IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Valotonta vetelehtimisen aikaaSunnuntai 19.11.2006 16:07

Sunnuntai tykyttää ohimoissa. Sunnuntain syvintä olemusta ei varmaan koskaan voi saada selville. Olin eilen Pohjanhovissa töissä melkein puoli kahteen asti yöllä, kävin Hemingway'sissa yhellä ja tulin kotiin nukkuun. Neljän jälkeen kämppis soitti jääneensä oven taakse. Sisäänhän se oli päästettävä! :D Sain yöllä toisen kerran jonku kumman allergiareaktion, näytin ihan ruttopotilaalta kun ihoa alkoi ihan yhtäkkiä kutisemaan mutta nyt se meni taas ohi. Yhtä äkkiä kuin tulikin.

Onnellista jatkoa ja Seitsemän veljestä olis nyt sit takana päin. Viimeiset esitykset oli kivoja. Yleisöä oli paljon ja fiilis kohillaan. Lipitin pullon punkkua teatterilla illan päätteeksi ja menin yhden kaverin luo syömään pipareita ja juomaan kaljaa.

Ulkona sataa vettä, täysin sopimatonta tähän vuodenaikaan. Pitäis käydä kaupassa.
Tajusin jokin aika sitten, että edellinen kerta, kun olin yli 1,5 km:n päässä Rovaniemen keskustasta oli syyskuun neljästoista päivä ku tulin Nivalasta veljenpojan ristiäisistä. Pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä, että pitäisi tuulettua vähäsen, yllättävän vähän tämä kuitenkin ahdistaa, tää on niiiiiin kiva kaupunki!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.