IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Reissussa rähjääntynytKeskiviikko 15.03.2006 16:23

12. tunnin junamatka just takana. Kotiuduin onnekkaasti auringonpaisteiselle, hohtavahankiselle Rovaniemelle. En ala kertoon koko tarinaa mutta hauskaa oli! Siitä kiitos ja anteeksi lukuisille tahoille. Erityismaininta Silja Symphonyn hyttiemännälle, olet ihku! Nii ja erityismaininnoista kaikista erityismaininnoin (taivutinko mä ton väärin?) tietty mainiolle Eetulle, oot viel ihkumpi!

Torstaina/perjantaina hengailin siis isoveljien ja siskon kanssa, lauantaina näin Hannan, Liisan ja Pian, vanhoja ystäviä pitkästä aikaa kivakivakivaa. Illalla DTM:ssä panemassa jalalla koreasti. Sunnuntaina laivalle itseruskettumaan ja saunomaan ja syömään hyvin. Maanantaina käytii äkkipikaisesti Tukholmassa pyörähtämässä ja sit jatkettii laivalla samoja juttuja ku menomatkallaki. Eilen kävin Porvoossa ekaa kertaa elämässäni, jos omistaisin sen paikan, niin siirrättäisin niitä puutaloja hieman etäämmälle toisistaan että ihmiset mahtuis liikkumaan paremmin. Mielestäni siellä oli ahdasta.

Mä olen nyt sen itserusketushässäkän jäljiltä NIIIIN kivan värinen etten taida laittaa viikkoon vaatteita päälle. Nyt suihkuun ja pikkupäikkärit ennenku Tuomaksen kans Zoomitiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.