarpeeksi.

Piti käydä Hannun kans tänään baarissa mutta tsekkailtiin Euroviisuja niin kiivaasti Yle Areenasta, että ei jaksettukaan. EVERYBODY DANCE HORAAAAAA!!! Mä olen ehkä ihastunut aika paljon tuohon mun jokeen tuossa ikkunan alla. Menen tuijottelemaan sitä vielä hetkeksi ennen unentekoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.