IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Eilen oli vapaapäivä ja mikäs auvoisempaa kuin viettää se muuttohommissa. Hanna muutti mun naapuriin, mikä on ehkä aika tosisiistiä. Pesukone painaa edelleen ihan perkeleesti ja sohva on yksi länsimaisen kalustekulttuurin suurista saatanoista. Mutta onnistumisen tunteen (ja muutto-oluttölkin sihahduksen) ja valmiin aikaansaannoksen tyytyväinen tuumailu saa minut tarttumaan pahvilaatikkoon, tuoliin, telkkariin ja sohvankulmaan, kun vain on ihmisillä muuttoja näköpiirissä.

Siinähän se helluntai sitten meniki ja jäin heilatta. Ei siinä ettei heilaa helluntaina, ei oo jonoo juhannuksenakaan ku oon duunissa. Harmittelin tätä facebookissa, mutta tuttava lohdutteli, että "Miksi tilaisin yhden lehden koko vuodeksi, kun voin ostella irtonumeroita mielenkiintoni mukaan?" Onhan siinäkin tietysti ajatusta. Kyllähän mulle Aku Ankka tulee säännöllisesti joka keskiviikko, mutta kyllä joku muukin (ilman housuja viihtyvä) kaksijalkainen olis tervetullut mun päivärutiineja sekoittamaan.

Leikkelin tänään reilut viiskymmentä parimetristä lehteä puuvillasta ja Mikon kaa ostettiin kolme kilsaa muovilistaa. En mie kyllä tarvii sitä ku satakunta metrii, mut sitä ei myyty vähempää kerralla ja onpahan nyt sitte 2900m ylimäärästä, jos jollaki sattuu tulemaan tarve.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.