IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Viikonloppu meni fyysisen teatterin kurssilla, se oli hauskaa ja opettavaista. Väsyttävää oli se myös, mutta osittain väsymys oli itseaiheutettua. Kurssilla jonkun harjoituksen jälkeen mulla oli jonkun ihmisen kuolaa paidallani, tunnelma oli siis varsin lämminhenkinen ja tietyiltä osiltaan erittäin tiivis.

Kotona on kauhea hässäkkä kun kaksi minun kämppistä muuttaa pois ja yksi tulee tilalle ja kaikki on missäsattuu. Meillä ei oo enää pyykkikonetta, mikä on aika kauheaa. Meen tänään heti ku pääsen yliopistolta niin kattelemaan mistä saisin uuden, ekana ajattelin katsella pyykkikonekaupasta. Illalla on sitten ylioppilasteatterin joku kokous.

Mä niin ootan jo itsenäisyyspäivää kun pääsee Nivalaan ja sieltä seuraavaksi viikonlopuksi Helsinkiin, oon parin päivän loman tarpeessa. En ees muista enää, miltä näytän ilman Vatikaanivaltion kokoisia silmäpusseja. Tällä viikolla mulla ei oo teatterilla mitään paitsi keskiviikkona impro, lauantaina casting yhteen Hotakaisen kirjoittamaan näytelmään ja sunnuntain esitys.

Nyt takaisin puupajalle sirkkelöimään ja höyläämään ja hiomaan ja kiroilemaan ku kaikki menee kuitenki päin helevettiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.