IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Käytiin Nadelin ja Timån kaa muutama päivä sitte Levillä. Siel oli kivaa. Nadel ja minä laskettiin pöpelikössä ja halailtiin puita. Välistä tuntui, että nyt saa kuolo korjata ku ei ois jaksanut kaivaa itseään esiin lumihangesta. Minttukaakao onneksi lämmitti.

Eilen oli erikoinen päivä. Heti herättyäni lähin lenkille, sieltä mut muilutettiin body pumppiin. Se oli aika sadomasokistinen tuokio. Sit Zoomitin kautta kotiin ja valmistautuun illan koitoksiin ku mentiin kattoon pmmptä Tivoliin. Keikka oli hyvä ja bändin tyypit kivoja. Herättyäni tänään jonkun yksityisasunnon lattialta pesin "pmmp loves you" tekstit ja parran ja viikset naamastani ja tulin teatterille myymään lippuja. Taisin kyllä olla enempi haitaksi ku hyödyksi. Eilisillä jatkoilla oli täytekakkua, se oli erikoista. Poke heitti meidät pois päkkäriltä silloin illalla hakuttuani muutaman rypälelajikkeen ja syötyäni bändin voileivät. Mut poisheittäminen ei johtunut siitä, vaan siitäkun baari suljettiin ja jouduttiin kaikki lähteen pois. Siis sinne täytekakulle.

Kohta tulee laskuhumala. Onneks lomaa ensviikko melkeinkokonaan muutamaa työvuoroa lukuunottamatta. Ehtii reipastua ennen Poronkusemaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.